Romeo z Rimini, který dostal do postele přes šest tisíc žen, zemřel na infarkt během soulože

4.10.2018 13:55 Izvor: Famous
Romeo z Rimini, který dostal do postele přes šest tisíc žen, zemřel na infarkt během soulože

RIMINI – Italské letovisko Rimini oplakává svého „Romea“ Maurizia Zanfantiho. Blonďák s mužně chlupatou hrudí byl přes čtyřicet roků součástí koloritu města. Lákal do nočních klubů ženy a dívky a chvástal se tím, že mu jich postelí prošlo více než šest tisíc. Jenže 28. září si zasouložil naposledy. Při sexu s třiadvacetiletou Východoevropankou dostal infarkt a zemřel.

Na pohřbu se pak jeho přátelé shodli na tom, že by si takovou smrt přál. I když mu bylo teprve třiašedesát let.

Zanfanti si vedl statistiky a za jednu letní sezónu prý dokázal svést 207 žen. To byl jeho rekord v tomto krátkém časovém úseku, ale od sedmnácti let, kdy začal pracovat v klubech v Rimini, se s ním podle jeho slov vyspalo více než šest tisíc žen.

Jako svůdník před barem začal pracovat v sedmdesátých letech. Každý večer lákal k návštěvě podniku dívky a ženy procházejí kolem po ulici. Posledním zaměstnavatelem mu byl bar Blow Up. V zimních měsících pak pracoval pro turistické kanceláře ve Švédsku, kde mu také vztyčili voskovou sochu.

„Myslím, že jsem zpropagoval turismus v Rimini více než stovky agentur najednou,“ uvedl Zanfanti v roce 2016 v interview pro italská média.

Osudné noci dostal infarkt přímo při souloži. Třiadvacetiletá Východoevropanka mu sice ihned zavolala záchranku, lékaři už ho ale nedokázali oživit.

Više članaka