živé dildo

30.11.2021 07:04 · 229 views Lorameck

Sedím doma a vzpomínám na naše nedávné setkání. Byla neděla když mi od tebe přišla sms zpráva, jakmile jsem uviděl tvé jméno na displeji telefonu hned jsem ucítil to šimrání dole a penis se mi začal stavět. Ahoj jak se máš? Neruším moc při neděli zněla tvá zpráva. Máš příští týden home office a hledáš rozptýlení, takže domluva byla hned na světě přijedu v pondělí ráno a zpestřím ti den.
V pondělí ráno čekám na domluvenou hodinu v autě, přijel jsem o trochu dříve a jsem po tak dlouhé době hodně nervózní. V domluvený čas ti píšu a jdu pomalu před bránu. Přišla jsi si pro mě a jdeme na horu, povídáme si dlouho jsme se neviděli. Sluší ti to. Z běžného rozhovoru pomalu přejdeš k tomu zda mé úchylky jsou pořád stejné, říkám že ano. Hmm a co kdybys se trochu svléknul a začni kalhoty. Sedíš ve svém křesle a koukáš na mě. Cítím jak mi tvrdne penis a hlavně jak se zase stydím, miluji ten pocit, sundavám si kalhoty ukladám na pohovku a hned stahuji trenky, penis se okamžitě staví, stydím se, stojím tu v tričku, ponožkách bez kalhot s trčícím penisem a ty oblečená jen sedíš, jsem čuně nahatý vzrušený a cítím jak mi cuká v penisu. Bože jak já moc miluji tyhle situace. Co kdyby jsi si ho trochu pohonil? Vezmu ho do ruky a pro tvůj pohled si začínám honit. Ano mé úchylky se nemění, strašně se mi to líbí, není to přeci ani trochu normální aby byl muž nahý před oblečenou ženou a honil si péro, vždy se stydím. A jen poslušně plním co chceš.
Kdy si naposledy stříkal? 3 dny zpět odpovím a ty máš radost, že nám to vyšlo. Chceš abych šel k tobě, honím si ho a přibližuji se. To už se ho dotýkáš ty, ruce si dám za zadá a poslušně ti ho nastavím. Chvilku si hraješ a nakonec usoudíš, že potřebuješ nějaké pomůcky.
Potom co si přineseš vše potřebné si sedám na pohovku ty proti mně, opět chceš abych si ho honil a natáčíš si to. Snažím se abys měla hezké záběry a pečlivě si s ním hraju pro tebe. Odkládáš mobil a chceš si hrát. Dávám ruce pod sebe a vystavuji svůj penis jen tobě. Podvážeš mi ho a trápíš mě, občas něco vyfotíš no je to skvělé užívám si tu směs pocitu v sobě a nekončící hru s vzrušením. Nemáš moc času také přecházíš k fázi kdy bude konec. Můžeš se vystříkat.
Hladíš ho a přivádíš mě k orgasmu, třesu se studem, ponížením, vzrušením a konečně se blíží můj výstřik, těsně před mě necháš a jen ho držíš a čekáš na výstřik, klepu se třesu a konečně annnooo už vytryskne bíle tekutina, další dávka jen vytéka, jsme mimo nedokážu to sledovat cítím proud který mi stéká po penisu, kolem koulí přes zadek až na ručník a v tom začneš mě znovu honit penis. Honíš mi, ruce víc tisknu pod sebe abych se udržel, je to nepříjemné a intenzivní, penis je strašně citlivý a ty ho stále dráždíš hned po výstřiku. Sakra chtěl bych být úplně svázaný, znehybněný protože tohle nevydržím. Ze všech sil snažím to vydržet ruce mám pod sebou, sedím si na nich a klepu se, mám pocit že přichází další orgasmus, ne není to ono asi jsem znovu vystříkl nevím co to bylo jako by orgasmus je to šíleně intenzivní ty ho nepřestáváš honit. Bože to je mučení, lechtá to, počůrám se nebo vystříknu co to je, sakra co to je a znovu ten pocit, zase stříkám nebo co, sakra nevím a protože to nenatáčíš ani se to asi nikdy nedozvím, ale bylo to úžasné, ještě mi naskočí v hlavě myšlenka jak se mě snad ptáš co to bylo? Že nevíš zda se mi to líbilo, ale že si myslíš, že se mi to líbí když se mi to nelíbí )) Ano příště si mě ale spoutej!!!
Znovu jsem si přehrál doma ten poslední příběh a v tom, mě napadlo, že mám tu mast co chci chtěla abych koupil. Skočím pro ní a vyzkouším jí.
Vzal jsem si tu mastičku je to znecitlivující mast tak uvidíme, beru si jednorázové rukavice, sednu si už bez kalhot v obýváku, jsem vzrušený z těch vzpomínek, takže penis krásně stojí. Vzal jsem trochu mastičky a nanesl na penis, trochu studí a po chvilce hřeje. Opatrně jí mažu po celé délce penisu a snažím se nevynechat žádné místo, dělá mi to moc dobře jsem strašně vzrušený, opatrně stahuji předkožku abych se neudělal jak jsem nadržený a beru znovu mast a mažu si s ní pořádně žaluda, uzdičku a každé místečko. Ještě raději přidám a nanáším znovu mast a důkladně promažu každý milimetr penisu, včetně kůžičky a snažím se lehce vsunout tu mast do dírky uprostřed žaludu. Jak si tak důkladně roztírám tu mast cítím že doteky pociťuji jinak, penis začíná být opravdu umrtvený, cítím ho ale jinak. A jak běží čas méně a méně, opravdu to funguje před chvilkou jsem byl nadržený a nemohl se ani dotknout abych se neudělal a právě teď si ho rytmicky rychle honím cítím to jsem vzrušený, ale můj vrchol je hodně daleko. Je to zvláštní šílení stojí je trvdý, ale s výdrží teď tedy rozhodně problém nemám.
Sedím tu fakt dost rychle si honím a žádné vyvrcholení se ani náznakem neblíží. V tom mě napadá jak ti splním co jsi chtěla, ano s tímhle do dává nový rozměr našim setkání pro tebe. Mě stačí si honit před tvým zrakem, ale ty jsi mě chtěla použít což u našich setkání nebylo možné přes mé vzrušení. Teď jsem ale živé dildo, Okamžitě si představuji jak jsem obalený folií a kouká mi jen penis, který si takto jako teď já připravíš, nasadíš kondom a můžeš mě využít jak potřebuješ, pořád si ho honím a pořád nic, můžeš mě i půjčit jsem opravdu živé dildo. Wau tak to se mi líbí ta myšlenka, pořad stejně rytmicky honím a před stavuji si v jakých polohách mě využiješ, ne nejsem milenec, jsem tvoje hračka.
Po nějaké době opouštím tyhle myšlenky a napadá mě druhá:
Dělej vystříkej se šup honem. To je také zajímavé tak naopak teď se zkusím udělat. Držím ho tak aby to bylo co nejvíce intenzivní a teď už úplně zběsile honím, musím stříkat. Nohy mám v křeči několikrát musím zastavit nemůžu, nejde , nejde mi dosáhnout orgasmu. Tahle sběsilá jízda trvá asi 5 minut a nakonec penis vystříkne orgasmus no nevím co to bylo snad jen výstřik bez pocitů. S vypětím všech sil se to povedlo….

Tak jsem sám zvědav jak tuhle pomůcku využiješ :-)