Hugh Grant: Natáčení erotických scén mě vzrušuje

22.9.2016 08:25 Izvor: Famous
Hugh Grant: Natáčení erotických scén mě vzrušuje

LONDÝN – Herec Hugh Grant nerozumí kolegům, kteří tvrdí, že natáčení erotických scén je příšernou a nepříjemnou částí jejich práce. Šestapadesátiletá britská hvězda si práci na takových scénách užívá a vzrušují ho. Přijdou mu zajímavé tím, že herec musí hrát vzrušení a ve skutečnosti se nesmí vzrušit.

„Milostné scény jsou extrémně náročné. Jste vždycky jen milimetr od sentimentality a ‚humusu‘. Ale sexuální scény jsou jiné! Běžnou reakcí na sexuální scény je, že je to něco příšerného a nepřitažlivého a není to přirozené. Ale mně vždycky natáčení erotických scén docela dost vzrušuje. Užívám si zkušenost, kdy jsem v sexuální pozici, když se neočekává, že v ní budete,“ přiznal Hugh v rozhovoru pro magazín W.

Grant se zapsal jako veliký milovník rolí ve filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb, k němuž scénář napsal Richard Curtis.

„No, Richard Curtis, scenárista, mě v tom filmu nechtěl, protože si myslel, že by ta postava neměla být tak atraktivní, takže se snažili maximálně, abych vypadal co nejhůř. Měl jsem odporné kostýmy v tom filmu a vytvořili mi nejhorší střih vlasů, jaký mohli,“ tvrdí Grant. Navzdory tomu všemu se z něj v polovině devadesátých let stal jeden z nejpřitažlivějších milovníků své doby.

22.9.2016 08:25

Više članaka