Záhada trojúhelníku objasněna

20.8.2020 09:28 · 1,095 views AllWhatYouuNeed

Tedy v tomhle případě se nejedná o trojúhelník bermudský (i když v přeneseném slova smyslu by to mohla být slušná metafora), nýbrž o trojúhelník amatérský. Pokusím se všem dámám, slečnám a paním vysvětlit, proč je tu spousta honičů, slibotechen a tak dále a proč tu většina mužů o setkání ani valný zájem nemá.

Když budete psovi naplňovat pořád misku, tak se přežere a bude tlustej, začne bejt vybíravej a moc se ani nepohne, trošku pomůže, když mu budete ukazovat pořád něco novýho, ale nonstop stejně žrát nebude a je to tak dobře, protože by se užral k smrti. Zato kočka, v tomhle případě žena, ta se nají decentně, způsobně, nejdřív si to očichá, občas jí teda musíte k lescčemu malinko ukecávat, vlastně chce pohladit, ale zadarmo to nedá!! Potřebuje respekt a prostor, stejně přileze sama nakonec. Ale to jsem odbočil.

No a pokud tu pes má všechno jako na talíři, proč by měl mít zájem o kostičku, nebo o nějakej respekt či ukecávání... Snaha muže je totiž v ostrém kontrastu s tím, jak často se vyondí. Pokud není chlap mrtvej na spodek, tak má maximální hladinu testosteronu za týden až dva sexuální abstinence. No ale proč by to dělal, když má všude porno zadarmo, může si najít přesně jakou praktiku či ženskou chce, časem teda bude trávit víc času hledáním než onděním, ale to teď neřešme.

Když chlap vypustí páru jednou za tejden, tak se z toho na jednu stranu nezblázní a na druhou stranu projevuje velmi pěkně zájem o reálné kočičky, najednou lépe překonává stud, chce se seznamovat a tak dále, a tak dále, vlastně to má všechny příznivé efekty na fungování společnosti. Ale chce to zdrženlivost a jistou vůli s reálnou motivací řekněme. Já rozumím tomu, že většina koček má mateřský pud a pud zachování rodu krmením, ale milé dámy, vy jste ty chlapy prostě přežraly!! Takže pokud chcete reálného muže, silného a výkonného, nekrmte...

Jenže - a teď narazím na kámen úrazu. Někteří psi už nemaj zuby, a protože to přes internet nepoznáte, tak budou nad Váma maxmálně slintat a budou žadonit o nový fotky, protože to ego jim ještě jede a i to slintání se začne pomalu zadrhávat. No a co čert nechce, jak říká má super kamarádka se dvěma kočkama: "no řekni mi to všechno". A kočka to samozřejmě všechno chce říct (jak se teda bála, že v rohu je nějakej vetřelec, ale ono se vlastně ukázalo, že to byla hračka, jinak by ho samozřejmě roztrhala na kusy a zachránila Vás), je toho plná za den, potřebuje pozornost a tak jde a všechno to řekne, je ráda, že někdo poslouchá, pochválí a polechtá ego....

A hlavně potřebuje pomazlit... No už vás nebudu trápit zacykleným problémem, kterej nemá ani začátek ani konec a hodím sprchu a pak ven, protože toho musím docela dost stihnout. A nyní vypněte nás prosím, ať nebolí Vás z toho hlova.

PS: Pro ty moje dva stálé čtenáře, kteří to dočetli až sem, rozšířím problém o soužití kočky se psem. Kočka musí psa krmit, aby neměl hlad, radši ale víc, aby nechodil za jinejma kočkama loudit. Ale pozor, i domácí kočka může psa přežrat a pes se bude jen válet a slintat, případně to zhltne a ani si to nevychutná. Což teda kočku přestane bavit a šup, skončí oba na amatérech, takže to vlastně řešení nemá, nebo jo?

On totiž i pes potřebuje pomazlit a zeptat se. Jen pozor abyste se nedozvěděli "no dneska jsem byl venku a na ulici byla krásná bageta, tak jsem přišel blíž, kousnu do toho a on to byl dva dny starej rohlík. ale tak jsem to sežral že jo, když už to mám v hubě, ale teď mi je z toho nějak divně, pohladíš mi bříško?" :-DDD

(no radši toho už nechám pro dnešek)