Jak jsem přišel o panictví

14.8.2010 18:00 · 3,858 views SumOfPleasure

Bylo mi necelých patnáct, byl jsem na letním táboře v jižních Čechách. Dělal jsem pomocníka instruktora, takže zadáka na kanoích, jistil při slaňování, pomáhal připravovat hry. Děvečka pro všechno. Tábor to byl hodně dobrý, jezdila tam skupina lidí co se znala, takže vztahy ve vedení byly na dobré úrovni a program se neodbýval, tak bylo při přípravě pořád co dělat. Jako ošetřovatelka/nákupčí byla s námi dva týdny sestra jednoho našich vedoucích, bylo jí 36 a byla, co ti budu povídat, krásná. Jmenovala se..třeba Markéta, měla tak metr šedesátpět, krásnou ženskou postavu a hnědé vlnité vlasy na ramena. V očích skoropatnáctiletého kluka naprostá bohyně. Nošení beden s nákupy se, alespoň pro mne, stalo vítanou kratochvílí, kdy jsem mohl nenápadně kouknout do výstřihu při vykládce auta, nebo se jí při skládání věcí do skladu nenápadně dotknout, přivonět. Z jejího ošetřování drobných ran se pak stala muka, když člověk na sobě cítil ty jemné prsty. Nevím jestli si už tehdy všimla mého neohrabaného zájmu, podle následujících událostí myslím že ano, nicméně nedala mi to nikdy najevo.

