Streda vecer alebo aj finska 3

11.4.2008 13:52 · 5,164 views luxuspar

Bola streda vecer, teda tyzden v plnom prude, ale ja som dnes prisla z prace o nieco skor. Priatel bol pracovne odcestovany prve dva dni v tyzdni a vratil sa az neskoro v utorok v noci. Nestihli sme sa ani porozpravat.

Spravila som nakup, navarila kuraci salat, na vecer si zvykneme davat len nieco lahsie aby sme si vladali dat este aj „dezert" ;)

Moj krasavec volal, ze pride o nieco neskor lebo mu prave priletel obchodny partner a chce mu pomoct s vybavenim hotelu. Ziskala som tak dalsiu hodinu, prelakovala som si nechty na krvavo cerveno, mam tu farbu rada a pride mi to sexy k ciernemu priesvitnemu pradlu, ktore som mala nachystane na krasny vecer.

Uz v sprche ked som si holila svoju muslicku a vlastne cele telo, nedokazala som odolat prudu vody a na chvilku som ho pustila silnejsie nasmerovany na moj hrbolcek. Chcela som to dokoncit ale povedala som si, ze o to to bude krajsie vecer s tym mojim.

Toto rozhodnutie som niekolkokrat za vecer olutovala, pretoze moja kundicka bola neustale mokra, chvilami ked som prechadzala cez byt, tlacila som stehna k sebe aby som tam dole ucitila aspon nejaky dotyk. Nutne som potrebovala vyvrcholit, ale stale sa mi to oddialovalo...

S priatelom milujeme sex, aj po viacerych rokoch to robime stale radi a casto. Vyskusali sme uz vela veci, pomocky, ci rozne miesta su uz davno zapracovane do nasho repertoaru. Pri pozerani porna – sme dost narocni a skoro ziadne sa nam nepaci J - sme sa velakrat rozpravali o sexe vo viacerych ludoch. Obom sa nam to paci, naviac mna pritahuju krasne zeny, ale ten moj vie a na moju radost mu to nevadi, ze by som sa raz celkom rada postarala o dvoch chlapcov naraz, samozrejem za predpokladu ze mi to potom vratia a poriadne ma vytrtkaju J

Konecne som pocula, ze prichadza auto. Buchli na nom dvere... a zrazu aj druhe. To neni on, nema koho priniest v strede tyzdna.

Zvoni zvoncek a je to on. „Laska nesem hosti! Precvicis si troska svoju anglinu, prisiel Tomi z Finska!" A zrazu vidim vo dverach sympatickeho blondaka, v namieru usitom obleku. Ten usmev co som vystruhala musel byt velmi umely J Nestihla som ani zaprotestovat a chlapi sa ma pytaju ci som nieco ukuchtila alebo ideme niekam do mesta na jedlo.

Ani luskom prstu a boli sme za stolom. Bola som rada, ze im chutilo a pri prilive velkeho mnozstva novych informacii zo severa Europy som chvilu prestala myslet na svoje dnesne chutky.

Po lahkej vecery a par poharikoch dobreho vinka, na ktore si moj priatel potrpi sme sa sa presunuli do obyvacky. Nedokazala som uz viac potlacat to, ze som neuveritelne nadrzana a dnesny vecer som si predstavovala v hlbokom objati svojeho priatela. Chlapci sedeli a rozoberali dokola svoj biznis. Ja som sa oproti na fotelke nervozne mrvila, usrkavala vinko ale nevedla som obsediet. Sem tam ked sa slova ujal Patrikov obchodny partner prehodila som nohy a la Zakladny instinkt, takze priatel velmi rychlo zbadal ze moja cerstvo oholena muslicka tuzi po jeho poriadnom ftakovi.

Na protest, ze som neni stredobodom pozornosti, pustila som si telku a po boji v prepinani som uznala za vhodne, ze dobrej atmosfere prospeje dobra hudbicka v pozadi. Dalsi pohar vinka a dobre pesnicky ma trosku osmelili, zacala som si trosku potancovavat, no tancom sa to nazvat velmi nedalo J

Chlapci sa vsak stale nedali „rusit". Po hrubo nadrzanych pohladoch (obkukanych z porno filmov) si ma konecne priatel zacal vsimat. Par krat som si oblizala pery, ci presla nenapadne rukou vo svojom hlbokom vystrihu, ci presla „nechtiac" po svojom tele.

