Kristýnka

24.5.2019 14:35 · 1,677 views MiaMia---

Asi před rokem před Vánocemi k nám přišla do firmy nová mladá kolegyně, Kristýna.Když jsme se vzájemně představily, myslela jsem si, že se mi to zdá, že vidím známky nějakého zvláštního zájmu, nebo spíš jiskry- tohle totiž moc dobře poznám, viz předchozí blog Instinkt, ale pustila jsem to z hlavy. Řešila jsem v té době menší handicap na obličeji atopický ekzém, a tak jsem se vůbec na nějaké myšlenky na sex nesoustředila.

Druhý den mě ale Kristýnka vyvedla z omylu, nějak jsme se začaly otevřeně bavit, vlastně až moc otevřeně, proběhla i výměna odvážnějších, vlastně až moc odvážných fotek. Pikantní na tom bylo to, že kancelář s námi sdílel asi 54 letý pan K. který se velice brzo dovtipil, o co mezi námi dvěma jde a dvojsmyslnými poznámky mě ještě hecoval, byla to docela sranda. Aspoň nějaké zpestření vcelku nudné práce. nebýt toho problému na obličeji, který mě možná později ochránil od veřejného, vlastně firemního lynčování.

Tenkrát jsem byla sama na sebe naštvaná, že zrovna v tu dobu to musím řešit, ale jsem zvyklá na čistou a bezchybnou plet a tak jsem se nedokázala uvolnit natož myslet na nějaké prasečinky a ještě navíc, s holkou z práce. Kristýna byla roztomilá, dokonce mamina 3 letého chlapečka,a bohatými milenci se to jen hemžilo, bodejt aby ne, byla to atraktivní a svůdná kočička. To by pak bylo divné,že. Co jí asi zaujalo nejvíc byly moje obří prsa, jakse později přiznala. /No , koho taky ne že/No trošku vadu na kráse měly její sykavky, takže jsem si z ní někdy utahovala: Kristýno řekni smrákat: TY SEŠ ALE SFINĚ...:D

No nic.

Ale provokovat uměla mrška, pod nějakou záminkou se kolem mě vždy propletla tak abych si všimla jejích sexy punčoch a sukní s rozparkem, až bůhví kde.Byl prosinec.Nemůžu říct, že mě to nelákalo.Kor když mě zvala k ní. Přijd mám odhlučněný FRKOVÝ, tedy sprchový kout ..atd. Ale pak se to začalo zamotávat. Protože se seznámila ještě s mým kolegou a ten byl ve spojení se šéfy takže na tom moje původní odvaha, že se něco uskuteční totálně ztroskotala.

Ale klid v práci je holt klid v práci. A je mi jasné že by ten experiment nezůstal jen tak potichu.Oni chlapi jsou větší drbny než my ženský

Hezký happyend to ale opravdu mělo, blížily se vánoce a Kristýna vyměnila naši firmu za koupelnové studio. nevím, zda odhlučněné, ale zcela jistě dobře finančně ohodnocené.

Asi dva dny před Štědrým dnem jsem našla na zavřeném firemním notasu svátečně zabalený sáček, v něm sirky Marlboro a podvazek.

Takže to opravdu myslela vážně. Asi ano, protože nenávistné vzkazy na Facebooku vygradovaly v jednom komentáři pod její fotkou :FRABE/srabe:-D

Pane Bože, děkuji ti tímto za ten atopák.