Hra ,,Na kolínko"

14.6.2022 03:22 · 1,020 views hrisnaduse


Hry jsou pro mne velmi důležitou součástí sexuality a dlouhodobého vztahu. V danou chvíli je možné ze sebe udělat někoho jiného a vytvořit tím nespočet různých situací, které zpestří sexualitu.
Včera jsem si s manželkou zahrál jednu hru, kterou mám velmi rád. Říkám ji ,,Na kolínko".
Když manželka chce něco objednat na internetu, tak se mne zeptá jestli na to máme. Já jí odpovím, že za určitých okolností ano, ale musí mi při objednávání sednout na kolínko. Pokud souhlasí, tak si vezme na sebe šaty bez kalhotek.
Já si sednu na židli a ona si sedne na mne zády ke mne. Zatímco ona objednává nějaké věci, ideální je pokud to je více drobností, tak já ji mezi tím osahávám. Po nějakém čase ji roztáhnu nohy a hladím ji po venkovní straně pičky (velké stydké pysky). Je pěkné cítit jak jsou naducané. Potom ji jednou rukou zajedu na poštěváček a jedním prstem ji zlehka jezdím po poštěváčku. Žádné drsné honění, ale jenom lehoučké hlazení a druhou rukou jí jezdím po nohách, zadečku , prsách atd. Prostě si ji osahávám jak chci, ale do určité míry. Ona je tím, kdo vlastně určuje jak se jí mám dotýkat, i když neřekne ani slovo. Jejím mluvícím nástrojem je její poštěváček, který se buď extrémně zduří nebo povadá.
Takže mi tím říká kde se dotýkat a jak. Celá podstata hry není ji přivést k orgasmu, i když se tomu nebráním, ale užít si její vzrušení a vyvolat v ní příjemné pocity. Pocity, při kterých poteče.
Tím jsem to obyčejně končil, ale tentokrát jsem to chtěl posunout dál. Když byla ukončená objednávka a měl jsem zaplatit kartou, tak jsem zděšeně řekl (na oko), že to hrozně moc peněz a pokud chce abych tu strašnou sumu zaplatil, tak mi pokouří ptáka. Dal jsem ji na zem polštářek, ona si klekla a začala chvíli kouřit. Potom ji rozbolela pusa, takže to celé skončilo. To je bohužel úděl stárnutí. Naše fantazie je více rozvinutá než mysl.
V hlavě jsem měl ale ještě pokračování, které uskutečním příště, takže budu psát jen o mé fantazii.
Položil jsem na stůl před počítač moji platební kartu a telefon. Ohla se tak aby lokty položila na stůl a vystrčila zadeček. Zezadu jsem k ní přistoupil a pomalu do ní zasunul ptáka bez dalšího pohybu. Vzal jsem si platební kartu a začal jí diktovat čísla karty, které ona zapisovala na počítači. Když jsem ji řekl číslo a ona ho ťukla do počítače, tak jsem ji ptákem zajel pomalu do pičky až na doraz a potom zase pomalu ho napůl vysunul ven. No a tímto způsobem se tzv. projela celá karta. No a na závěr po oznámení o zaplacení jsem jí zasunul ptáka co nejhlouběji, ponechal ho tam nehybně a začal zatínat na něm svaly tak, aby cítila v sobě jeho cukání jako při orgasmu.
Tato hra má pouze jednu nevýhodu. Někdy Vám potom dojde domů objednané zboží a vy se divíte co jste vlastně objednali.

Tak Vám přeji dobrou noc