PŘÍPRAVA NA MDŽO

28.7.2016 02:35 · 2,142 views Mrcha_s_hadrem

Rok se s rokem sešel a Mezinárodní Den Ženského Orgasmu je zas na dosah. Tento celosvětový svátek vychází na 8. srpna,tak si nezapomeňte udělat křížek v kalendáři, ať na tento den nezapomete. Byla by přece jen škoda promarnit oficiální příležitost k vášnivým radovánkám...

Tento text s odkazem na vibrátory mi přeposlal můj manžel. Je dost možné, že to poslal i všem svým kamarádkám, ale rozhodně to nehodlám zjišťovat. Hlavní je, že ho mám v poště i já a to je podstatné. Poznámku v kalendáři jsem si udělala, ale vůbec netuším, co mám očekávat. Možná bych se měla na tento den nějak zvlášť připravit? Jen netuším jak. Neměla bych to podcenit. Proto si sestavím trénink. Musím být přeci v kondici. Abych přípravu neflákala, tak se tu veřejně zavazuji, že do 8.7. budu každý den vykonávat tyto činnosti:

1) masáž hráze 5 minut (při posledním hraní jsem měla pocit, že mi jí roztrhne, proto musím zamakat na elasticitě)
2) běh 30 minut (nemůžu přeci funět jako před infarktem)
3) Suzukiho strečing 20 minut (ideální by bylo natrénovat strčení nohy za krk)
https://youtu.be/qQ9c2sCXnwk
4) meditace při utírání prachu 15 minut (dělá mi trochu problém se uvolnit, obzvláště od té doby, kdy jsem poznala, jak bolí kousnutí do klitorisu)
5) nácvik sguirtu ve vaně (onen pramen jsem stále nenašla i když musím uznat, že nedávno jsem se při tom blahem málem počůrala)
6) 100 dřepů na mou oblíbenou dřepovací písničku (to je dobrý na stehýnka a prdel)
https://youtu.be/sKFldkucDZ4

To by mohlo stačit, ale Vaše rady v komentářích si ráda přečtu. Přeci jenom to bude moje 1. oslava MDŽO, tak si nechám poradit.

Maggs (mrcha s hadrem)