Recherche

Femme
Couple femme & homme
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Vidéos de l'utilisateur (2)

Informations personnelles

Âge: 46 an
Compétences linguistiques: Čeština
Signe du zodiaque: Scorpion
Orientation sexuelle: hétéro
État civil: marié(e)
Couleur des yeux: vert
Couleur des cheveux: gris
Taille: 180 cm
Poids: 88 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
sexe oral
pissing
sandwich
lingerie sexy
nylons
sexe de groupe
SM
sperme
échagistes
voyeurisme
talons hauts
dominateur - esclave
doigtage

Description personnelle

Momentálně milence máme,ale někdy si to spestříme nárazovou akci..sauna,wellness. Pokud se ptáš,kde mám ženu...tak má vlastní účet .... Patricie04
Stag and vixen je označení netradičního sexuálního fetiše v rámci párů. V čem spočívá a co všechno od ní můžete čekat?
Co je stag and vixen
Doslovně bychom mohli původní anglický termín přeložit jako „jelen a liška“, český ekvivalent se však prakticky nepoužívá.

Podstatou této aktivity je situace, kdy muž sleduje s potěšením svou partnerku při sexu s jinými muži. V tomto případě je však muž dominantního založení. Tím se liší od cuckoldingu, kdy je muž naopak v roli submisivní a bývá partnerkou ponižován a zesměšňován.

V případě vztahu stag & vixen se naopak v submisivní pozici nachází partnerka. Ponižování nicméně nutně součástí sexuálních aktivit být nemusí.

Jaká jsou další specifika vztahu stag and vixen
Prakticky tak můžeme říci, že muž v tomto případě nachází uspokojení v tom, že jeho žena je žádoucí i pro jiné protějšky.

Vzhledem k tomu, že se v tomto vztahu neobjevuje aspekt ponížení a vyjádření dominance a submise, platí také, že muž do tohoto vztahu přizvaný nemusí nutně být mladší, přitažlivější či lépe obdařený.

Z toho zároveň vyplývá i skutečnost, že na rozdíl od cuckolda, který se zpravidla nechce do sexuálních aktivit angažovat, může být v tomto případě muž i aktivním účastníkem. Cuckold eventuálně může být zapojen do předehry nebo být „donucen“ druhému muži poskytnout orální sex, ale zpravidla k tomuto není vyzván.

Přímá účast na intimnostech však není podmínkou.

Žena může mít také sex s jinými muži bez přítomnosti svého partnera a posléze ho o tom otevřeně informovat.

Proč některé lidi láká vztah stag and vixen
Mnozí muži se však o další sexuální aktivity s jinými lidmi (včetně jiných žen) nezajímají, jednoduše jim stačí se dívat. To souvisí s mužským egem a potřebou sebeprezentace. Takový muž jednoduše má potřebu ukázat, že na to „má“, že si může dovolit po svém boku mít náležitě atraktivní partnerku.

Vědci navíc spatřují v tomto chování biologické příčiny: Takový jedinec prokazatelně má lepší erekci, silnější ejakulaci i vyšší počet spermií.

Jedná se o přirozený mechanismus, kdy se jednoduše snaží být lepší než jeho konkurent.

Stejně tak můžeme říci, že tato praxe posiluje důvěru ve vztahu. Jednoduše je pár nucen komunikovat spolu i o situacích a z toho vyplývajících pocitech, které nejsou úplně běžné.

Jaké jsou hranice tohoto vztahu
V rámci rozdělení rolí na stag and vixen má žena pochopitelně stejný požitek ze své pozice, kdy je mužem sledována.

Úlohy v principu mohou být v tomto vztahu nastaveny i opačně, kdy je sledujícím žena, ale v praxi je toto uspořádání méně časté.

V principu však lze tvrdit, že takovéto vztahy nejsou automaticky polyamorní nebo otevřené. Vždy je zásadní předcházející vzájemná komunikace a stanovení hranic. K praktikování vztahu stag and vixen tak dochází výhradně v předem určených situacích, kdy s tímto všichni aktéři souhlasí.

Sexuální aktivity s další osobou bez souhlasu protějšku mohou být i v tomto typu vztahu považovány za nevěru.

Zásadní je tak především důvěra a otevřenost.

Stejně tak platí, že se všichni zainteresovaní ocitají v tomto nastavení dobrovolně. Mít sex s kýmkoli jiným je ryze svobodné rozhodnutí a je nepřijatelné, aby k tomuto byl někdo objektivně nucen nebo se cítil být nucen. Pamatujte, že máte právo kdykoli odmítnout a vzít svoje rozhodnutí zpět.

Partner musí respektovat ústupek i na poslední chvíli.