Na velikosti záleží!

11.7.2016 01:51 · 1,460 views safraa

Každý člověk je jiný, nelze říci, že něco dělají všichni. Přesto však, když se chvíli pohybujete v nějakém prostředí, zjistíte, že některé věci se opakují častěji, než jiné. Tak třeba tohle.

Občas, na nějakých těch virtuálních seznamkách, ale i tady, v galeriích žen čtu:,,Mám raději větší penis“ Nebo jakákoliv jiná verze:,,Jen nad 18 cm“. Nebo:,,Mám ráda spíše tlustější penis“. A podobně, zkrátka, jsou některé ženy, které jaksi předem vyjádří potřebu většího, mohutnějšího penisu. Nejsem žena, nemohu soudit, třeba (asi ano) je to pro tento typ žen mnohem příjemnější milování. Naopak, pokud jim to sedí, přeji jim samé nadprůměrné penisy. (chtěl jsem napsat, že jim přeji samé opravdu velké čuráky, ale to by působilo spíše dvojsmyslně, jízlivě, kdepak, přeji jim velké průměry a délky penisů). Jenže.

Jak mi pořád něco vrtá v hlavě, nedalo mi to (asi komplex opravdu malého (mého) penisu, hi) a občas jsem si s ženami, které mají předem požadavek na velký penis pokecal.

Je to zvláštní, vždy to končilo podobně. Tento ,,rozhovor“ níže si skutečně vymýšlím, berte jej jen jako symbolický pokec, abych mohl vyjádřit, kde to vždy skončilo. Jednak se to nehodí, kopírovat a zveřejňovat důvěrné pokecy, to vím i já, takové nemravné čuně. A navíc, není ani třeba zveřejňovat deset různých pokeců, když všechny končí podobně. Tedy, toto není kopie skutečného pokecu, je to jen smyšlený rozhovor, kde naznačím, jak jsem vždy dopadl.

Já:,,Zdravím tě, máš tady zajímavý inzerát, chtěl bych se nejprve zeptat, pokud to nevadí, jak máš velká prsa?“
Ona:,,Prsa? No, hezká, zatím si nikdo nestěžoval, proč se ptáš? Fotky ti posílat nebudu, já tady nejsem na výměnu fotek, já se chci seznámit s fajn mužem“.
Já:,,Nechci fotografii, naopak, velmi mě tvůj inzerát zaujal, je jiný, neotřelý, nekonvenční, zajímavý, ale jak máš velká prsa?“
Ona:,,No, nemám velká prsa. 75B, jestli ti to něco říká?“
Já:,,Hm, děkuji za informaci. Taková prsa jsou prostě malá. To by mě s tebou v posteli nebavilo. Nejlepší prsa na světě jsou ta gigantická“
Ona:,,To snad nemyslíš vážně! Ty jsi ale vůl! Copak ve vztahu záleží na velikosti?! Náhodou, všichni si chválili má prsa! Jsi povrchní, abys to věděl! Nemůžeš soudit člověka podle toho, jestli má něco velké, malé! Ty ses asi moc na pohádky nedíval, že? Ani podle krásy nesoudíme člověka! Jsi povrchní jako všichni tady, už mi nikdy nepiš. Jste všichni stejní“.

A když je fajn, tak mě nedá do ignorace, ale většinou mě ignoruje. Ostatně, co s takový idiotem, který soudí ženu jen podle velikosti a určitě ho má malého?