Cesta z hospody

26.8.2013 16:55 · 1,998 views switchkocka

Šli jsme jeden večer s přítelem do hospůdky s přáteli a výborně jsme se bavili. ja jsem se trochu pískla a můj přítel řídil domů takže nepil. Měla jsem na sobě jako vždy nějaký sexy obleček (sukni, silonky, kozačky na podpadkách, tričko s velkým výstřihem a podtržené to bylo vestičkou která ukazovala a vystavovala má ňadra). Nejen že jsem flirtovala celý večer, ale výborně jsem se bavila. Když byl čas odjezdu, Naložil mě do auta a jeli jsme tmou a deštěm, městem směrem ven. Když zahnul na lesní cestu bylo mi to divné. Zastavil a řekl: \\\"Vystup si!\\\" V hlavě mi blesklo "Bože vždyť tam prší" ale přesto jsem poslušně jsem vystoupila, sklopila oči a začala jsem být submisivní. \\\"Svlékni se\\\" Začala jsem se tudíž svlékat.

Nahá jsem stála před rozsvícenými světly auta a snažila se rukama zakrýt nejintimnější části svého těla. Byla jsem oslepen světlem auta, ale slyšela jsem jak kolem mě kráčí. "Ruce za hlavu." Opětovně jsem poslušně poslechla. Skřížila jsem prsty mezi nimi jsem měla zachycené vlasy. Cítila jsem jak mi po mém nahém zadečku přejela jeho teplá dlaň ( jelikož strašně pršelo ten dotek byl mnohem intenzivnější), což vždy předpovídalo něco špatného. Klepala jsem se jak osika zimou a dávala na obdiv svá krásně nasvícená bujná ňadra s bradavkami tak nádherně trčícími vpřed, měla jsem husí kůži a hezky mi svítili i tyy malé chloupky po celém těle.

náhle přišla první rána. byla to rána bičem přes můj zadeček. Zvýšil se mi tep, začala jsem zhluboka dýchat. rána byla veliká až jsem se chytila. Což byla velká chyba. dostala jsem další přes ruce. Moc dobře vím, že když něco takového udělám čeká mě trest. Chvíli něco šustilo. Jako většina dívek dostává květiny, já dostala pohlazení kopřivami. Po zadku, zádech a stehnech zevnitř. Pálelo to! A to moc! Kníkla jsem. "Polož se na zem." Poslechla jsem. lehla jsem si na břicho a slyšela rozepnutí zipu. Cítila jsem jak mě teče něco po zádech, něco teplého. Bože on mě pochcal? Co to má být? Ale přestalo to pálet! Jak jsem sem ležela na té blátivé cestě začal mě bít důtkami přes zadek a záda. Moc jsem křičela. vzal mé kalhotky a strčil mi je do úst a zavázal mi jimi ty kalhotky v puse. Pokračoval bičem a ja i to užívala. v tichem lese bylo slyšet jen mé sténání. když uz jsem cítila že můj zadecěk je napuchlí a celý bolavý přestal. pomohl mi se zvednout a opřel mě o kapotu auta, chtil mě za vlasy a začal me šukat zezadu tak by přirážel na mé bolavé partie. po krátké chvilce jsem měla překrásný dlouhý orgasmus s mokrým a pořádným výstřikem. Pak mě přinutil si kleknout na kolena a narval mi ho do krku až jsem se skoro začala dávit. Výstřik z části skončil na mích brýlích a v mé puse. vše jsem polkla a naložil mě na zadní sedadla a odvezl domu. Vykoupal mě, namazal mi má bolavá míst a uložil ke spánku.

Prosím omluvte mou gramatiku.

Vaše ZRZKA