Sobotní rychlovka

12.6.2019 15:13 · 780 views MiaMia---

Já se ty testy snad nikdy nenaučím. Brblu si pro sebe. Protože jedinej den, kdy se k tomu dostanu v klidu, je sobota brzo ráno. Kolem osmé vypadnu do toho našeho růžovýho pralesa s pohodlnou bílou plastovou židlí, do které se při šukačce vejdou v pohodě dva. Vyzkoušeno.

Sobotní ráno, sluníčko mi svítí do ospalého ksichtu a já jedním okem mžourám na displej, chvilku to trvá, než zaostřím, po probdělé noci s třema hodinama spánku se čte textovka fakt dost blbě.

Pusinko, vstávej, je krásně pojď ven ! Kdo by odolal?

/DEBILE! Nadávám si v duchu/

Jo, už jdu:-)
Umýt řasenku, lesk, tílko bez podprdy, vyčistit zuby peprmintová žvejka a už mě fackují ostré ranní paprsky. No, dobře mi tak! Noční hovory po skype a nevyspání na kráse fakt nepřidají.

Krásně voníš. Ty taky miláčku. /To asi tím darovaným parfémem od té druhé-hm má docela dobrej vkus holt kurva /.A už si mě táhneš za ruku za roh. Cestou tě skřípne růže za rukáv trička. Hodím okem do oken, sousedi ještě asi spí, paráda. odpolední grilovačka a zážitky z Bulharska už se těším.Když máte prima sousedy.

Projíždíš kolem každou sobotu na chatku na vysočině. Což ti ale nebrání se u mě stavit. A už jako obvykle ruka v kundičce a moje ruka na tvém péru. Hladově saju, Vždyt jsem ani ještě nesnídala, tak koktejl ranních hormonů není od věci. je tam až po kořen. Vídáme se nepravidelně a o to je to vášnivější,Sex s tebou každý den by asi brzy zevšedněl.

Máš hoďku a za tu dobu stíháme třikrát zezadu dvakrát v sedě a kdyby byla zašukací deka, která se mi nechtěla hledat, tak si to rozdáme snad i na zemi.Jen nesmíme moc křičet, teda já ucpáváš mi pusu jak to jde, Přece jen sousedi nemusí vědět vše.

Ranní osvěžení můj orgasmus a tvůj výstřik přicházejí zároveň a pak už jen caffé a moje cigárko a tvoje zamávání z okýnka.Čtyřii kruhy se vzdalují, já se pohodlně protáhnu jako spokojená kočička, ještě se naučiit to předení.

A zase je ten den hezčí.

Dopravní značky dělíme na....:-)
Zítra focení ve vlčích mácích- už se těším:-))