České swingers kluby - I.

3.1.2016 05:34 · 2,399 views RSPmail

SWINGERS 69 - je fajn malý rodinný klub, vedený manželským párem. Oba dva jsou téměř vždy v klubu, starají se o hosty na baru. Pouze velmi zřídka se stane, že je tam pouze majitel. Do klubu se na všechny párty chodí ve spodním prádle, není-li stanovené nějaké speciální téma. V ČR je to ojedinělé, v zahraničí běžné. Fakt je, že akce má díky spodnímu prádlu rychlejší začátek.

Kapacita je zhruba na 15 párů, při 20-ti už je dost plno. Obvyklá účast je v průměru 10 párů, vyplatí se při telefonické rezervaci pohovořit s majietelm na téma věku očekávaných párů. Je upřímný, na rozdíl od jiných českých majitelů nijak nemlží a klidně je schopen Vám i říct, aby jste nejezdili, že bude málo lidí a nebo že budou třeba lidi v úplně jiné věkové kategorii než jste vy. Skutečně se nežene za každou cenu za tím, aby dostal vstupné a vy jste pak byli zklamaní.

Vybavení klubu je skvělé. Ještě před vstupem je šatna, kde se všichni nový příchozí převlečnou do spodního prádla a pak teprve mohou vejít mezi ostatní. Vchází se přímo do baru ke kterému je připojená kuřárna. V klubu se jinde nekouří - tedy cigarety ne. Z chodby do L jsou vstupy do malé místnosti, která se nechá zavřít, aby měli páry uvnitř soukromí. Potom vstup do první velké místnosti pro 3 - 4 páry, v jejíž předsíňce je infrasauna. Následuje vstup do druhé velké místnosti s postelí ve dvou úrovních, dolu se vejdou 2 - 3 páry, nahoru 1 - 2 a ještě je kolem místo tak pro dva páry na stojáka nebo na křesle. Pak je velká sauna, pro 4 lidi, sprchy a mučírna. Ta je asi půdorysem největší, je v ní středověká kláda, mříž, kříž, SM pomůcky a v rohu postel pro dva. Naproti vstupu do mučírny je výřivka v samostatné místnosti, do které se vejdou 4 páry. Bublinky se nicméně pouští pouze pokud je v ní maximálně 6 lidí. K místnosti s vyřivkou je připojená malá místnost celá zaplněná postelí, kam se vejdou 2 páry v klidu, ale bylo nás tam už i 8 lidí. Do výřivky je vidět z baru skrz skleněnou stěnu.

Klub můžeme jedině doporučit. Jak díky přístupu majitelů, tak i díky vybavení. Trochu problém je se trefit do dobré sestavy, obecně se dá říci, že návštěvníci jsou zejména páry středního věku. Páry pod 30 let jsou spíše vyjímkou. Ti kdož jedou z daleka mají možnost v klubu přespat. V přízemí je totiž penzion, kde jsou 3 pokoje. Ubytování se i se snídaní, parkoviště je přímo před domem. Když je plno, tak majitel domluví ubytování v okolí, ne dál než 5 minut pěšky.

Těšíme se na vaše komentáře a případné zkušenosti z tohoto klubu a taky že se tam někdy potkáme a budeme Vám tak moci povědět více o našich dalších zkušenostech.

Přejeme vám všem hodně pěkných swingers zážitků!