Jarní rychlokuřba Emisáka

6.3.2023 12:10 · 748 views Etaz

Na den přesně po půl roce od posledního spuštění se mojí manželky s jiným, kdy mu nastavila u nás doma, to na ní přišlo znovu (konečně!). ..

Nevezmeš si dneska děti na chalupu? Přes noc? Chtěla bych si pozvat návštěvu..

No kdo jsem já, abych jí odporoval? :D

S dětmi jsme vypadli ještě odpoledne, přesto měl Emisák dorazit v deset večer. V 9 píšu ženě, že už jsem se 3x vyhonil a jestli i ona je již patřičně připravená? Jako posledně zpráva nedoručena, o hodinu později mi přichází video, kde ta moje nahá čubka klečí před cizím frajerem, v našem obýváku, a střídavě mu saje a honí čuráka s neuvěřitelnou chutí a radostí :).

Ptám se jí, jestli si to video sama pustila, že ten její výraz štěstí, jak jí září oči a usmívá se na něj, zatímco on ji chytá za hlavu (což já nesmím) a diriguje si poměrně ostré tempo kuřby, je fakt síla a že s takovouhle ho bude brzy i polykat (což nesnáší). Odpovídá mi, že si to děsně užila :). Že jeho péro fakt luxusně chutná, nejlíp ze všech, které kdy měla, že se jí líbí, jak si jí bere jako děvku, ale zároveň ne hrubě a co se týká polykání, že si o to už řekl, ale zatím prý ne.. i když jeho mrdka... "Nastříkal mi to na kozy :) a že toho bylo fakt hodně! .. a ta jeho mrdka voní fakt skvěle, i chutná, ale to víš přeci sám... tak možná příště že i jo.."

Co že i jo? "No, že mu polknu, když bude chtít.. ráda :), zkusím to :); je fakt šikovnej a jak skvěle prstí! Úplně jinak než Ty a všichni před Tebou... sice jsem s ním zatím neudělala, ale bylo to skvělý! Když jsem ho pořádně pokouřila, tak mě prstil v naší posteli, leželi jsme zase u Tebe :) Pak jsem mu ho vyhonila na kozy, pár kapek máš i na prostěradle :) a utřel se Ti do hadru, co jsem Ti nechala u postele :)) Mrdku si nechávám na kozách, fakt neuvěřitelně voní :) Zítra jdu sice do práce, ale až se vrátím, můžeš si mě olízat :)

Trvalo to ještě neskutečně dlouhých 24 hodin, než jsem se k ženě dostal. Žalud jsem si z honění úplně sedřel, auuu :D. Olízal jsem jí ještě stále ulepené cecky, vylízal jí kundu ve které prý tentokrát nebyl, že po tak kvalitním výstřiku se mu do gumy nechtělo a ona mě pak nechala s tvrdým pérem a hadrem od semene na obličeji být s poznámkou, že v týdnu má další akci..

Pokud to tipuji správně, bude to Šífák, se kterým se již pěkných pár měsíců škádlí přes mobil a podle toho, co jí dřív psával, bude to fakt prasák ;)

Mimochodem, Emisák byl u nás od osmi do deseti... takže fakt nevěřím tomu, že to co mi řekla je vše, co se odehrálo.. mrška ;)