Autoškola

3 oct. 2020 · 5 384 vues Janicko03

pondelok... hm, kto jo ma rad? Málokto, málokedy. Dnes by mohol vyjsť lepšie, pretože na kondičné jazdy som mal nahlásenu Danielu. Sexi štyridsiatka, ktorej dekolt ma vedel riadne vyviesť z miery. A nie len dekolt, pretože ona si bola vedomá toho, ako na ňu muži pozerajú.
Jej dnešná jazda bola moja posledná. A vlastne, aj jej. Dvadsať rokov nesoferovala, no nejak to na nej nebolo vidieť, dostala sa do toho celkom rýchlo.
Keď nastúpila ku mne do auta, ovanula ma jej vôňa. Parfém a ona.. Vzrušujúca kombinácia, ktorá okamžite zapôsobila na môj nervový systém a krvný obeh. Zachytila môj pohľad do jej výstrihu a sebavedome sa usmiala. Ja som však jej pohľad vydržal, dokonca som sa pozrel ešte nižšie, na jej stehná, pod krátkou sukňou, ktorá bola vysoko vyhrnuta. Odhalovala lem samodrziek, čiernych... som tak trochu na silonky, tak som potešil oči trochu dlhšie.
Zaradila jednotku a vyrazila. Jazda aj debata medzi nami bola plynulá, bol som uvoľnený, ona tiež. Rozhodol som sa však, že jej to trochu sťažim.
Keď som jej prikázal zabocit na bočnú cestu, mal som pocit, že som na jej tvári postrehol pobavenie nečakala však, čo príde.
Z odkladacie ho priestoru som vzal lovecký nôž,, dostal som ho raz do daru, tak ho tam nosím. .. Videl som, že sa zľakla, ale chcel som sa pobaviť na jej úkor.
Vystúpil som a požiadal som ju, aby vystúpila tiež. Celá bledá vystúpila a spýtala sa, čo chcem robiť..?
Široko som sa usmial a vrazil nôž do pneumatiky. "vymeňte koleso, Daniela..."
Jej zľaknutie vystriedala úľava a okamžite sa dostala do svojej kože, do roly zvodkyne.
Necakal som, že by to zvládla. Úlohy sa však zmocnila veľmi zručne. A využívala každý pohyb, každý moment na to, aby ma "vytrestala" za môj figel s nožom. Z výstrihu na mňa vždy vykuklo viac, ako je obvykle, spod sukne bolo jasné vidieť, že ma biele nohavičky. Dokonca som mal v jeden moment istotu, že vidím chĺpky jej pičky. Pokračovala v zavádzaní pohybom, aj slovom, keď každú vetu premenila na dvojzmysel. Tiez
som sa s ňou hral a smial sa na jej slovách a drzo sa díval na to, čo mi odhalovala.
Sém tam som jej pomohol ale bol v tom úmysel, chcel som sa jej pri tom dotýkať. Páčilo sa nám to obom a keď dokončila prácu, cítil som jej vôňu viac ako jej parfém, dráždil ma to ešte viac ako keď nastúpila do auta.
Pristúpila veľmi, veľmi blízko a dali sme si prvú pusu. Chutila po zuvacke, jej jazyk bol šikovný, a neodbytny.
Držal som ju za zadok a hladkal jej polky, pritisla sa ku mne svojim podbruškom a musela cítiť moje vzrušenie.
nepýtala sa ci smie... jednoducho klesla na kolená a vybrala môj penis z nohavíc. Oblizla žaluď a dívala sa mi do očí. milujem ten pohľad, pohľad na ženu, s mojim penisom v ústach.
stiahla mi nohavice a začala mi fajčiť, hlboko a pomaly, nežne. Sém tam ho vytiahla z úst a a venovala sa mojim gulkam. Ani neviem ako, kedy, ale moje nohavice boli zrazu nikde preč... Po pár minútach som ju musel zastaviť, ak som nechcel strieka skôr ako sa dostanem do nej.
Postavila sa a chvíľku sme sa bozkávali. Potom som si ju otočil chrbtom ku mne a ona na mňa vystrčila ten svoj rozkošný zadoček. Bože, už ten pohľad stal za to. Srvrdol mi ešte viac, ak to vôbec bolo možné. Sklonil som sa k nej a vydýchol tu slastnu vôňu vlhkej pičky a samozrejme, okamžite aj ochutnal.. Sladká, mokrá, voňavá.. Neviem sa tej chuti a vône nabažiť.
Mimlchodom, nemýlil som sa, mala krásne chlpatu pičku, upravenú, čo mám veľmi rád.
Vstal som a môj penis sa sám pýtal dnu.Vklzol ako po masle, bola úplne mokrá, jej šťava jej tiekla po vnútornej strane stehien. Vždy ma akoby prekvapí, keď vklznem dnu, vždy.... To teplo. Viem, že tam bude, ale...... Aj tak je nečakané a prekvapivé.
Moje prirazy k jej zadku sa stavali stále rýchlejším, kričala na mňa, aby som bol tvrdší, aby som jej ho tam vrazil co najtvrdšie. Pomáhal som si plieskanim. po jej zadku, čo je dostávalo do varu.
Aj tak som sa však dokázal ovládnuť a otočiť ju.. Ľahla si na kapotu a jednu nohu mi dala na rameno.
úžasná poloha, to sa už nedalo dlhšie vydržať.Ani pre ňu. Jej orgazmus vyplasil vtákov v celom lesíku.
Môj na seba nenechal dlhšie čakať a mohutný výstrek jej pokropil bruško, prsia a aj tvar...
Keď prišla. k sebe, usmiala sa na mňa a povedala, že ma ešte jedno prekvapenie...
Čupla si k mojim nohám a vzala si môj penis do úst ... Očistila ho, labuznicky si oblizla pery.. dívala sa mi do očí a usmievala sa...vtom som pocítil na mojich nohách niečo teplé... stále sa usmievala,stále sa mi dívala do očí a cikala na moje nohy.. Silný, horúci prúd mi zmáčal nohy.. Nikdy som nezažil nic podobné, ako ju to len mohlo napadnúť? Dokonale zakončenie prudkej jebačky v malom lesíku. Daniela vedela, chcela sa nechať pretiahnuť už keď ku mne nastúpila do auta...
keby som mal viac takýchto pondelkov, myslím, že by mi prestali vadiť.... :)