Tři dny před koncem tábora jsem měl noční hlídku. Sám ve spícím táboře jsem čekal své dvě a půl hodiny, než hlídku předám dalšímu a budu moci jít zase spát. Byla vlahá noc, měsíc a hvězdy na obloze svítily tak, že nebylo třeba zapínat světlo, celý tábor byl krásně z místa od kuchyně vidět. Náhle se v chatce vedení naproti rozsvítilo světlo, otevřely se dveře a v nich se objevila ona - chvíli hledala boty a pak se vydala směrem ke kuchyni.
Abych jí nevylekal, rozsvítil jsem na chvilku baterku a ona zamířila ke mě. Zeptala se, jaká je hlídka, jak dlouho mi ještě zbývá, prostě takové věci, které jsou ve dvě ráno důležité. Pak se omluvila že musí na WC. Já ji samozřejmě jako gentleman nabídl, že ji doprovodím, "aby ji někdo neukradl". Se smíchem souhlasila. Zabráni do hovoru jsme došli až k WC, nechal jsem ji jít dovnitř a sám zůstal venku. Uplynula možná minuta, když slyším zevnitř volání. Vešel jsem a byl požádán, ať ji podám toaletní papír. Podal jsem jí ho a v pootevřených dveřích zahlédl její postavu se staženými kalhotami. Rychle jsem se odvrátil, čemuž se ona zasmála a řekla..."Tos nikdy neviděl polonahou ženskou?". Řekl jsem jí že ano, ale že takhle je to neslušné. Zasmála se znovu, přivřela dveře a já jsem poodstoupil. Za chvilku bylo slyšet spláchnutí, Markéta prošla kolem mne umýt si ruce. V zrcadle bylo vidět, jak se sklání nad umyvadlo a všechny její přednosti byly vidět jako na dlani. Musel jsem civět jako puk, protože řekla..."asi jsi toho zatím neviděl dost, že?" a vzala mne za ruku a doslova mě odtáhla do budovy kuchyně, kde byla místnost ošetřovny. Zavřela a zamkla za námi dveře a jedním pohybem si sundala vrchní díl pyžama. Na její hrudi se pohupovala plná kulatá prsa, aniž jsem cokoliv stačil říct, vzala mou ruku a přitiskla na ně moji dlaň. "A už sis někdy šáhnul?". Překvapeně jsem zakoktal něco v tom smyslu že to tedy ne...Hladil jsem ta její krásná ňadra a ona se na mě láskyplně dívala.
Nevím jak dlouho jsme tam takhle stáli, pro mě to byla věčnost i chvilička, když se ke mně přitiskla a začala mne líbat. Docela rychle jsem zjistil, že na rozdíl od svých představ opravdu nevím, co je to francouzák a tak jsme se tam chvilku kousali do rtů, než jsem zistil co a jak se má dělat....hladil jsem ji po holých zádech a po oblinách zadečku a zajížděl prstem za gumičku pyžama.
Musela cítít tlak na svém bříšku, protože její ruce, které dosud také bloudily po mých zádech a zadku začaly zajíždět do mých slabin. "Copak to tady je? Můžu se podívat?" Jen jsem němě přikývl a ona mi rozepnula džíny a trenýrky začala hladit a honit můj penis. Ano, už jsem věděl, jak se mám sám udělat, ale tohle bylo jiné. Samozřejmě lepší.:o) Kalhoty byly za chvilku dole, pomohla mi a když se sklonila, vzala mě do pusy. Nebylo slov k popsání. Uměla to, to můžu říci zodpovědně. :o) Chvíli mě kouřila, pomalu i rychle, ale dávala si velký pozor, abych náhodou nebyl hotový. Za stálého kouření mě pozadu dostrkala k lehátku, které bylo součástí vyšetřovny a posadila mě na něj. Sundala mi všechno, co jsem měl na sobě a já, už osmělený, jsem zajel rukou do jejího klína. Zavrněla a řekla něco v tom smyslu "už jsem myslela že tady budeš stát jak tvrdé Y" a ochotně si nechala sundat kalhoty od pyžama i kalhotky. Chvíli jsem ji hladil po podbřišku a zajížděl čím dál níž, až jsem se dotknul okraje a ona zavrněla ještě víc. Poprvé jsem držel v ruce ženu. Stála u kraje lehátka, hladila a honila mi penis a já hledal v jejím klíně poklady. Hladil jsem jí a ona mi jemnými pohyby napovídala kde je to nejlepší, cítil jsem jak se otvírá a jak se po mé ruce rozlévá její vlhko...maličko jsem se osmělil a zkusil vystrčit jeden prstík, jen tak, co to udělá. Zakňourala a snažila se na ten prstík nasměrovat. Nijak jsem jí nebránil a brzy jsme našli kam se má strčit. Kroutila podbřiškem, já kroutil prstíkem, ona jemně vzdychala . Náhle se odtáhla od lehátka, posunula mě na kraj a začala mě znovu kouřit...pět šest tahů, chvilku počkala a znovu...nevím kolikrát to zopakovala, ale pak řekla..."chci abys mi to taky dělal pusou". Sedla si na lehátko, roztáhla nohy a opřela je o stůl, mě mezi lehátkem a stolem. Ponořil jsem svůj obličej mezi její stehna, začal ji líbat a jazykem zajíždět do štěrbiny...vzala moji hlavu do svých rukou a tiše mi šeptala co mám dělat. Náhle vzdechla "dej mi tam i prsty!" což jsem neprodleně udělal :o). Její vzdychání a dušené výkřiky nabíraly na frekvenci a náhle se roztřásla. První mnou způsobený orgasmus.
Když její slast odezněla tak otevřela oči a zjistila že jí pořád sleduji z jejího klína. Asi v mých očích musela být otázka, tak jen zašeptala "neboj, taky si užiješ". Zvedla se, položila mě místo sebe na lehátko a sedla si na mne...klasický koníček. Chvíli se jen třela o můj penis, hlavičkou proti svému klitorisu, prohýbala se jako kočka až najednou, letmým pohybem jsem byl v ní. Ten pocit se těžko popisuje, to vlhko, to teplo, ten intimní pocit, ta slabost v tříslech. Pomalu se začala pohybovat, zepředu dozadu a já v ní klouzal a hrál si s jejími prsy, které se mi kývaly před obličejem. Dívala se na mne, pohazovala tou svou hnědou hřívou, chvílemi slastně přivřela oči...občas zrychlila, občas zpomalila...až najednou se zvedla a zaklonila se, jednu moji ruku si nasměrovala na klitoris a ukázala jaký pohyb chce. Mělo to na ní rychlý vliv, začala mělce a rychle dýchat a za chvíli jsem cítil jak kolem mne pulsuje a jak mi do klína teče něco horkého.
Zůstala zakloněná a já v ní...chvíli to trvalo a zkusil jsem se, asi neobratně, v ní pohybovat...podívala se na mne, usmála se a seskočila z lehátka. Vzala mne za ruku, lehla si na záda a nasměrovala si mě do sebe. To už jsem se mohl pohybovat a začal jsem přirážet. Viděl jsem že se jí to líbí, pomáhala mi pánví a šeptala mi abych jí šukal, že me chce cítit v sobě. Velice rád jsem jí to plnil, zajížděl do ní až co to šlo, nebo zůstával na kraji a počkal až se mne bude dožadovat.
Netrvalo dlouho a začal jsem cítit svírání ve slabinách, zrychlil jsem, už to nebylo hraní si, ale rychlé tahy, svíjela se pode mnou a šeptala že to chce dovnitř, že se mám udělat do ní že jí mám vystříkat....
Slabost mne přemohla, stupňovaný tlak se uvolnil a já ji plnil svým semenem. Jeden, dva poslední přírazy a zůstal jsem ležet na ní, její prsy pod hlavou...zrychleně dýchala a hladila mě po hlavě...zůstali jsme tak chvíli, pak mě jemně odstrčila, políbila a řekla "tohle se nikdo nedoví a nikdo nic nepozná, že?" Oblékli jsme se a tiše se vytratili do noci.

Nikdo nic nepoznal i když jsme se takhle milovali ještě dvakrát přímo na táboře a párkrát i v Praze. Jenže po půl roce mi řekla, že chtejí mít s manželem další dítě a že tohle milování je poslední, že se se mnou už dál nemůže potkávat. Tehdy jsem skoro obrečel a druhou takovou už nepotkal...holt první "láska" :o))))

A taky se to nikdo nedozvěděl. Až teď. Snad už je to promlčené.

Jestli tohle čteš, tak děkuju moc, Markétko.