Práce pro budoucnost 6

5 sept. 2020 · 2 539 vues Miki3305

Po příjemné sprše plné pocitu uspokojení jsem se vrátil do oné místnosti se zrcadly. Ležela pořád tak, jako když jsem odcházel. Věděl jsem, že je někde má. Určitě tam někde jsou. Prohledal jsem noční stolek a můj předpoklad se ukázal být naprosto správný. Ve skříňce byla hezká sbírka hraček. Kuličky, vibrátory, pouta a další použitelné věcičky.
Pouty jsem ji připoutal nohy a ruce každé do jednoho rohu postele. Oči jí zavázal šátkem. Vyndal jsem vibrátor tvarovaný na dvojí dráždění, připojil k němu nabíječku a u druhého trochu menšího jsem udělal to samé. Ještě jsem musel zaběhnout pro nějakou prodlužovačku, abych mohl nabíječky připojit hned u jejích nohou.
Stál jsem nad ní s ledoval, jak nervózně oddechuje. Celou dobu slyšela, že hledám a rachtám, chodím a odbíhám. Pak bylo ticho a její dech se zrychloval. Olízl jsem její chodilo. Byla trochu lechtivá a se zasmáním se zachvěla. Líbal a lízal jsem ji dále a ona se smála a nemohla uhnout. Křičela a prosila ať přestanu. To jsem byl už znovu naštvaný. Jakoby si ona mohla klást nějaké podmínky! Odešel jsem do koupelny pro její kalhotky, které ještě před hodinou měla na sobě. Strčil jí je do úst a šátkem přitáhl ke rtům. Pak jsem políbil její prsty a lízal chodidlo druhé nohy. O okamžik později jsem se nahl mezi její stehna a po dlouhých měsících jsem znovu ochutnal její kundičku. Nepřekvapilo mě, že byla mokrá. Hrál jsem si tak dlouho, dokud se neudělala.
Po prvním orgasmu jsem do ní zasunul první vibrátor dráždící její pochvu a klitoris. Ten menší směřoval do análku. Oba byly na nabíječce a šance, že přestanou fungovat, byla téměř mizivá. A i kdyby, ve stolku měla ještě tři další. Nechal jsem ji tak dlouho do noci.
Celou dobu jsem se vyvaloval na její terase, nahý se opaloval, dveře nechal otevřené a vždy, když jsem slyšel její tlumené sténání, se jen usmíval. Začínalo být šero, když sem dostával hlad. Po cestě do kuchyně jsem zkontroloval mou bývalou šéfovou, jak se kroutí a sténá. Vibrátory stále pracovali. Přistoupil jsem k ní a olízl její bradavky. Trhla s sebou.
Silně jsem promnul její kozy a z úst jí sundal šátek. Vyplivla úplně mokré kalhotky, z hluboka se nadechla a užívala si volnost svých úst. Znovu jsem začal lízat její prsa, dráždit bradavky jak rty a jazykem, tak zuby. Překvapilo mě, že neprotestovala, nebo nenadávala. Prostě tam jen tak ležela a neustále sténala a křičela, když se udělala. Její hlas se mi moc líbil.
Odešel jsem do kuchyně, udělal si sendvič a z mrazáku vyndal vaničku s ledem, když se otevřely vchodové dveře a ukázala se Lucka. Mile jsem ji přivítal. Byla nervózní a velmi překvapena. Stál jsem v její kuchyni nahý! Když jsem ji řekl, že jsem se přišel pomstít sexem za jejich zneužívání, přistoupila ke mně a omlouvala se.
„Omluvu neberu, chci tě na kolenou přímo tady.“ Ukázal jsem na podlahu před sebou.
Usmála se a olízla si rty. „Tak to bys chtěl? Vykouřit?“
„Ne…“ odvětil jsem s klidem. „Chci tě prostě vymrdat, jako tvou ujetou spolubydlící.“ Právě v ten okamžik se ozval další sténavý křik z patra. Lucku to vyděsilo. „Klid, vůči tobě žádnou zášť necítím.“ Řekl jsem k ní mnohem smířlivějším tónem, přistoupil k ní a pohladil ji po tváři, krku a směřoval prsty na prsa. Zatřásla se a trochu ustoupila. „Co jsi jí provedl?“
„Podívej se sama.“ Zakousl jsem se do sendviče, vaničku s ledem vzal s sebou a zamířil ke schodům do patra. Lucka šla za mnou. Vsadím se, že celou dobu sledovala můj zadek. Její pohled v ložnici byl nepopsatelně překvapený. Přiložil jsem si prst ke rtům v náznaku ticha. Sledovala, jak jsem přišel k posteli, z vaničky vyndal kostku ledu a položil ho na šéfky bradavku. Zaječela, kroutila se a vzpínala. Pouta ji však nepustila nikam a já tak dále rozpouštěl led. Bradavka, prsa, krk, druhá bradavka, břicho. Tam jsem ji nechal pomalu se rozpouštět. Kapky chladné vody jí stékaly na boky. Druhá kostka směřovala nad stále pracující vibrátor. Lucka přišla ke mně.