Bolo treba otvorit dalsiu flasu vina, priatel mi prisiel galantne pomoct do kuchyne. Vtedy sa mi uz velmi tazko rozmyslalo a konala som velmi pudovo. Rozopla som mu zips na nohaviciach a okamzite zobrala toho velkeho hrubeho krasavca do pusy. Hned ako som mu oblizala krasne prekrveny zalud, postavil sa do svojej celej krasy. Bolo to tak rychle, ze priatel ma ani nestihol zastavit. Uz nemal ziadne pochyby, ze jeho nadrzana „kurvicka" (mam rada ked ma tak niekedy vola pri sexe) to nevyhnutne potrebuje. Povedal mi: „Kraska vydrz kym odide navsteva... alebo, ze by nie ?!" usmial sa a zmurkol na mna. Obaja sme vedeli, ze dnes by to teoreticky mohlo vyjst.

Zacala som byt nervozna, srdce mi busilo a zrazu som sa zacala tesit nie na jedneho ale dvoch poriadnych chlapov. Chut zacala rast.

„Neboj Tomi je z Finska, takze nebude nutne vyzadovat svedsku trojku (dve zeny a jeden muz) ale uspokoji sa aj s opacnym meranim sil" humorne prehodil pri vychadzani z kuchyne Patrik. Neviem ci tento sympaticky Fin nieco zacul ked sme boli v kuchyni (neskor par dni na to sa Patrikovi priznal, ze sa vybral na vecko ale ked uprosted kuchyne zbadal ako mam v puse patrikov penis, rychlo cuvol a vratil sa do obyvacky), ale zrazu sa zacal usmievat. To aj mna osmelilo. On sa sice pytal priatela, ci mu nezavola taxik na hotel ale my sme ako jedno telo vyhrkli:" No way!" Party sa prave zacala a Finovi nebolo viac treba.

Debata sa zvrtla na sex, v com je iny v ich krajine, co maju radi a podobne. Bolo to vsetko velmi uvolnene a nenutene, to ma na tom pritahovalo.

Stlmila som svetlo, svietili nam uz len lampicky a plazma vysiaca na stene. Co uz ale nevyselo boli partie medzi nohami oboch chlapov. Oblecene mali obleky a v oblekovych nohaviciach sa to nikdy neschova.

Bola som kralovnou pomyselneho parketu, pri tanci som si vyhrnala uz tak velmi kratucke minisaty. Po chvaleni mojho tanecneho umenia, prisla rec na moju zevraj super postavu. Musela som sa priznat, ze mojim prsiam tak trochu pomohli kolegovia na plastike. Kedze sa pila tretia flasa vina, Tomi nasiel odvahu a spytal sa pana domu, ze by chcel aspon raz na zivo vidiet ako take prsia vyzeraju... Pan domu sa spytal svojej paniej a ta po zdvorilostnom odmietani suhlasila. Priatel sa postavil a zo zadu mi rozopal saty, padli na zem a ja som zostala stat pred Tomim iba v ciernom priesvitnom pradle a vysokych ihlickach. Vyzeralo, ze nedycha J Podprsenku som si dala dolu sama, zamavala s nou a skoncila niekde v rohu izby. Na sebe som uz mala len z predu uplne priesvitne nohavicky, zo zadu ich ani poriadne nebolo vidiet ake boli mini.

Tento blondiacik asi naozaj videl silikonove prsia prvykrat, pretoze absolutne okoktavel. Stala som nad nim a moje prsia sa hrdo tycili smerom hore. Bradavky nutne potrebovali polaskat ci oblizat.

Po chvilach obdivovania a obrovskeho upitia si z vina sa Tomi odvazil spytat ci by si mohol aj chytit. S Patrikom nas to celkom pobavilo, zasmiali sme sa. Fin dostal povolenie a velmi jemne ma chytil. Najprv len za jeden, pravy prsnik. Priatel ma drzal zo zadu akoby ma nechcel pustit a jemne ma tahal k sebe. Citila som na svojom zadocku jeho poriadne rozbureneho krasavca. O chvilu som uz obe svoje prsia citila v teplych rukach. Po par sekundach som usudila, ze je na mne aby som prebrala taktovku, lebo takto ma asi jeden za zadok a druhy za prsia budu drzat az do rana.

