Den ženského orgasmu

Dnes, tj. 8.8. je Mezinárodní den ženského orgasmu. Svátek vznikl v severovýchodním městě Esperantina v Brazílii, kde se jeden radní rozhodl věnovat tento den ženskému orgasmu jako kompenzaci za "sexuální dluh" vlastní manželce.
Svátek se slaví v Brazílii, Španělsku, Mexiku, Argentině, Peru a Norsku. Ale proč ho nezačít slavit také u nás? V dnešním pražském vydání deníku Metro na straně 10 na to poukázal ve svém sloupku spisovatel Vlastimil Vondruška. Jeho příspěvek se mi moc líbil a proto si dovolím jeho podstatnou část citovat:
"Tak třeba dnes slavíme mezinárodní den ženského orgasmu. Věděli jste to? Asi ne. A proto se ptám, proč nikde nevisí plakáty? Co média? V ČT se vedou diskuse o věcech mnohem impotentnějších, proč nás zasvěcení komentátoři o podstatě tohoto svátku nepoučili, protože oni přece vědí všechno nejlépe. Kde jsou aktivistky s letáčky? Proč se nepořádají pochody proti frigidním ženám a nedemolují se ústavy pro umělé oplodnění? Jak vidno, naše vláda zase zaspala. Možná proto, že si v Bruselu ještě neujasnili, zda náhodou není ženský orgasmus proti duchu sjednocené Evropy a neuráželi bychom tím muslimy, transsexuály, genderové odbornice, a nahrávali tak Putinovi a brexitu. Navíc jasné slovo v té věci dosud neřekla německá kancléřka. K celé problematice se nevyjádřil ani jeden z prezidentských kandidátů. Prostě šlendrián! Nicméně nic z toho by nám nemělo bránit, abychom dnešní den oslavili."
Tolik tedy citace slavného spisovatele. Z jeho textu milé divačky těžko orgasmus dostanete! A dostat byste ho dneska teda rozhodně měly!! A proto na podporu tohoto svátku a pro zpříjemnění (nejen) dnešního večera jsem vybral několik fotek, jejichž cílem je jediné: aby se pár žen k tomu orgasmu dneska aspoň "prokoukalo" .

6,652 views 8.8.2017 14:48
50 users like it
Sviđa mi se