4 penisy (3+1)

V sexu mám rád vsechny možné praktiky kde se nebráním těměř nicemu.
Ale také zbozňuji všelijaké erotické pomůcky.
A mohu potvrdit, že při sexu v páru i vícero lidech je to pro všechny prostě něco navíc a přijemnou slastnou odměnou a zpestřenim.
A pro ženy a divky, který nemají možnost nebo odvahu si v sexu užít vícero penisů jsou vibrátory a dilda různych tvarů, velikostí,průměru a barev úžasným zážitkem doprovazeným pak i mnoha orgasmy.
Pokud by ženy i páry chtěli něco podobného prožít rad sebe, svůj penis a pomůcky nabídnu a společně si můžem dopřát nádherné uspokojení.
Mám rad i dominatní a perverzní ženy proto si rád hraji i s připínákem-straponem, kdy si můžou hrát holky jen spolu před zraky masturbujícího muže ,ktrey se pak může pridat nebo i žena může sama takto análně a orálně muže zneužít.
Pro dalsí skvělé hrátky s dominantními ženami mám i analní pomůcky jak pro ženy tak i muže, kde jsou určeny k masáži prostaty a vyvolání mužského analního orgasmu.
Výstrik a prožitek u mužského vyvrcholení za pomoci draždění prostaty je něčím neskutečně rajcovním a pro muže dosud nepoznaným. Kdy celá ejakulace a výstřiky jsou intenzivnějšimi, delšími a proudící sperma v dávkách je o.mnoho více i jeho hustota a bělost je kvalitnější než při klasickém vyvrcholení.
Hodně rajcovním zpestrenim pro dominatní ženu je i klec na penis neboli pás cudnosti pro jejího poslušného suba či orálního otroka ...

520 views 1.8.2023 08:56
7 users like it
Sviđa mi se