V toskánských ulicích

7 janv. 2021 · 2 978 vues Andrew-cz

Slunce zapadlo za obzor, ale přestože bylo pozdní léto, v Toskánsku byl příjemný teplý večer. Ozýval se zvuk všudepřítomných cikád, v malém městečku byl v ulicích pořád ruch, z otevřených kaváren a restaurací se nesl hlas veselých hovorů.
Chytil jí za paži a zastavil, otočila se a s očekáváním k němu vzhlédla. On byl vysoký a tmavovlasý, ona byla zrzka s drobnou postavou. V kostkované sukýnce a bílých punčochách, měla těsný top, který odhaloval bříško, a žádnou podprsenku, takže se jí pod ním rýsovaly drobné kozičky s rozinkami pevných bradavek.
“Sundej si kalhotky,” přikázal.
“Ano pane,” sklonila stydlivě oči a pak se rozhlédla. Byly na ulici sami, takže si rychle sáhnula pod sukni a stáhla si je. Pak mu je poslušně podala.
Vzal je a všiml si, že jsou trochu vlhké. Bylo mu jasné, že jí jeho přání okamžitě vzrušilo. Vložil je do kapsy kalhot, chytil jí pevně za zápěstí a táhl pryč od nejrušnější části městečka. Došli na tmavý plácek mezi několika domy, byly na něm dva stromy, lavička a asi metr vysoká zídka. Byl zcela liduprázdný. Tohle místo našem při své včerejší procházce a okamžitě se rozhodl, že ho musí navštívit společně.
Dovedl ji k zídce, natočil si jí, chytil za zadeček a jediným pohybem vysadil na zídku.
“Roztáhni nohy,” přikázal, dřepl si a odrhnul jí sukni. Před sebou měl vlhkou rozevřenou kundičku.
Cítil, jak při tom pohledu tvrdne, naklonil se a políbil ji na stehno, pak na druhé. Začala přerývaně dýchat. Líbal ji a přitom postupoval nahoru ke kundičce, dokud na rtech neucítil vlhkost. Otevřel ústa a jazykem začal jemně slízávat její šťávičku.
Tiché sténání se proměnilo ve výkřik plný vzrušení, když najednou obemkl rty její poštěváček a začal jemně sát. Pak jí ho jemně olízl vystrčeným jazýčkem, obkroužil ho a špičku jazyka zabořil do uzlinky pod poštěváčkem, který se jí za tu chvilku naplnil pulzující krví a zvětšil se tak, že trochu připomínal šťavnatou malinu.
Dráždil jí pomalými krouživými pohyby, až se celá napjala a začala intenzivně sténat. Pak na okamžik přestal a začal jí lízat dlouhými pohyby od hráze až nahoru k poštěváčku. Dal si záležet, aby se věnoval celé kundičce a nevynechal jediné místo. Cucal jí závojíčky
Potom zabořil jazyk přímo do ní a snažil se dostat co nejhlouběji, naposledy ji celou olízl a zaměřil se na místo pod poštěváčkem plné citlivých nervů. Věděl, že když ji bude takto dráždit, rychle ji přivede k vrcholu.
Lízal ji pravidelnými pohyby a poslouchal její slastné sténání. Celá se prohnula a bylo jasné, že se blíží k orgasmu. Natáhla k němu ruku a křečovitě ho chytla za vlasy, zatímco jí ze rtů vyrazil poslední výkřik. Udělala se.
Z kundičky jí vytryskl proud milostných šťáv na jeho ústa. Narovnal se a ona se k němu hladově přisála. Lízala z jeho obličeje svou šťávičku a přitom mu chvatně vyndávala penis z napnutých kalhot.
Osvobodila ho a nasměrovala dovnitř do sebe, vstoupil do ní tvrdě a začal přirážet. Tentokrát na ní nebral žádné ohledy, šlo mu jen o vlastní uspokojení. Chytl jí za krk a začal mírně škrtit, druhou rukou drtil její zadeček a divoce jí při tom líbal.
Užívala si jeho pohyby a brzy z jeho sténání poznala, že bude stříkat. Vytáhl ho z ní a ona ho chytla jednou rukou za koule, druhou ho rychle honila.
Netrvalo dlouho, a její kundičku, stehna, látku sukýnky ale i zídku pokropili proudy horkého semene.

Odtáhl se od ní a zapnul si kalhoty. Dlouze si prohlédl její postříkané tělo a vztyčené bradavky které prosvítaly skrz tričko.
“Jdeme na kafe,” řekl autoritativně, otočil se a odcházel do noci.
Ještě párkrát se zhluboka nadechla a seskočila ze zídky dolů. Prohlédla si jeho pevný zadek, jak se od ní vzdaloval a pak rychle vykročila, aby ho dohnala.
Zatímco jí jeho sperma pomalu stékalo po stehnech, s úsměvem přemýšlela nad tím, co všechno budou dělat, až vypijí kafe a vrátí se do svého pokoje na hotelu.