Mezinárodní muž desetiletí Jon Hamm už se nezlobí, že se mluví o jeho velkém pyji

17.11.2016 08:20 Izvor: Famous
Mezinárodní muž desetiletí Jon Hamm už se nezlobí, že se mluví o jeho velkém pyji

SYDNEY – Herec Jon Hamm se objevil na obálce magazínu GQ, protože mu na galavečeru v Sydney tento časopis předal titul Mezinárodní muž desetiletí. A časopisu poskytl také rozhovor, v němž se snad poprvé nezlobil na otázku týkající se jeho velkého penisu. Ačkoli ho třiačtyřicetiletý herec nikde oficiálně neukázal, vidět je vyrýsovaný v kalhotách na mnoha snímcích kolujících internetem. Jon v minulosti zuřil, když se ho novináři vyptávali na přirození, teď ale prohlásil, že to přeci není úplně nejhorší pověst.

„Bylo to téma, které fascinovalo jiné lidi, ale určitě ne mě. Ale mimochodem, jak se šíří drby, tenhle není nejhorší,“ odpověděl držitel Emmy v interview pro GQ.

V roce 2013 v interview pro magazín Rolling Stone ale tak nad věcí rozhodně nebyl.

„Přece je to poněkud vulgární. Vypovídá to o jistém druhu svobodného vyjadřování, na který mají lidé podle svého názoru právo, a to je jejich chlípnost. Ty partie se nazývají intimní z nějakého důvodu. Ksakru, snad nosím kalhoty, ne? Nechte to být! Nechci říct, že jsem snad do prdele nějaký předák v dolech. Jsou těžší povolání na světě. Ale když lidé mají pocit, že můžou vytvořit stránku s mým pérem, nemám pocit, že je to součástí mé práce… Ale je to jedno. Myslím, že je lepší být zmiňován kvůli tomuto než kvůli opaku,“ zlobil se Hamm.

Više članaka