Přes tři okresy

20 mars 2021 · 2 944 vues gappe

Je sobota venku zima poletuje sníh. Po dobrém obědě si jdeme dáchnout. Žena mě probudila s telefonem v ruce. Máš zprávičku. Mžourám na telefon. Přišla pozvánka do sauny. Okamžitě jsem ožil. Máme jen dvě hodiny do odjezdu. Tak rychle se zkrášlit. A dál vymyslet účel cesty a vyplnit nesmyslné prohlášení. Je to tu vyrážíme. S trochou napětí frčíme vstříc cíli. Hurá proklouzli jsme úspěšně do druhého okresu. Ještě chvíle napětí trocha kličkování a jsme ve třetím okresu. Zadními uličkami se blížíme k cíli. Jsme tu. Ještě nepozorovaně proklouznout dovnitř a nevzbudit zájem sousedů. Jsme uvnitř a začalo bujaré vítání a líbání na uvítanou. Samozřejmě dbáme na opatření a bezpečnost. A tak před každým polibkem zazní otázka nemáš Covího? Usedáme mezi ostatní účastníky a uvolněně klábosíme. K tomu kávička vínko. Nálada je výborná. S některými se známe déle s jinými právě teď. Uběhlo několik sklenek a tak jdeme zkontrolovat saunu. Jsme tam sami. Prosklenými dveřmi sledujeme velkou postel na kterou je dveřmi vidět. Zatím je prázdná. V sauně je krásné horko a žena vedle mě je celá zpocená a mokrá. Jsem vzrušený a tak jsem svou ženu začal hladit. Skončil jsem na vlhké mušličce. Sledujeme jak se začala plnit velká postel. Jdeme se také přidat. Vmísili jsme se do skupiny. Krásně si to užíváme. Hlazení, dráždění, orálek a souložení. Dvě ženy a tři muži. Krásně si to vzájemně užíváme.
Zase si jdeme sednout mezi ostatní. Probíráme zážitky z posledních dní. Jeden pár popisuje, za týden nás zastavili 15x a pokaždé policii něco chybělo a tak ve snaze cestovat za prací už musí vozit celý šanon dokladů: výpis z matriky, z katastru nemovitosti, potvrzení lékaře, oddací list, nájemní smlouvu, souhlas s užíváním nemovitosti, živnostenský list, obchodní rejstřík, čestné prohlášení a vycházkovou knížku.
Hlava nám jde z toho kolem a tak jdeme zase do sauny. Zase se ohřát. Přišel za námi další pár. Ariana a Karol. Jsou to mladí lidé Ari není ani 30 let. Sauna je krásně natopená a po chvíli hlazení holky přešly na orál. Sedíme a holky se činí. Je horko a tak jsme se přesunuli do vedlejší místnosti. Tam holky pokračují v rozdělané práci jen se prohodily. Moc si to užívám. Ari je šikovná krásně saje a dráždí. Pozoruji její krásné mladé tělo. Chci její mušličku a tak si na mě sedla a svou kundičku mě přimáčkla na má ústa. Jazykem jí rejdím v jeskyňce a saji poštěváček. Vnímám jak vrní a zadečkem se na mě vrtí. Vedle to probíhá podobně, ale jsem zasedlí a tak toho moc nevidím. Ari se zase přesunula a vzala si můj penis znovu do pusy. Vedle Karol vystříkl na prsa mé ženy a odešel. Obě ženy se vrhly na mě. Moc si to užívám. Jedna mě kouří druhé zajíždím jazykem do zadečku. Je to blaho. Ale ještě se snažím vrchol oddálit. Má žena má mokré orgasmy. Dopadá na mě jeden výstřik za druhým. Už se to nedá oddálit. Také mohutně stříkám ženě na prsa. Chvíli nehnutě ležíme a jen konečky prstů se dotýkáme. Po chvíli jdeme dát sprchu. Horká sprcha je velmi příjemná. Zase jsme si sedli k baru. Noc pokročila a přítomní se pomalu začali rozcházet. Odcházíme postupně aby jsme zbytečně nepoutali pozornost. Když jsme my vyšli před dům vidíme přijíždějící policejní auto. Zamrazilo nás. Nemáme roušku! Přimáčkli jsme se do stínu. Pozorujeme jak auto jede velmi pomalu. Velmi pomalu nás minulo a opravdu zvolna se začalo vzdalovat. Oddechli jsme si. Ještě chvilku vyčkáváme, ale je ticho a klid a tak jdeme do auta a vyrážíme k domovu. Ale celou cestu jsme v napětí je skoro půlnoc projedeme? Cestou jsme minuli dva zátarasy, ale asi se jim nechtělo z vyhřátého auta. A tak jsme projeli bez povšimnutí.