CFNM 1

3.4.2020 01:30 · 599 views Lorameck

Přicházím k tobě, pozdravím tě mezi otevřenými dveřmi v předsíní, vyzouvám si boty a nahou je posunuji k botníku, přičemž svůj zrak letmo upřu na tebe … odlož si…. Stojíš tam oblečená v pohodlném oblečení, vím o co jde, vím že před tebou vždy a stále musí být můj penis venku. Sundám tedy kalhoty a trenky složím je na botník, jen tak se mohu u tebe pohybovat.

…šikovný… pojď…

Kráčím za tebou jen v ponožkách bez kalhot a trenýrek, s trčícím penisem, v tričku nahoru opatrně kolem oken aby mě nikdo nezahledl. Tak je to u nás normální ona oblečená v běžném oblečení, já nahý nebo oblečený, ale vždy s odhaleným penisem. Posadím se do obýváku naproti tobě a to co je obvykle schované z kalhoty je vystaveno tvému zraku. Penis pulzuje z tvých pohledů a žalud lehce vykukuje ven stále, ale ukrytý pod předkožkou. Dáme si čaj, no spíše dáme si na čas.

Svlékni se uplně!

Svlékám se do naha zatím co přinášíš židly a odcházíš pro něco. Vracíš se zpátky a bereš mi mé oblečení se slovy to nepotřebuješ, sednu si na židly je kousek od tebe a mám dobrý výhled na tv. Optáš se na pár věcí které tě zajímají jako kdy jsem si ho honil a tak, stydím se a sedím vystaven tvým pohledům. Svážeš mi ruce a nohy k židly, pustíš v tv sestřihy mohutných výstřiků.

Dnes se budeme koukat na tv, tvá ruka uchopí můj penis a přetáhneš mi dolů překožku, nasazuješ elektrody jednu na tělo penisu ke kořenu a druhou pod žalud. Zapínáš tu děsivou pomůcku. Znám jí proud udržuje napětí dráždí ale dosáhnout orgasmu trvá dlouhou minuty až hodiny a to tu dnes jde, po chvilce se je na špičce první kapička ale těch dnes bude opravdu moc….. Trvá to strašně dlouho než vyteču a ty mě osvobodíš…. Vše máš zaznamená a bude to krásné dlouhé video na příště které vystavíš na internetu.

Je čas abych šel, ale obleknout se budu muset zase až v předsíni. Počkej …. Zastavíš mě kdy vezmu první část oblečení do ruky

Položíš na zem talířek.

Vyhoň si ho!

Posadíš se na schody proti mně, já si klekám nad talířek a poslušně si ho honím.

Než půjdeš vždy ho ještě vystříkáš ano…..