Experimentální..

18.1.2019 07:24 · 734 views Varani

Určitě to zná každý, kdo žije v dlouhodobém vztahu...
Dřív stačilo přijít z práce a oblečení letělo na podlahu, proběhla vášnivá rychlovka po večeři třeba celá noc vášně a ráno čile jako rybička do Kolbenky.
Jó to byly časy, jenže za pár let přišlo dítě a ač se člověk snaží jak chce prostě některé věci nejsou jako dřív, zvláště když není hlídání. Takže se sex smrskne na rychlovky v koupelně, nebo tichý sex pod peřinou. Další dítě ještě horší a už sexujete asi tak často jako důchodci. Né že by člověk nechtěl, naopak.
Ale všude jsou ti malí špióni a hlavně mají radar a přesně vědí kdy ,,nejlíp,, přijít. :-D
Když konečně odrostly, tak jsme usoudili, že základní sestavy nás moc neberou, bylo to pořád takové stejné, jako když grilujeme maso nad ohněm.
Objevil jsem praktiku fisting...kde jinde než na netu,to je jasný. Úplně mě uchvátila, teď jen to vyzkoušet. Vzal jsem to na čisto. Kristýna je v tomhle směru v pohodě, takže když jsme zase,,grilovali,, jsem jí zašeptal... teď zkusím něco nového...
Ležela na zádech v mém náručí a já druhou rukou laskal její zmačenou kundicku, musím říct že to je moje slabost, je vždycky mokrá že musíme dávat přeloženou osušku jinak by jsme zničili matrace...no nic... takže jsem začal a vsunul ji do studánky první prst , vrnela jako kočka a šla mi vstříc , šeptám jí do ouška, první prst..pak druhý, vrnění přidává na intenzitě, třetí...to bylo běžné,, to už milovaná stena a já cítím jak se jí kundicka stahujte kolem mých prstů a zase povoluje , ale vím že to ještě není konec, přidávám čtvrtý a kloužou sem a tam ale nikdy ne úplně ven. Jsem neskutečně nadržený už jenom z reakcí lásky a s toho pocitu ruky v kundicce, přidávám poslední a milá už nepokrytě stena a křičí rozkoší, pořád mi jde vstříc a netrvá dlouho a po mírném zatlačení mám v její kundicce ruku až po zápěstí, jsem s toho unesený, ale to není nic proti tomu co se děje s mojí... Celá se mi chvěje v náručí, střídavě mě kouše do krku a ramen, jedna její ruka je doslova zakrytá v mých zádech a druhá v matraci... cítím jak ji kundicka pulsuje a pak se to stalo celá se propnula a najednou ji kundicka prudce vystříkla...bylo to něco neskutečného, úchvatný pohled.. tohle jsem viděl jen v pornu a myslel jsem že to v normálním životě ani není možné...
Když dozněl její orgazmus pomalu jsem z ní dlaň vyndal...byla celá udýchana a oči jí plály touhou. Usmívala se jako anděl...teda miláčku to byl experiment za jedna... řekla.
Potom jsme se milovali ještě dost dlouho, fist se stal součástí našeho sexu a je to naše třešinka na dortu když máme na sebe dost času..ze studánky se mi stala fontánka a my objevily latexová prostěradla, protože když už fontánka..tak prstem hráz neudržís.