Ani jsem si nevšiml, že se svlékla, ale překvapení bylo milé. Nastavila ruku. Vyndal jsem další kousek ledu a dal jí ho. Položila ho na má ramena. Zachvěl jsem se, ale nebránil se. Přejela přes páteř na zadek. Led vzala do druhé ruky a začala s ním jezdit po těle její spolubydlící. Větší pozornost však věnovala mému tělu. Její chladná ruka se dotkla mého penisu a on na ni ihned zareagoval.
Přestala led rozpouštět na těle spolubydlící a místo toho ho vložila do svých úst. Posadil jsem se na roh postele, opřel se o tělo šéfky a nastavil svou chloubu ručkám a ústům Lucky. Rty i jazyk měla studený od ledu a mé horké prokrvené péro na ten šok reagovalo ještě větším prokrvením. Lucka si moc užívala jeho tvrdost a hrála si. Vložila ho do úst přesně v okamžik, kdy se šéfka začala kroutit dalším orgasmem. Její křik v sobě měl značnou dávku zoufalství a skoro stejně velkou dávku chtíče. Ta ženská snad nikdy nemá dost! A Lucka, bože ta božsky kouří!
Po několika chvílích si hrát přestala. Zvedla se, opřela se o postel a zašeptala, že se půjde umýt, ať si tu zatím hraji s šéfkou. S úsměvem jsem přikývl. Lucka odešla a o okamžik později byla slyšet sprcha. Vytáhl jsem vibrátory z šéfky a vypl je. Po několika sekundách si znatelně oddechla, její dech se pomalu vracel k normálu.
„Snad si nemyslíš, že je to všechno.“ Pronesl jsem s ledově klidným hlasem.
„Prosím…“
„Tak ty chceš ještě?“
„Prosím… už dost.“
„Kdepak, ještě ne. Ještě budeš párkrát sténat orgasmem. Ještě párkrát ti vystříkám kundičku i pusinku. A pak si rozmyslím, jestli nezůstanu na přídavek.“
„To nesmíš. Nesmíš!“
„Co nesmím? Smím cokoliv. Tobě už nikdo neuvěří, takže si s tebou mohu dělat cokoliv. Nejsmutnější je, že se ti to, ty svině, stejně líbí!“
Péro mi z Lucky pořád tvrdě stálo a já po posledních slovech vlezl na postel, klekl si, nasměroval péro do šéfky vytahané kundy a tvrdě zasunul. Ah! Ozvalo se z jejích úst. Ah!
Když přišla Lucka, plácla mě přes zadek. Její ruka byla ještě mokrá ze sprchy. Jen se opláchla, nesušila se. Vlezla si nad spolubydlící a posadila se na její obličej.
„Jen ji lízej, šéfko.“ Poručil jsem. Lucka si mnula svá prsa, kroutila se na obličeji spolubydlící, ten pohled byl mnohem lepší, než tuk šéfky. Naklonila se. Chtěla polibek, který jsem jí opětoval. Naše jazyky se propletly a já cítil, že mi ústy předala nějakou ampulku. Zaskočený jsem ho vyplivl do dlaně. Byl to stejný prášek jako tehdy. Dráždící prášek pro velkou sexuální výdrž. Vložil jsem ho zpět do úst a polkl.
Zasmála se. „Tak mě pojď vymrdat, jak sis poručil!“ Zvedla se, otočila, vlezla si nad spolubydlící a nastavila mi její zadek. S chutí jsem ho vytáhl z šéfky a zasunul do Lucky. Chytl ji za boky a přirážel. Lucčin hlas byl mnohem příjemnější, mladší a dráždivější, než šéfky. Její kundička byla tak úzká a stejně chtivá. Začala líbat stále spoutanou spolubydlící, když jsem zaslechl, jak pouta povolila. Obě ruce šéfky byly volné. Lucka ji pustila, když jsem se věnoval jí. Otočila se a strčila do mě. Než jsem si uvědomil, co se děje, šéfka byla zcela volná.
