Relax55555

Sexe:
Homme
Croatia Splitsko-Dalmatinska

Recherche

Femme
Couple femme & homme
Groupe
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Informations personnelles

Couleur des yeux: brun
Couleur des cheveux: brun
Taille: 191 cm
Poids: 90 kg

Annonces de rencontre (1)

okolica Split i/ili Zagreb

Homme cherchant un couple
Croatia Splitsko-Dalmatinska

Volio bih upoznati par koji nije fake profil,ljude koji su normalni i pozitivni,diskretni i zaigrani. Ovdje ima previše fake i čudnih profila pa zato to naglašavam. Hetero sam pa dakle u tom slučaju bi ili skupa zadovoljili damu ili ja sam(cuckold). Visok sam 191cm,sportska grada,volim biti u formi,opušten i voljan čuvati diskreciju. Mogu se upoznati i u Splitu i okolici i u Zagrebu kako sam na obe adrese ponajviše. Ljeti je možda moguće upoznavanje i negdje drugdje na obali(Istra,Kvarner i sl). Bitno da je pozitiva i diskrecija.

Rád bych poznal pár, který není falešný profil, lidi normální a pozitivní, diskrétní a hraví. Je zde příliš mnoho falešných a podivných profilů, takže to zdůrazňuji. Jsem hetero, takže v tom případě by paní potěšili buď společně, nebo jsem sám (paroháč). Jsem 191 cm vysoký, sportovní postavy, jsem rád ve formě, uvolněný a ochotný zachovat si diskrétnost. Mohu se s vámi setkat jak ve Splitu a jeho okolí, tak v Záhřebu, jelikož jsem většinou na obou adresách. V létě je možné se setkat i jinde na pobřeží (Istrie, Kvarner atd.). Důležitá je ta pozitivita a diskrétnost.

I would like to meet a couple that is not a fake profile, people who are normal and positive, discreet and playful. There are too many fake and strange profiles here, that's why I emphasize that. I'm straight, so in that case they would either please the lady together or I'm alone (cuckold). I am 191 cm tall, athletic, I like to be in shape, relaxed and willing to keep discretion. I can meet you both in Split and its surroundings and in Zagreb, as I am mostly at both addresses. In the summer, it may be possible to meet somewhere else on the coast (Istria, Kvarner, etc.). It is important that positivity and discretion.

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
fétichisme du pied
sexe oral
sandwich
sexe de groupe

Description personnelle

I am easy going and with open mind. Just positive way of thinking and some fun. Please without of any negativity.

Opušten i otvorenog uma. Tu sam prije svega zbog zabave, dobrih vibracija i ugodnog razgovora. Negativnostima nije mjesto ovdje.