Další blog...

30.9.2019 15:49 · 671 views Varani

Ležím v kamionu se kterým clouma Mortimer a vybavují se mi vzpomínky na včerejší noc s mou milovanou.
Podle mě prostě suka první ligu,i když já to nemám moc s čím porovnat,ale jsem pokaždé úplně v extázi,tak to tak asi bude.
Přišla když uspala nejmladší dítko, zase rovnou nahá a voňavá ze sprchy. Viděl jsem její siluetu ve světle pouliční lampy, které dopadalo na její tělo skrze okno. Pozoroval jsem jak odkládá ručník a jde ke mě do postele.
Přitulila se ke mě zadečkem, když tohle udělá jsem ztracený, já ten její zadek prostě zbožňuju, je pěkný široký ale není to kredenc a umí s ním neskutečně vrtět.Trela se mi s ním o ocas ,tepalo mi v něm k prasknutí. Celý den jsem nemyslel na nic jiného než na to jak jí pomuchlam.
Chvíli jsem ji laskal záda a pak ty skvostné půlky, chvěla se rozkoší a stenala,což mě ještě víc rajcovalo , lízal jsem ji tekoucí kundicku a ten úžasný zadek , prsty bořil do kundicky a nemohl se dočkat až jí tam zasunu ocas a pořádně přirazím .
Chvíli se ještě kroutila a stenala a pak se otočila a řekla,teď si budu hrát chvíli já usmála se a jak jsem klečel ,byla najednou podemnou a jazykem mi laskala koule a ocas, nevím vůbec jak to dokáže,ale když mě kouří a klouže rty sem a tam jazyk jí kmitá jako ještěrce kolem mého žaludu a na uzdičce. Mám vždycky co dělat abych se udržel a okamžitě ji tu pusu nevystříkal.
A tak mě sála ocas a já jí držel za vlasy a sukal ji pusu až úplně na doraz a ona skučela slastí. Kundicka ji tekla jako o život a já jí tam bořil druhou ruky, přidával jeden prst za druhým, celá se chvěla a já se utápěl v tom opojení . Náhle jsem už ležel na zádech a ona si mě osedlala na koníčka a začala vysedávat, má neskutečné pohyby a to už jsem nevydržel, cítil jsem jak se stahuje kundicka koulem mého ocasu a s každým dosednutím byla užší a to byl konec začal jsem stříkat. Zastavila na chvíli v pohybu a celá se rozklepala jako by měla zimnici, kundicka se jí stahovala a povolovala , myslel jsem že rozkoší vyletim z kůže...
Bože to byla slast. Teď tu se mnou houpe Mortimer a já se nemůžu dočkat pátku až si to zopakujeme :-)