Usadila som ich naspat na gauc a predviedla znova to com som pilovala celu strednu skolu na diskotekach J

Tazko sa branili svojmu vzruseniu a cez nohavice si nesmelo chytali svoje udy.

Klakla som si pred nich na zem, hrala sa so svojimi prsiami. To uz nevydrzali, rozopali si gate a zacali si ich poriadne honit az som im musela chytit ruky, lebo som sa bala aby nevyvrcholili skor ako dostanem ja svoj pridel.

Chlapci sice sedeli o nieco vyssie nado mnou na pohodlnom gauci a mozno sa aj chvilami tvarili, ze su mocni a nic sa im nemoze stat, v skutocnosti som s nimi ale manipulovala ako som len chcela…. Ich tvrde vtaky som drzala v ruke, raz pomaly neskor rychlejsie im ich honila, po kusku oblizovala. Sedeli a nedokazali zo seba dostat ani slovka, ale ocividne sa im to pacilo. Pritiahla som si ich kravatami k sebe, oblizovali mi bradavky. Uz davno som tuzila potom, ze sa o moje tvrde bradavky budu naraz starat dva jazycky.

Ako som to jednemo robila pusou, druhy mi to vracal tou svojou. Pomaly som si ich vyzliekla. Sadla na svojeho priatela, ktorymi to robil zo zadu, pri tom som fajcila Tomiho, neustale ma zastavoval, nevedel potlacit svoje vzrusenie, preto som mu chvilami oblizovala jeho gule. Presunuli sme sa do spalne. Obrovska namieru vyrobena postel bola ako stvorena pre akciu ako tato. Vytiahla som lubrikacny, lebo aj ked som neni velkou fanusickov analu, nie ze by mi vadil ale niekedy je pre mna bolestivy, chcela som konecne zazit poriadny sendvic.

Chlapci sedeli na posteli pri sebe tak ako ja s Patrikom pred spanim. Pred ich zrakmi sa, ale odohravala life show, robila som si to pred nimi, moje prstiky bludili z jednej mojej dierky do druhej.

Dlho to nevydrzalik, vrhli sa na mna. Sedela som na priatelovi, snazila som sa ho poriadne ojazdit, zadocek plieskali o jeho gule. Tomimu chvilu trvalo kym sa odvazil na nieco viac ako oral. Ale po nazornom ukazani, ze v jednej dierke mi ho nestaci mat sa osmelil. Priatel na sekundicku prestal, pomohla som blondiakovi dostat sa do mojej mensej dierky. A zrazu som to citila, boli obaja vo mne a bolo to fantasticke. Vobec ma nebolela ritka, tak ako som sa bala. Zacali spomala ale islo im to velmi dobre ako by boli zohrani.

Zacinali mat prevahu, neslo o milovanie ale o poriadnu jebacku. Silno prirazali a moje vasnive stonanie sa rozplyvalo na cely byt. Spravila som sa takmer okamzite a potom znova...

Po druhom orgazme som bola tak trochu unavena a preto som si lahla na chrbat. Chlapi sa na mne striedali vo velmi kratkych intervaloch, chceli poriadne pritvrdit ale pri tretom, stvrtom raze museli prestavat lebo aj ich stava sa uz velmi tlacila von.

Postavila som si ich pred seba, klakla a zacala na striedacku fajcit a honit. Po par sekundach som na sebe pocitila teple vystreky, zastriekali mi celu pusu a prsia... mala som pocit ze som sa pri tom znova spravila!

Odisla som do vane, najprv som si dala sprchu ale potom som si napustila horuci kupel. Nechybalo vela a skoro som v nom zaspala. To som vsak nechcela, este by som prestala verit tomu co som zazila a myslela by som si, ze sa mi to iba snivalo.

Patrik zavolal Tomimu taxik a pridal sa ku mne do horucej vane...

Bol to krasny zazitok, doporucujem kazdej zene, ktora ma rada sex. Patrik je s Tomim stale v kontatke. Ten si nasiel priatelku, ktora vraj miluje sex – o par tyzdnov sa o tom ideme presvedcit vsetci styria spolu na Ibizu!