Zvedala se ale mnohem pomaleji, než měla Lucka v plánu. Po celém dni ve stejné poloze na posteli si její svaly musely zvykat na pohyb. Lucka však rychle přiskočila ke mně, přimáčkla mě ke stěně hned vedle dveří. V očích měla jen jedno. Chtíč!
„Teď si spolu konečně pořádně zamrdáme. A protože jsem nymfomanka stejně jako ona, (Myslela svou spolubydlící), budeš nás mrdat obě!“
V ten okamžik na mě pilulka působila už na 100% a já, ač jsem trochu nechtěl, s úsměvem přikývl. Chytl Lucku za vlasy a políbil. Zasmála se, chytla mě za péro a odvedla do postele. Šéfka si zrovna sundala šátek z očí, jen aby viděla, jak se na mě Lucka napíchla.
Kupodivu Lucky se její spolubydlící do ničeho už nechtělo. Ale když ji chytla za vlasy a tiskla je mnohem pevněji, než před půl dnem já, pochopila, že Lucka prostě chce.
„Dobře! Dobře!“ vykřikla šéfka.
„Vlez si na něj. Chci tě líbat a chci aby tě on lízal a chci, aby mě vystříkal.“
Přesně, jak Lucka chtěla se také stalo. Lucka i já jsme měli velmi silný orgasmus a stále jsme chtěli více. Lucka silou povalila šéfku. „Líbí se mi, když nerozhoduješ ty. Konečně je to tak, jak budu chtít já!“ Křičela na ni. Plivla jí do úst a pak ji políbila. Já mel těsně u obličeje kundičku Lucky, a tak jsem ji začal lízat. Smála se. „Jo!“
Najednou se rozhodla, že chce přestat. Zvedla se a postavila se doprostřed místnosti. „Přijdu hned.“ Opravdu byla pryč asi 15 sekund. Vrátila se s velkým připínacím dildem. Velkým je moc slabé slovo. Byl gigantický. Před našimi zraky si ho nasadila.
„Otoč ji.“ Řekla.
Donutil jsem šéfku otočit se na všechny čtyry. „To ne, to nedělej!“ křičela, ale nijak víc se nebránila.
„Tys mi prdel takhle vymrdala už mnohokrát!“ její hlas zněl tak výhružně. „Budeš ho Michalovi kouřit, budeš ho kouřit hluboko. A když ne, budu tě mrdat o to silněji.“
Vlezla si za šéfku, do análu ji namačkala značnou dávku lubrikantu a pomalu ho do ní strkala. Udiveně jsem jen zíral. Ježiši to je snad nemožný! Zmizel v ní skoro celý a šéfka jen vylila oči, dýchala s otevřenou pusou, až mi ji bylo skoro líto. „Kuř mu ho!“ Rozkázala Lucka. Chytl jsem si ho a nasměroval do jejích úst. „To je ono.“ Říkala spokojeně lucka a pomalu vysouvala a zasouvala tu kládu. Šéfka se snažilo ho kouřit, ale mnohem více pozornosti věnovala tomu, co se dělo vzadu. Lucce se to nelíbilo. „Chyť ji za hlavu a vymrdej jí tu džku. Chci, Míšo, aby ses jí vystříkal do krku.“
Nikdy bych nevěřil, že něco takového zažiju, budu svědkem, natož to dělat. Mrdali jsme ji takto skoro hodinu. Vypotřebovali asi čtyry lubrikanty a zbyla po nás spoušť, bordel, špína a smrad.
Když bylo po všem, Lucka mě doprovodila asi půlku cesty ke mně domů. Šli jsme v noci s baterkou, ale oba jsme se cítili tak nějak jinak. Svěřila se mi, že ji spolubydlící zneužívala na takové mrdačky mnohokrát. Vždycky byla ona ta šéfka, ta, co určovala, jak to bude. Lucka byla moc ráda, že jsem tam dnes byl. Že jsem ji dodal tu odvahu a možnost se za to všechno pomstít. A já se taky cítil tak uvolněně.
Před naším rozloučením mě položila do trávy, stáhla kalhoty, chvilku ho pokouřila a pak se na mě znovu povozila. Tu polohu měla moc ráda. Kroutila se v bocích a nadzvedávala, hlavu měla zakloněnou a při tom všem sledovala hvězdy. Nikam nespěchala, užila si každý kousek mého péra do posledního výstřiku.
Bylo po všem, já byl doma, vše sbaleno. S pocitem uspokojení, s pocitem toho, že jsem nebyl ten, co se nechal zneužívat. S pocitem zadostiučinění a s pocitem totálně prázdných koulí, jsem odjel za ženou a vše ostatní nechal za sebou.