Caffé a cigárko v ...

18.5.2019 17:17 · 662 views MiaMia---

... mé zašukací zahrádce./Navazování na https://www.amateri.com/cs/blog/56097/jesteze-mame-tu-zahradu/

Přes den je docela obyčejná, ale jak se trochu setmí, začnou se tam dít podivuhodné věci.

Přes den tam sice kraluje tatínek, ale ráno a večer je to moje se vším, co k tomu patří. Samozřejmě sex, jak jinak.

Náhodného okolojdoucího okamžitě napadne jediné- prales. Což není sice daleko od pravdy, ale já v tom mám svůj vysazovací systém.

Tak za prvé. Cíleně množím ibišky. Nemusí přece každej vidět, jak chodím kvečeru zalívat skoro nahá. Oblečená - neoblečená.Spíš to druhý. A jestli zas přijdou ty nehorázný pařáky a ony přijdou, večerní kalhotkové zalévání bude na denním pořádku.Mám takový na šňůrku od victoria secret a ta se pořád povoluje ludra.Victoria u nás na privátě a šňůra v zahradě. A sousedovi vypadnou oči.

Nebýt loni kamaráda, kterej ve své nehorázné nadrženosti vlivem nadbytku testosteronu, až mu sperma teklo z uší navrhl, proč si to jako nerozdat přímo na mé domovské půdě, by mě to asi natvrdlence ani nenapadlo. Ale slovo dalo slovo a už byla ruka nejen v kalhotkách.

Byl nádherně vlahej letní voňavej večer. Naproti v pekárně právě dopekli čerstvej chleba.

Ale když přijel v sobotu kamarád, krásně vyvoněnej a čerstvě po sprše, v sexy kraťasech domovské barvy Ferrari a stejně tak sladěných bot a naostro podruhé a potřetí, náš plán neměl naprosto chybu a vyšel do puntíku. Dokonce do konce.

Jinak mě tam najdete v létě často poránu už kolem osmé s foťákem a knížkou,jen v pidi kraťáskách a popíjející na klíně kafíčko a s nezbytnou knížkou, kterou nejsem stavu rok pro samý šukaní ani dočíst. :-)

A víte pánové, co se říká. Nejlepší je to poránu jak je psáno v koránu.Hej ty, no ty!
Stav se na pokec a s přáním hezkého dne a jako bonus ti to kafčo moc ráda udělám. A dělám fakt skvělý :-)