Sedem zajímavostí o sexe na je

12.11.2011 10:01 · 1,166 views hexina

Sedem zajímavostí o sexe na jednu noc

Tak som sa dočítala zaujímavosti a rada sa podelím – len pre prípad, že by ste mali záujem o sex na jednu noc haha. Zdroj je kafe.cz a enebudem to prekladať, len doplním svoj názor ;-)
Sex na jednu noc není nevěra
Podle průzkumů jsou Češi k sexu na jednu noc velice tolerantní, až pětina z nich jej nepovažuje za nevěru. Více než třetina lidí potom bere za běžnou součást života flirt a 16 % lidí toleruje sex po telefonu. A jak je to s líbáním? To promíjí každý desátý…
Sex na jednu noc? Jen s atraktivním mužem
Vědecké výzkumy se zabývají vším možným, tedy i sexem na jednu noc. A tak Angličané přišli na to, že ženy jsou velmi vybíravé s kým jdou do postele, plánují-li jen noční povyražení.
To je jasné, predsa neskočím do postele na jednu noc s nejakým Quasimodom, to by som mohla rovno na to kašľať J
Češky jsou promiskuitní
Podle dalšího z průzkumů, tentokrát celosvětového, jsou Češky velmi promiskuitní – nezávazný sex si totiž dopřávají velmi hojně. Ze čtyřiceti osmi zemí se umístily na čtvrté pozici. Nevázanější jsou už jen Britky, Němky a Nizozemky. Naopak po nás následují Australanky, Američanky a Francouzky.
Tak by ma zaujímalo, na koľkátom mieste sa umiestnili Slovenky?

Příležitostný sex preferují muži
Příležitostný sex si podle odborníků více užívají muži než ženy. To však neznamená, že by se ženy krátkým známostem vyhýbaly – díky nim si totiž mohou dokázat, že nejsou na odpis, ale naopak jsou stále žádoucí a přitažlivé. Užívají si ale méně často – je pro ně totiž důležitější kvalita než kvantita.
To je známa vec J

Touha po nevěře sílí s věkem
Touha po nevěře a podvedení partnera prý sílí s věkem. U žen je překvapivě nejsilnější v 45 letech, u mužů dokonce ještě později – kolem 55. roku.
Tak to som akurát v tom najvhodnejšom (alebo najnebezpečnejšom?) veku J
Nezávazný sex máte ve tváři
Sklon ke krátkému, nezávaznému sexu, máme podle odborníků napsaný ve tváři, a tak si toho, s kým si užijeme krátký románek, prý vybíráme podle výrazu. Muži, kteří jsou pro jednu noc přímo stvoření, mají ostře řezané rysy, hranatou bradu, velký nos a malé oči. Stačí se na ně podívat – a máme jasno.
Ostáva len dúfať, že si to v našej tvári neprečíta aj náš partner....
Inteligence je lepší než svaly
Mysleli jste si, že takový opálený svalovec je ideálním partnerem na jednu noc? Tak to jste na omylu. Vědci ze Severní Karolíny totiž vyzkoumali, že mnohem lepší jsou muži s vyšší inteligencí. Velká většina dobrovolnic se totiž shodla na tom, že větší IQ je víc než svaly, a to i na jednu noc v posteli.
A preto, milí páni, pokiaľ mi píšete s 5imi gramatickými chybami v jednej vete, nečakajte, žeby som s vami skončila pri sexe ;-)