Duchem mladí

Dnes to budete mít jako ukázku, jak takové focení probíhá. Fotek by asi bylo na několik alb, ale jednou to chci ukázat i celé. Pro milovníky příběhů:
1. Nejprve jsme fotili prádlo a postupně jej odkládali
2. Pak přišel skelněný dárek pro partnerku
3. Po něm zcela nekontrolovtelné milovaní v tolika polohách, že jsem musel jít koupit další paměťovou kartu (podle jejich vlastního prohlášení to nikdy před nikým ještě nikdy nedělali - je to tedy i zajímavý dokument) :D
4. Nakonec výtvarné ztvárnění onoho kolíčku a nádherné modelky...

Nebo to bylo možná trochu jinak, v jiném pořadí? Nejlepší komentář tradičně odměním.

Zároveň pocta nádhernému páru odsud - větší pohodáře jsem snad ještěš nefotil. A vůbec to nejsou žádné dědi - vždycky mi tady ženy píšou, že fotím jen mladé a hubené a pod. A pánové mají strach se ukázat před kamerou. Tady má muž (např.) dávno přes 50 a když se poctivě trénuje máme my, zralí padesátníci, k výkonu ještě zkušenosti :)))

A žena? Je, pravda, trochu mladší, ale je to máma od dětí atd., žádná mladá srnka. Ale to tělo, ty pózy.... Mnohá devatenáctka se může vedle ní jít zastřelit.

Ono je to všechno v hlavě. Všechno. Přijeli s vínem a s pohodou a moc na ně vzpomínám a moc jim děkuji. Zůstal po nich krásný pocit, vzpomínky a přátelství. I na tohle je tento server dobrý.

15,322 views 30.8.2019 00:52
655 users like it
Sviđa mi se