Super trip

13.12.2019 09:07 · 1,252 views LuckyLucky69

Nějak se to všechno vyřešilo samo a já mám volný pole. Sedím na okraji vany a na špičku nohy si natahuji svoje černé bordelky…Ty bláho je to dlouho, co jsem je měla naposledy na sobě. Seskočím dolů a srovnám si je v pase. Přes hlavu přetáhnu černé triko na ramínka ve předu na šněrování, které si utáhnu a zavážu na úhlednou mašličku, ještě černou sukni s kapsičkami, líznout rty rtěnkou a je hotovo.
Kouknu na telefon, na displeji svítí 3:25, měla bych si pospíšit, ať to vše stihnu. Ještě kouknout na počasí, z okna je na obloze jasno, takže tam bude dosti zima. Apka v telefonu ukazuje –6. Fuj to bude pěkná kosa, budu si muset vzít i nadkolénka ať úplně nezmrznu, vlastně nevím, jak dlouho budu venku, takže ještě svetr.
Zapípá mi telefon, kouknu na displej a usměju se. Odkliknu a messenger mě pustí do konverzace. “Dobré ráno prdelko…. co tak brzo, jak to, že nespíš?“
Okamžitě odpovídám : „Krásné ráno chlape….“ zapřemýšlím co napsat, ať se neprozradím: „nějak nemůžu spát tak ten čas využívám jinak…mám docela napilno“ , připojím smajlíka a pošlu to. Odpověd přichází skoro okamžitě : „a co tě v tuhle hodinu zaměstnává?“, odepisuji hned, „já sama a sebou“ a znovu připojím smajlíka.
Telefon odložím na poličku a zaběhnu si pro svůj proužkovaný svetr, po cestě nacpu do kapsiček ještě pár věcí : klíče, doklady, žvejky…popadnu telefon, všimnu si že bliká. Je tam zpráva – rozkliknu ji, „můžeš se klidně rozepsat…jsem zvědavý…“. Oblékám si rychle bundu s kapucí, nazuju si svoje glady, strčím telefon do kapsy u bundy a zapnu. Na zprávu neodepíšu.
Otvírám dveře a odcházím. Foukne vítr. Ty vole, to je dobrá kláda, nadávám jako špaček. Přidám pořádně do kroku, musím si pospíšit, musím tam být dříve než on. Trhnu sebou , já vlastně nevím kde parkuje, sakra tak to jsem nedomyslela. Přidám do kroku ještě víc. Začíná to být opravdu né moc dobrý nápad. U obchoďáku zpomalím, co když parkuje tady, a nebo až u zámečku? Sakra, zakleju. Rychle přemýšlím kde si na něj počkat tak, aby mě neviděl a já zároveň neztratila výhled na celou hlavní cestu. U jednoho baráku zastavím a postavím se blíže k výjezdu,je tam větší stín.
Zanedlouho kolem prochází mužská postava. Trhnu sebou, to by mohl být on…otoč se, hypnotizuju ho z dálky, jestli se zpletu, tak to bude velký průser, no tak kurva otoč se. Tak trochu nadávám a modlím se zároveň.
Mužská postava si přitáhne límec bundy ještě více do tváře. Ruce vrazí rázně do kapes. Rozhlédne se přes cestu a přidá do kroku. Je to on. Už je u kamionu, slyším bouchnutí dveří. Okamžitě vyrážím a přebíhám cestu, mám srdce až v krku a šimrání v břichu, ten pocit jsem neměla už dlouho. Přidám do kroku, slyším, že nastartoval motor. Honem. Ještě více přidám, ať se stihnu schovat, běžím za kamion a tam se snažím vydýchat. Trhnu sebou protože mi zapípá telefon, kua, já nevypla zvuky. Čtu: „dobrá kosa prdelko“, a dostávám i fotku palubovky kde na mě svítí číslo –6,8 °C.
Slyším otevřít dveře a seskočit člověka. Kurňa, tak teď vystraší on mě. Rychle zastrčím telefon zpět a jdu blíž ke kabině. Slyším jak obchází kamion a sem tam do něčeho kopne. Bude ho obcházet? Bude. Slyším jak se kroky přibližují. Přikrčím se a připravuji se, že ho vystraším. Ještě krok.
