Komunikácia, slušnosť a fotky

11.5.2023 14:54 · 1,047 views FotoBratislavcan

Posledné týždne rozmýšľam nad týmto portálom. Som tu už nejaký ten rok a mám pocit, že sa to tu mení a nie úplne k dobrému.

Za tú dobu som si tu písal s viacerými párikmi, mužmi aj ženami. Pár párikov som fotil, s pár ľuďmi šiel na kávu. Chápem, že ženy a páriky tú dostávajú stovky správ denne, veľa nevyžiadaných dickpicov a divných správ (v minulosti som tu bol s bývalou).

Na druhej strane, ja sa snažím písať slušné, milé správy, kde sa predstavím, napíšem čo hľadám, kto som, čo som. A tu prichádza kameň úrazu. Väčšinou žiadna odpoveď. Ocenil by som aspoň ďakujem, nemám záujem. Sme tu dospelí ľudia, pochopím to. Ale dobre, milión správ, môže sa stratiť.

Ćo ma trocha mrzí je, že občas ma tu naozaj zaujme niekto komu napíšem peknú správu a rozhodnem sa priložiť aj civilnú fotku /lebo dickpic neposielam/ a často to tak v inzerátoch a popisoch ľudia vyžadujú. A verte mi, poslať na tomto serveri civilnú fotku chce trocha odvahy. A práve tu ma mrzí, že keď človek už pošle civilnú fotku, tak aspoň slušnosť by bolo odpovedať (a naozaj je jedno ako). Stáva sa mi to iba minimálne až vôbec.

Ako ste na tom vy? Váš názor?