Stříkat nebo nestříkat ? č. 2

21.11.2022 18:08 · 634 views hrisnaduse

Minule jste někteří chtěli něco praktického. Nejprve chci říci, že nejsem v této oblasti žádným odborníkem. Chci jen přispět mým osobním názorem a osobními zkušenostmi. Je na vašem rozhodnutí jestli to budete považovat za blbosti nebo něco nad čím má význam se zamyslet.
Zvládnout u muže orgasmus bez ejakulace je běh na dlouhou trať. Alespoň pro mne to tak je. Po 5 letech se mi to zatím podařilo jen párkrát, ale stálo to za to. Orgasmus není tak intenzivní jako běžný orgasmus, ale zase se člověk po něm cítí jak znovuzrozený a plný energie. Muži se tuto techniku musí učit, ale většina žen to zvládá přirozeně. Samozřejmě, že u nich nedochází nikdy k ejakulaci, ale při orgasmu také mohou ztrácet energii.
V józe a tantře nás učili základní pravidlo, že poštěváček se nesmí dráždit až do orgasmu. Těsně před orgasmem se musí dráždění přesměrovat jinam, jinak dojde k orgasmu s vybitím (ztráta energie). Jestli došlo k vybití nebo ne se pozná podle toho, že hned po orgasmu je pro ženu nepříjemný dotek na poštěváčku a nemá už chuť pokračovat dál. Pokud se to ale udělá správně, tak u ženy proběhne orgasmus a za chvíli se může pokračovat v jemném dráždění poštěváčku do dalšího orgasmu, který by měl být ještě intenzivnější. Říká se tomu také SCHODY DO NEBE.
Mne se jednou podařilo udělat u manželky takto tři orgasmy po sobě. Pak už to ukončila, protože byla vysílená. Já jsem třeba praktikoval to, že jsem ji přes poštěváček vydráždil na maximum a těsně před orgasmem jsem přestal a jazyk jsem silně přitiskl na poštěváček. Jak odezněl orgasmus, tak jsem pokračoval s drážděním dál. Pokud poštěváček pod jazykem měknul, tak jsem poznal, že nemá význam pokračovat dál a ukončil jsem to.
Hodně mužů touží po multičetných orgasmech, ale nedokáží si představit co u toho budou prožívat. Jak už jsem psal, velká část mužů hovoří o tom, že skutečně tento orgasmus není tak silný, ale je jiný. Dokonce když jsem se na toto téma bavil s jogíny, kteří to ovládají, tak mi někteří říkali, že si občas dají i ten normální orgasmus s ejakulací. Prostě na to občas dostanou chuť.
Takže pokud se budete chtít co nejvíce přiblížit k pocitu z multičetného orgasmu, tak se to dá jednoduše vyzkoušet.

Jakmile se Vám bude chtít na záchod, tak nejděte hned, ale pokuste se to zadržet a oddálit co to půjde a nebude to vyloženě nepříjemné. Jakmile to nebudete moci už vydržet, tak zatněte co nejvíce svaly, kterými zadržujete moč a současně se hodně nadechněte nosem. Představte si, že v oblasti pánve máte kuličku a tu se snažíte při nádechu posunout po páteři směrem k hlavě.
Při výdechu povolte svaly v pánvi a uvolněte proud moči. Potom zase přerušte močení stažením svalů a současně se nadechněte.
Tímto způsobem můžete přerušit močení 5x - 20x než se vyprázdníte. Je dobré mít u toho napřímenou páteř.
U tohoto cvičení budete pravděpodobně cítit proud energie (něco jako mrazení po zádech), která jde po páteři a zastaví se v hlavě nebo energii můžete směřovat do srdce. Každopádně v hlavě nebo v srdci budete potom cítit takové jakoby nabití energií. No a teď si představte, že u multičetného orgasmu budete cítit něco podobného akorát výrazně znásobené.

Tuto techniku je možné také provádět při orgasmu. Nebudete ztrácet tolik energie při ejakulaci.

Případné vtipálky bych rád upozornil, že tahat tímto způsobem energii ze stolice se skutečně nedá.

Toto cvičení má ještě další benefit. Začnete vnímat svaly v pánevní oblasti. Časem k tomu můžete přidat další cvičení.
Když budete sedět na záchodě a bude se Vám chtít na velkou, tak se snažte neuvolnit všechny svaly v pánevní oblasti, ale oddělujte uvolňování stolice a moči. To znamená, že budete buď čurat nebo jenom kadit. Naučíte se tímto způsobem oddělovat svaly v pánevní oblasti.
Díky tomu, že začnete vnímat svaly v pánevní oblasti, tak se můžete začít učit tyto svaly také uvolňovat.
Já s oblibou používám techniku uvolňování spojenou s dechem. Když jsem v klidu a dívám se na něco pěkného (film, příroda, obraz), tak se soustředím myslí do pánevní oblasti a snažím se ji co nejvíce uvolnit. Současně u toho pomalu dýchám a představuji si zase kuličku v pánevní oblasti, kterou při nádechu vytahuji po páteři nahoru a při výdechu kuličku směřuji do břicha. Vše se děje velmi jemně a při tomto cvičení vnímám po těle velmi příjemný pocit.
Těmito technikami si vytvoříte základ pro cestu k multiorgasmu. Popisuji cvičení a techniky, které Vám nezaberou žádný čas navíc a přitom vás posunou ve vnímání sebe a světa kolem neskutečně daleko.

V reakci na první část článku byl dotaz proč se zabývat prací s energií. Čím jsme starší, tím více ztrácíme energie. Energie, která nás drží při životě. Uvědomil jsem si to v plné síle, když jsem hovořil s jedním člověkem, kterému bylo 75 let. Říkal mi, že nemá už tolik energie jako kdysi, a že ho tím pádem přestává všechno bavit. Prostě přestává mít chuť žít.

Jedna rada na závěr. Při výstřiku pánové nevystrkujte pánev dopředu. Stejně dál nedostříknete a navíc zablokujete proud energie z orgasmu, která by jinak mohla proudit páteří do těla. Vyzkoušejte mít orgasmus s ejakulací bez vystrčené pánve. Možná zjistíte, že se po takovém orgasmu nebudete cítit vyčerpaní.

Přeji příjemné experimenty
Jovany

P.S. Dejte mi trochu času a já dám dohromady jakýsi srozumitelný souhrn toho, jak se dostat k orgasmu bez ejakulace aby jste si udělali hrubý obrázek. Stačí pochopit princip. Ta věc není složitá, ale trochu to trvá než se k tomu člověk dostane. Omlouvám se, že píši v trochu obráceném pořadí, ale původně nebyl můj záměr popisovat celý proces.