Vidéos de l'utilisateur (1)

Annonces de rencontre (1)

Hledáme kamarády s výhodami 😈

Couple cherchant un homme
Czech Republic Hlavní město Praha

Jsme manželský pár, ona multiorgasmická neustále nadržená hotwife, on BI!! Po několika letech na Amatérech (random schůzky, návštěvy swingers, gangbang a tak) jsme se rozhodli přehodnotit způsob fungování :-)

Hledáme touto cestou nová přátelství (i s výhodami), ženy, muže i páry, se kterými budeme trávit společný čas a případné zlobení nebude primárním účelem vztahu :)

Velmi si vážíme svého zdraví, pravidelně chodíme na testy na pohlavní choroby a před sexem s kýmkoliv cizím chceme nahlédnout na jeho/její negativní test na pohlavní choroby.

Je to i z důvodu, že naším záměrem je po DŮKLADNÉM seznámení mít sex bez ochrany, protože při naplnění žena dosahuje extrémních orgasmů. Jo a on ji pak rád důkladně vyčistí ;) Ale to už je opravdu velké nahlédnutí do našich tužeb :)

Přes den společné aktivity (případně i s dětmi) 🧘‍♀️🎭🎼 🚴‍♀️🚐 ✈️🏖️ ⛵️…
Večery pak jen pro dospělé v bezpečném prostředí 🎭🎼🎸🛁🛏️🔞🌈 😈

Na vzkazy typu "Ahoj", "Rád se pridam" nebo bez fotky či jen s fotkou přirození nereagujeme. Pokud neodpovídáme je to z důvodu nezájmu a další zprávy fakt nejsou potřeba.

Mezi našimi přáteli zde jsou pouze profily, se kterými jsme se osobně setkali, je tedy zbytečné posílat žádosti o přátelství.