„Baf“, huknu na něj od kabiny. Tak to se mi povedlo. Dosti vytuhl. Jdu málem do kolen a chce se mi fakt smát nahlas. „Ty pičo, kurva, fix jsem se tě lekl“, zakleje, až mi ho je i trochu líto. Usměju se a řeknu „Sorry“ a pokračuji, „platí pozvání do pojízdné kantýny“. Jeho úsměv se rozšiřuje. Přijdu blíž. Tak a teď si ho můžu prohlídnout z blízka. Je opravdu moc hezký, trochu střapatý a ty jeho fousy. Přijdu úplně k němu a chytnu ho za bundu, postavím se na špičky a zeptám se trochu tlumeným hlasem: „můžeš mít závozníka?“ Začne se smát, sjede mě pohledem a odpovídá: „tak tebe,bych tu opravdu nečekal, jestli opravdu chceš, tak nastup“. Popadne kliku a otvírá mi dveře od kabiny, čeká až nastoupím a pak za mnou zabouchne dveře.
Má tady už dost teplo, svleču bundu a vyzouvám si boty, ať mi pak moc nepřekážejí. Pozoruju ho z vrchu jak kontroluje zbytek auta. Pořád se usmívá. Otvírá dveře a nasedá. Svlékám si i svetr, kouká na mě jak s ním trochu zápasím. „Za jak dlouho musíš vyjed“, zeptám se. Trochu sebou trhne, ale okamžitě reaguje, koukne na palubovku: „no do půl hoďky musím být na cestě“, dodává otázku proč? Otočím se na něho a s vážnou tváří konstatuji: „Hmm, tak to začíná být výzva. Začnu se smát a on taky, moc dobře ví, na co narážím.
Nakloním se a zašeptám mu do ucha: „můžeš se otočit, trošku ke mně posunout tu tvou prdelku a udělat si pohodlí“. Trochu zvážní, ale bez většího rozmýšlení to udělá. Tak tohle začíná být pěkná zábava.
Přelezu mu na klín, sukně se mi vysune nahoru a vykoukne mi půlka zadečku. Koukám na něho tak moc z blízka, má nádherné oči. Vjedu mu rukou do vousů, pořád se usmívá. Mám tak strašnou chuť ho políbit, ale jen se přiblížím a neudělám to. Zhoupnu se mu na klíně a trochu víc přitlačím na jeho rozkrok, už teď cítím jak moc má ty kalhoty nacpané. Zhoupnu se znovu a znovu, chytne mě za zadek a tlačí mě víc a víc na svůj rozkrok. Nevydržím to a těch pár centimetrů mezi náma zruším. Lehce ho začnu líbat, ale jeho nadrženost je dosti velká, takže mi strčí jazyk do pusy a obratně vyhledá ten můj. Pořád se na něm pohupuju. Jeho ruce mi sukni posunou až nahoru k pasu, takže se mu odhalí celý můj zadek v černém prádle, zatlačí mi znova na něho a nechá mě se otřít o jeho rozkrok. Vidím na něm jak si to užívá, asi bude prdelkový. Trochu se odtáhnu, ale jenom tak, abych měla místo mu odepnout kalhoty. Knoflík jde dosti špatně, ale přece, a zip už nápor v kalhotách nevydrží a povolí sám. Přestanem se líbat, pozoruju jak už teď má dosti zrychlený dech. Seskočím z klína a kalhoty mu stáhnu až dolů, nadzvedne se sám. Ježíš on tak krásně spolupracuje. Z trenek přes nohavici si jeho nadržený péro našlo cestu ven samo, osvobodím ještě jeho kulky, chytnu ho za boky stehen a naznačím, ať se ještě trochu posune. Zvednu vlasy a sepnu je sponou, ať mi moc nepřekáží, celou dobu mě pozoruje. Mám úplně mokré kalhotky. Sesunu se níž, tak teď mám jeho ptáka pěkně v úrovní očí. Opřu si ho do dlaně tak v polovině a dám mu pomalu tři polibky, pěkně od středu dolů ke kořenu, pak vypláznu jazyk a pomalinku ho olíznu po celé jeho délce, u špičky se zastavím a vrátím zpět na začátek a znovu ho po celé jeho délce olíznu. Semknu rty ať tlak na jeho žaludu je větší, když mi vjíždí do pusy znovu a znovu. Trochu nasaju ať vytvořím v puse ještě větší tlak na jeho penis. Zatlačím si ho hlouběji do své pusy, slyším ho dost hlasitě zasténat. Udělám to znovu a znovu a cpu si ho hlouběji a hlouběji, pěkně k mandlím. Zasténá o dost hlasitěji. Druhou rukou si musím pohladit kundičku, mám z něho úplně mokré kalhotky, cítím jak mi kuličky vyjíždějí ven, zatlačím si je a dám nohy blíž k sobě. Penis si vytáhnu z pusy a chytím ho těsně pod žaludem. Vypláznu jazyk a znovu ho celého olíznu nahoru a pak i směrem dolů až pěkně ke koulím. Nechám se unést a celé je svým jazykem olížu a pak i nasaju do své pusy. Znovu ho slyším zasténat. Osvobodím mu jeho kulky z pusy a znovu vypláznu jazyk a olíznu ho celého až ke špičce. Objevují se první kapičky rozkoše a já je s chutí špičkou jazyka slíznu a znovu si ho vrazím až po kořen do pusy. Chytá mě za vlasy a natlačí mi ho ještě hlouběji. Zašeptá na mě jestli může, ale na odpověď nečeká, rozpustí mi vlasy. Zadívá se mí na prsa, všiml si jak mi z něho stojí bradavky, projede mi po nich prsty. Do ruky bere šněrování a bez většího zaváhání zatáhne a ukazováčkem obratně povolí celé šněrování. Stáhne mi tričko níž.
