Túžba

18 juil. 2020 · 1 337 vues Evita12

Tvoj prosebný pohľad ma presvedčí, a tak zavriem žalúzie a prídem bližšie k tebe. Dlho sa pozeráme na seba, skúmame každý pohyb očí a potom sa tvoje pery jemne dotknú mojich. Ako motýľ, keď sadá na kvet. Zachvejem sa, a to ťa povzbudí. Tá jemná pusa sa mení na vášnivé, žhavé bozkávanie, po ktorom sa tvoje pery vydajú na cestu mojim rozhorúčeným telom. Mám na sebe červené čipkované spodné prádlo s mašličkami na tých správnych miestach. Privriem viečka a plnými dúškami si vychutnávam tie nenásytné hebké pery, čo sa plavia po mojej pokožke. Ale ešte sa ti nechcem poddať. Chcem si byť tebou istá. Cítim, a hlavne vidím, ako si zmamený mojim telom, ako keby si si plnil sny. Veľakrát sme sa bavili na tému erotických zážitkov, ale nenapadlo by mi, že hovoríš pravdu. Áno, povedal si mi, po čom túžiš, ale neverila som ti. Teraz si všetko úplne naplno užívam. No stále ešte viem korigovať tvoje dotyky a svoje telo. Avšak v momente, keď mi zubami stiahneš nohavičky a prstami šikovne vyzlečieš podprsenku, a tvoj jazyk sa smelo dotýka okolia mojej bradavky, keď cítim to prudké kmitanie, keď počujem tvoje vzrušené vzdychy, zrazu sa ozve moje vnútro, a ja cítim ten tlak. Je bolestivý, pretože sa mu bránim. Úplne zbytočne. Prechádza mnou jedna vlna horúčavy za druhou. Mám zimomriavky a triašku. Krotíš moju ohnivu vášeň. Tvoje prsty vojdú do mňa a náruživo ma dráždia, zároveň saješ a hryzkáš moju bradavku. Tých podnetov je akosi priveľa. Zopár krát potiahneš za moje vlasy a mnou prebehne tisíc voltov. Booože, to je šialene. Prestávam sa kontrolovať. Ako sedíme na sedačke zrazu si nahodíš moje rozvášnené telo na seba a privádzaš ma k vrcholu, znovu a znovu. Pozrieme si do očí, hlboko a temne. Čítaš si v nich ako v diáry. Chcem ťa, viac a viac. Rozumieš mi aj bez slov. Držíš ma v silnom objatí a dorážaš do mňa prudko a rýchlo. Aaaach, rozpadnem sa alebo skončíme na zemi. Je mi to jedno. Hlasno vzdychám, a keby som sa nehanbila, tak kričím od rozkoše. Cítim každý milimeter tvojho tela na sebe. A zrazu cítim aj to, ako mi tečie po stehnách.
Položíš ma na sedačku, a priam labužnícky všetko vychutnávaš. Pradieš ako mlsný kocúr. Vládzem iba zhlboka dýchať. Chcem, aby si si ma takto vzal. Chcem byť tvoja. Je to zvláštne, ale rozumieš každému pohybu môjho tela, ako keby si bol v mojej hlave. Pozerám, ako si krásne spotený, vidím kvapky tvojho potu odrážať sa od svetla žiaroviek lustra. Je to vzrušujúco dráždivé. Snívala som o milovaní s tebou, tisíckrát som si ho prehrávala v hlave, a teraz sa to deje. Si nielen v mojej hlave, ale aj pod kožou, úplne všade. Takého to ťa nepoznám. Keď budeš pokračovať, zbláznim sa od rozkoše. Bože, ánoo, chceeem. Celú si ma ovládol. Tvoj jazyk, tvoje pery si vychutnávajú každučký kúsok mojej maličkej. Som v absolútnom vytržení, zakláňam hlavu a moja panva ide oproti tvojmu jazyku. Neviem, ako môžeš byť tak hlboko. Aaaach... To je neuveriteľné, až šialené. Zbláznim sa z toho, a znovu tečiem. Páči sa ti, ako moje telo na teba reaguje. Mám sucho v ústach, som zadýchaná a moje brucho sa trasie ako puding. Neustále ma hľadíš, bozkávaš, lížeš, pozeráš do mojich oči a stále mi šepkáš krásne slová. Nechápem, ako to všetko dokážeš robiť naraz. Každé tvoje trhnutie mojimi bradavkami, každé tvoje láskanie môjho podbruška, každý tvoj bozk na mojej šiji, uchu, perách, spôsobuje moje vnútorné pnutie, môj zrýchlený dych a moju krátku závrat. Áno, láska miluj ma tak, ako to máš rád. Keď skončí náš spoločný orgazmus, a ja ti spokojne ležím v lone myslím si, že už sme prestali. Lenže tvoja pýcha sa stále trasie, stačí aby sme sa túžobne bozkávali, aby si znovu a znovu láskal moje prsia a môžeš znovu chcieť všetko, čo len chceš. Som prekvapená tvojou nenásytnou žiadostivosťou. Ty nechceš skončiť. Práve naopak.
Zoberieš ma za ruku a pomalým tanečným krokom si ma dovedieš k zrkadlovej stene rolldoru. Prudko ma otočíš. Som o ňu opretá, takže v odraze vidíš všetko. Aj to, ako sa červenám, aj to aká som už zmámená z toľkej vášne, ktorú spolu prežívame. Nevládzem, ale moja túžba je silnejšia. Vonku je už tma, z ulice preniká svetlo lámp. V istom momente ma skenuješ pohľadom, cítim ten pohľad, je podobný všetkým tým, ktoré mi venuješ, vždy keď som otočená. Dlaňou prechádzaš mojim chrbtom a zadkom. Zhora nadol, znovu a znovu. Steká po mne pot, a ty ho saješ. Hovoríš, aká som krásna, a ako ma chceš. Zrazu do mňa prudko, bez varovania vnikneš, a zároveň dráždiš prstami môj klitoris. Dorážaš hlboko a prudko. Zrýchľuješ a moja maličká patrične reaguje. Obidvaja sme mokrí tak, že počuť čľapkanie. Vzrušuje ťa to, a ja to cítim. Úplne sa na mňa prisaješ. Jednou rukou ma držíš okolo pása a druhou zoberieš moje prsty a spoločne skončíme na mojom klitorise. Dráždiš ma našimi spojenými prstami. Dokonalá súhra spôsobí môj výkrik a zrýchlený dych. Podlamujú sa mi kolená, asi sa zosypem, ale ty iba povieš, neboj zlatko, a pridržíš si ma stehnom a panvou. Výhoda mojej nízkej postavy. V tej sekunde sa špička tvojho žaluďa dotkne môjho kritického bodu, a ja s dlhým výkrikom padám. Chytáš ma do náručia a nesieš na posteľ. Kľakneš si a znovu vychutnávaš moju šťavu. Môj, asi stý orgazmus.
Pozrieš na mňa. Ale moje oči sú zatvorené, mám slabú triašku, a tak si ľahneš za mňa a nohami, rukami ma celú pevne objímeš. Stratím sa v tebe. Vyslovím iba, nádhera. Pobozkáš ma do vlasov a zašepkáš, ďakujem láska, si úžasná. Priviniem sa a viac nič nevnímam, chvejem sa v tvojom náručí, s tvojim horúcim dychom vo vlasoch. Ešte cítim ako hladíš moje prsia a brucho, až tvoja dlaň skončí na vrchu mojej maličkej. Jemne mi hryzkáš uško a ja zaspávam šťastná a spokojná...