Nevěra

10.6.2022 00:18 · 3,945 views Maru75

Můj muž 6 let nedělá žádný sex teda na vánoce ani nehoni a orální sex nebo prsteni to je něco hnusneho a nechutneho a abych mu vykourila to se mu už vůbec nelíbí že to je nechutný ale díky jednomu tady sem přišla na to že když mám toho pravého tak orální sex je top a prsteni kdy mi vše teče po nohou a stříká do dálky je prostě úžasná věc.
Světě div se,ve středu se na mě vyrhl vydržel 4 minuty a udal se a ležel ani se neotocil zády ale nebyl šťastný jako každý normální chlap když se zrovna vystrika tak se tváří jako měsíček na hnoji on nic a to zvládl sex po 6 měsících až do konce ne že polovině usoudil že to necháme na příště. Sice jako vždy ja sem s toho neměla nic ale to už 15 let nevím co je orgasmus se s vym manželem.
Začala sem pátrat co se děje mimo toho že je každý den ozrali ale to není novinka a že toho má nad hlavu což taky není novinka když vypije 10 piv a je rád že žije a furt smrdí jak hospoda a já mám opici zadarmo.
A teď mě zajímá vás názor což bude asi dosti výživný tady ale zeptám se.Vzdy když je ozrali tak píše kamarádce jak mu zamotala hlavu a ona jemu jak je krásný že to je drahousek a včera před barákem rešila se svýma dcerami jestli chtějí další sourozence.Jinak mi máme dvě děti. Mam manželoj říct ať vypadne a založí si další rodinu s ní nebo ji dát do huby?
Ja sem ten typ člověka co nikomu nechce stát v cestě a když bude šťastný s jinou proč ne. Jsme spolu 20 let poslední roky jen pije a když náhodou něco udělá tak to další měsíc furt vykládá jak je dobrý.Sex nedělá ke mě se chová jak k otravnemu hmyzu co ho má rád ale nejradši by se ho zbavil.
Tak pánové co s ním mám dělat. Chci vasí zkušenost?
Ja si myslím že je úplně jedno s kým jste stejně to vždy je stejný. Pica jako pica i když tato je mladší než já a 3krat rozvedena a taky notor.