Co vás nejvic vzrušuje?

16.2.2023 06:18 · 2,140 views Sunsetka

Co vás pánové nejvíce vzrušuje na ženě? Z čeho jste úplně vyřízený? Předpokládám, že dost z vás se rádo kouká. TA vypadá perfektně, hauuuuu...

Ale opravdu stačí jen ty pohledy? Nechcete víc? Co takhle DOTEKY? Sáhnout si, pohladit jí, přivonět.... a když jí s velkou péčí sbalite, nahrabat si jí a bez milosti ojet?

Metody balení tady pro pobavení klidně rozveďte taky:)

Moc by mě zajímalo jak se cítíte, když po velkém snažení a drahotách protějšku nakonec ve svém náručí držíte někoho, kdo si svlékl prsa i s podprsenkou. Z formovacího prádla se vyvalilo schovaných deset kilo. A od koho se jako bonus ozývá... pozor na nehty, pozor na řasy, ne za vlasy ne. Úplně tak její nejsou. Nesahej mi na bradavky, nemačkej mě....do pusy a do uší ne. Bacha náušnice. Nelep se na mě atd... stále jste vzrušení? Napadl vás roubik? Mě často taky. Ale problém to řeší dočasně.

Probudit se vedle takového člověka je pak kapitola sama pro sebe... večer princezna líbezná. Ráno královna v rozkladu. Po několika hodinách v koupelně se dá alespoň do stavu, kdy je ochotna vylizt ven a pustí vás konečně si vyčistit aspoň ty zuby...

Asi jsem hodně zmlsaná. Tohle fakt nechci a vyhýbám se tomu jak můžu. Dvě hodiny denně využiju jinak. A jako správná blondýna si své rudé nehty, sbírku botiček jehliček, spodního prádla, pil a štípacích sekyr nechám ve skříni a budu je venčit tam, kde to má smysl.

Takže suma sumárum. Pastva pouze pro oči, versus doteky? Co vás vzrušuje vic?

P.S. Ne, fotky s pilou a dřívim ze mě taky nedostanete. I když nepochybuju, že pár zvrhliků se jich tu bude dožadovat.