Dráždění bradavek

4.9.2022 09:43 · 1,365 views hrisnaduse

Toto není návod, ale spíše popis mé osobní zkušenosti. Nevím jak ostatní chlapi, ale já mám rád hraní si s prsy a cucání bradavek mé manželky. Za ty roky společného soužití jsem vypozoroval pár drobností, o které bych se rád podělil.
Tak jako většina chlapů jsem bral prsa jako nutnou zastávku před zabořením se do rozkroku manželky. Všeobecně se tvrdí, že je potřeba se nejdříve postarat o prsa a potom je možné jít dolů. Z mé zkušenosti to je pravda jen částečná.
Někdy je prostě tato zastávka zbytečná a někdy zase nutná. Záleží v jakém naladění v daný moment je žena a hlavně jestli z přípravy na sex neuděláme rutinu, kdy žena už ví předem co bude za chvíli následovat. I já bohužel do rutiny občas sklouzávám, ale prostě to tak někdy je. Ženy by chtěly aby jsme byli stále kreativní a vymýšleli nové věci, ale kde pořád brát inspiraci, když nesmíme mít milenky, a když koukáme na porno, tak to ženy nesou nelibě.
Bradavky jsou pro mne jediný barometr, podle kterého poznám jestli je můj postup správný nebo ne. Pozor ale na chlad, ten může nezkušeného trochu zmást. V chladu budou bradavky stát i když se jich ani nedotknete.

To, že v různém období během měsíce má manželka různě citlivá prsa jsem zjistil velmi brzo, takže jsem tomu musel přizpůsobit i chování. Pokud je má hodně citlivá, tak je lepší se jim vyhnou obloukem.
Vždy jsem věděl, že na začátku je potřeba na prsa jít jemně. To fungovalo velmi dobře, ale když jsem byl jemný pořád, tak mi bradavka v puse po čase začala uvadat a já jsem věděl, že je něco špatně. Potom jsem se v jednom článku dočetl, že po nějakém čase stimulace bradavka ztrácí citlivost a je potřeba zvětšit intenzitu. Když jsem to vyzkoušel, tak se mi zase podařilo bradavku dostat do pozoru. Velmi často když se začnu dotýkat bradavek, tak jsou tvrdé jako kámen, ale potom v nich napětí povolí a trochu změknou a to je v pořádku. Když jsou tvrdé na kámen, tak jemný dotyk je nutný. Po mírném změknutí je možné přitvrdit a je nutné začít hledat míru tlaku na bradavku. Já to dělám tak, že po změknutí bradavky zvyšuji pomalu intenzitu dokud se znovu mírně nepostaví. Jakmile toho dosáhnu, tak tlak na bradavku nezvyšuji, ale hraji si z různými druhy dráždění. Někdy jsem tlak začal zbytečně zvyšovat a skončilo to tím, že mne manželka zastavila s tím, že jí to bolí a bylo po sexu. Ten tlak na bradavky někdy je celkem velký a nestačí na to tlak samotných rtů, proto musím zapojit zuby, ale ty se nesmí přímo dotknout bradavky, protože to je pro mou ženu bolestivé, tak jsem si zvykl vložit bradavku mezi rty a do rtů se potom zakousnout zuby a tím nepřímo vytvářet tlak na bradavky. Po hodinovém dráždění mám sice rty bolavé a napuchlé jak opičák, ale stojí to za to. Do toho přidám ještě sání a jazyk no a rukami mačkám prsa.
Nejideálnější poloha pro takové hraní je ta, že manželka leží na zádech s rukami volně podél těla a nohy také pohodlně narovnané. Já si kleknu nad ní abych měl prsa v úrovni hlavy, lokty opřené o postel a ruce měl na jejich prsou.
Jednou rukou obejmu celé prso abych ho mohl mačkat a mezi palec a ukazováček vezmu bradavku, se kterou si hraji. Druhou rukou obejmu druhé prso, které vezmu tak abych při stisku vytlačil bradavku ven a mohl si s ní v puse hrát.

Pokud vše správně zapadne, že dráždění je správné, manželka je naladěná a je dostatek času, tak po cca 30 minutách dráždění se začne uvolňovat a začne prožívat vnitřní pocity. Začnou se jí do těla vyplavovat směsi hormonů, které způsobují libé pocity. Je to svým způsobem taková meditace.
Na začátku dráždění se snažím dělat hodně pohybů a přinášet jí nové vjemy aby se myšlenkově odpoutala od reálného světa a začala se soustředit na pocity. Pokud na tuto vlnu naskočí (ne vždy se to podaří) a začne se stále hlouběji zanořovat do sebe, tak s přinášením nových vjemů ustávám až to dojde do fáze, že třeba po 30 minutách už dělám jenom jeden druh dráždění se stejnou intenzitou. Jde o to aby jsem ji nějakým nepodařeným pohybem nedostal z tohoto módu. Mnohdy se stačí jenom trochu zavrtět a její soustředění na sebe se přepne na soustředění co se stalo a tím pádem je vše v háji. Je to hra s velkou citlivostí. Dech a výraz ve tváři napoví v jaké fázi se právě nachází.
Jakmile přestane nehybně ležet a začne se trochu vrtět (né blahem), tak nastává čas vše zakončit, protože pokračování by bylo kontraproduktivní. Ideální zakončení je vracet se k jemnému dráždění a vkládat do toho pocit úcty.

Z mých pozorování vnímám velký rozdíl mezi drážděním poštěváčku (následně orgasmu) a bradavek. Po dráždění bradavek jí dobrá nálada vydrží po celý den. Pokud dráždím poštěváček až do orgasmu, tak má perfektní náladu 1/2 dne a potom přejde spíše do negativní nálady.
Tento stav si vysvětluji přes energie. Každý člověk si v sobě udržuje určité množství energie. Při orgasmu je její spotřeba extrémní a tělo si tuto energii bere z Vašeho těla. Tělo se dostane do extrémního blaha, ve kterém se udrží cca 4 hodiny (to mi řekl jeden jogín) a potom se vrací zpět, ale protože velká část energie byla přečerpána (orgasmem), tak se vrací do stavu pod svoji běžnou úroveň do doby než bude znovu postupně dočerpána na svou běžnou hladinu.
Při dráždění bradavek dochází spíše k jemnému navyšování energie, které nezpůsobuje po nějakém čase výrazný propad, ale spíše návrat do normálu.

Takto to vnímám já, ale mohu se samozřejmě mýlit.