2 kočičky 3.1

21 avr. 2020 · 2 996 vues s-Adela

Nikdy nevstoupíš do stejné řeky aneb 2 kočičky 3.1

Jdu si takhle po ulici a najednou mě zastaví jedna z těch dvou koček, které jsem je asi před rokem fotil. Jak se máš, co děláš,,, Měníme si rychle informace. Slovo dalo slovo a jsem pozván ke Kočkám. Prý si nemám nic nosit, že mě zvou jako poděkování za fotky, které jsem nafotil a stále je rajcují.
Nejsem blb, abych přišel s prázdnou a tak ještě než zvoním na dveře jsem se stavil ve vinotéce a zakoupil dvě lahvinky červeného. Pak se dveře otevírají a já vstupuji do světa kočičích žen. Obě oblečené v kombinézách s kuklami mi ztěžují orientaci, která je která. Snad jen barva latexových katsuitů a copů je rozlišuje, jinak jsou jako dvojčata. Jé vy jste fakt jako dvojčata, tak dnes v tomhle? Uvidíme co bude dál, až podle nálady. Tak si odlož si a pojď si dát něco na bar. Přidávám malý dárek, ale bar je bohatě zásoben a hned dostávám skleničku. Kočky mají moje fotky zarámovány po místnosti a musím skromně říci, že se povedly. Ale takový materiál jako jsou ty dvě, to by byla ostuda zkazit. Taky se díváš co? Slyším hlas černovlásky. Něco nás napadlo a byly by jsme rády, kdyby jsi přijal naši nabídku. Zvedli jsme hladinku a tak se slyším jak lehkomyslně říkám, že jsem pro každou špatnost. No tak dobrá, tak si tady stoupni a uděláme si první foto. Nebude to tak super jako to tvoje, ale uvidíme co se nám zadaří. Kočky nachystaly stativ a na něm mají svůj miniautomat. Aranžují si mě mezi ně. Ta s blond vlasy drží v ruce malinké dálkové ovládání a mačká spoušť. Ještě dvě fotky a pak mě kočky posunují směr koupelna.
Jejich koupelnu znám z minula, ale tentokrát mi pomáhají z civilního oblečení a po rychlé sprše otírají mé tělo. To v mžiku začínají natírat olejíčkem. Přemýšlím co to bude za akci, ale nechci kazit náladu a tak se neptám. Každá stojí z jedné strany a pomáhají mi vsunout nohy do kombinézy. Postupně kombinézu vytahují a upravují. Pěkně se obtáhla kolem těla a když jsou v oblasti klína, tak si pomáhám poštelovat penis aby sedl kam má. Kočky se posunují s navlékáním výše a tak zasunuji do rukávu postupně obě ruce. Pak již jen kombinézu přetáhnout přes ramena. Tak vidíš, ani to nebolelo a jsi tam. říká blond cop. Odcházíme do obýváku k baru.
To sis asi myslel, že je vše, ale není. Povídá tentokrát černý cop. Ještě si tě dále upravíme. Tak se naposledy napij, pak už to tak pohodlné mít nebudeš.
Co si s něj uděláme? slyším jak říká bílá kočka té černé. Pejska jsme již měli, hračku taky. Co kdyby jsme si z něj udělali pořádnou fetiš panenku? Pěkně si ji vyprsíme, penis mu zasuneme do cbčka, ten panenky nemají. Dostane pořádné rukavice s nehty. Najdeme jí nějaké pěkné botičky bez podpatku. A bude nám dělat společnost.
A z její řeči je slyšet lehký smích. Černá kukla nic nepokazí a hned mi ji nasazují na hlavu. Z kukly ční dva dlouhé melírované copy. A když už jsme u té hlavy, otevři pusu, dostaneš co ti patří. Zajištují roubík páskou za hlavou.
Myslím, že musely být na mě nachystány, protože jen šáhly za bar, hned měly vše potřebné po ruce. Začly pěkně od hlavy, kde mi nasadili pásku na oči, která snižovala propustnost světla a já se tak stal více závislým na tom co se mnou budou dělat. Zatím co jedny ruce rozepínají zip, ty druhé již drží obří bubliny. Po chvíli chápu co to je a kam to patří. Nejprve je vkládají do jedné vnitřní kapsy na hrudi kombinézy a pak i do druhé. Pak je přimačkávají na bradavky a pomalu stahují zip k sobě. Latex se postupně formuje Chci se podívat dolů, ale chytají mě za bradu a hlavu drží rovně. Přidej prosím tě ten vyšší obojek. Panenka se chce dívat, tak aby neměla pokušení. Nezapomeň jej zajistit na zámeček, aby nám panenka neutekla. I když až bude podle našeho gusta, myslím, že se nebude chtít nikde ukazovat. Protože takové čubce by stejně nikdo neuvěřil, že to nedělala z donucení. Slyším smích v pronesené větě. Ruce mi sjíždí po těle a rozepínají zip v rozkroku. Nevím který chlap by byl nečinný, když by se o něj takovou doby staraly dvě kočky. Hned mi stojí, ale s tím asi obě počítaly. Kus ledu zafungoval a asi se ze mě fakt stala holčička. Toho obě využily a nasadily mi CBčko. To že to není klasické CB jsem pochopil podle toho, jak se bavily o hadičce, kterou k tomu potom připojí. Pak jej pěkně zasunuly do kombinézy a tu uzavřely. Takže mám po ptákách honí se mi hlavou myšlenky. Nicméně kočky pokračují dále v mojí přeměně. Dáme jí nějaké bizar rukavice, aby se na nás stala závislá. Od nápadu nemají daleko k činu. Dostávám sice prstové rukavice, ale každý prst má pomalu jednou tak dlouhý nehet. Začínám chápat, kam směřují. Těmihle rukavicemi si fakt už pomalu neotevřu ani dveře. A to není vše. Pomalu mě posazují a od barového pultu vytahují vysoké kozačky. To že jsou vysoké, hodně vysoké, skoro až do rozkroku by nevadilo, ale to, že nemají normální podpatek, to bude důvod, proč toho asi moc nenachodím. Každá z jedné strany mi zapínají pouta kolem kotníků a ruk A poodstupují.
Panenka vypadá dobře, a teď se půjdeme upravit my. Blond cop mi ještě zacvakne řetěz mezi obojkem a židlí a potom už slyším jen jejich klapot botiček. Hlavou nejde pootočit, dolů pod kozy si nevidím. Tak jen sedím a čekám.
Ještě bych ji doupravila masku slyším a hned na to mi vyndávají roubík. Sotva stačím pohnout panty, už dostávám náhradu. Speciální maska s náustkem ve tvaru ženského přirození a kroužkem proti sevření zubů. Dívej se na tu nestydatou čubku, jak se vystavuje a ani se nestydí, slyším slova. Tak to napravíme, blond cop bere do rukou latexové kalhotky a navléká mi je na hlavu, aby zakryly přirození. Tak ta je,,, ta se nám povedla, Smějí se a usazeny na baru popíjí vínko. Jak jí budeme říkat? Ptá se černovlasý cop. Myslím, že takové čubky už nejsou hodny jména. A myslím , že je čas aby se s námi vyfotila. Pomalu ke mě jdou a každá z jedné strany mě podpírají . Jdeme k baru. Nejistě se otáčím a lehce o bar opírám zády. Kočky se staví po boku a děláme fotky. ...... pokračování příště?

2020/4 s.Ade