Znovu ho pořádně nasaju a hned mám v puse další kapičky slasti. Trochu zrychlím. Rukou ho chytnu pevněji hned u kořene. Vytáhnu ho z pusy a zaplácám si s nim o jazyk. Pak ho začnu dráždit po celé jeho délce a můj jazyk se začne věnovat jen jeho špičce. Hraju si, olizuju ho ze všech stran jako to nejlepší lízátko. Pozoruju ho. Soustředí se na můj jazyk pozoruje mě. Nasaju mu celou špičku, zaúpí, a já mám tu čest ochutnat další šťávičku. Chytne mě pevněji za krk a svého ptáka mi zaráží pěkně hluboko znovu a znovu, otvírám pusinu ještě o něco víc a vyplazuju jazyk ať může přirážet hlouběji. Rukou ho chytnu za hýždě a tlakem mu naznačí mě může ještě víc, což mu z jeho úst vytlačí ještě větší zasténání, zrychluje. Udává si sílu i tempo sám, znovu přitlačí a mě vyhrknou slzy do očí, zaryju mu nehty do stehen a on ještě přirazí víc. I přes jeho tlak se mi ho podaří vytáhnout z pusy, musím polknout. Plivnu mu na jeho žalud a znovu si ho vsunu do pusy.
Jednou rukou si mě chytne rovnou za vlasy, tu druhou mi pokládá na krk, chce cítit jak hluboko ho má. Sténá nahlas, ptáka mi vráží až po kořen do krku, udává si dosti rychlé tempo. Na stehnech cítím jak začíná zatínat svaly. Sevření zpevní a já cítím jak ještě trošku přidá v tempu, pozoruju jak přivírá oči a zasténá, zaráží mí ho pořádně až k mandlím, kde cítím první střik. Musím polknou mám pocit že mi to všechno vyteče. Jeho pták mi v puse začíná divoce pulzovat a plnit mi pusu tak, že musím polknout znovu a znovu. Vyhrknou mi slzy jak mi to sperma poslal daleko. Stále mu ho kouřím v pomalejším tempu, povolí ze sevření a pustí mi i vlasy, které mi spadnou do obličeje. Pozoruje mě co udělám. Vytáhnu si jeho penis z pusy a olížu ho ze všech stran, párkrát zasyčí když mu jazykem přejedu přes žalud, vysaju poslední kapičky, které se na špičce ještě objevily. Pustím ho.
Péro mu ochabuje a dobrovolně se schovává zpátky do trenek, potáhnu ho za nohavičku ať to má lehčí. Přetáhnu mu kalhoty přes kolena s sednu si na sedačku od spolujezdce. Musím si pohladit kundičku, zatlačím na kuličky a upravím si sukni. Celou dobu mě pozoruje, a vlastně ještě nic neřekl. Začne si zapínat kalhoty a porovnávat si to své nádobíčko.
Koukne na palubovku na čas, tak to je mazec konstatuje…nakloním se a lípnu mu pusu na tvář. Začnu se smát.
„Máš občanku?“, vyhrkne na mě. „Jasně.“ Zaštrachám v bundě a vylovím svůj OP. „Paráda“, neskrývá radost a zařazuje rychlost.
Moc se těším tohle bude ještě super trip….
Za chvilku opouštíme město. Znovu se na něj podívám, chytne můj pohled a usměje se tím svým specifickým způsobem…