Co je nevěra ?

30.11.2013 07:01 · 2,555 views -srdcemoje-

Včera mi tady jedna osůbka, aniž by tušila zadala myšlenku, kterou chci napsat.

Často prohlížím tady fotky, některé jsou tak nádherné a poutavé, až jim chvílemi závidím, že mají odvahu něco tak provokativního nafotit. Já odvahu nemám v tomto směru. Ale má myšlenka nepatří fotkám, ale nevěře.

Krásné téma :), co říkáte ? Nevěra tady byla a bude, snad není jenom tam kde se mluví ve vztahu. Mluví se o všem i o tom, co není až tak fajn a hledá se kompromis. No však i takový vztah může dostat trhlinu...mejdan, alkohol a omyl a vzbuzení se vedle někoho jiného...stát se může vše. Ale kam sahá pojem nevěra ! Je nevěra, když si to udělá někdo u webky, pak vypne pc a jde si lehnout vedle manželky / manžela ? Nebo je to už samotná schůzka a pro sympatii i sex co už vícekrát nebude ? Existuje nevěra i duševní ? Vím, že spousta z vás má taky hodně otázek a názory se budou lišit, ale to je v pořádku. Mám radost, když se rozvine diskuse.

Nebyla jsem pořád andělem, taky jsem podvedla ve svém životě, důvody byly různé. V případě, že cítím lásku z muže, nevěra mi je cizí, takový muž je pro mě prioritou a jemu patří mé slova....když je tisíc lidí online, tak ty jsi na prvním místě...stejně jako v mém srdci.

Kde má hranice nevěra ?