Erekční kroužek Adam Sensor vyšetřuje zdraví penisu během noci i dne

20.10.2021 08:02 Izvor: Famous
Erekční kroužek Adam Sensor vyšetřuje zdraví penisu během noci i dne

LONDÝN – Britský vývojář moderních zdravotních pomůcek Adam Health představil pomůcku pro prevenci a léčbu poruch erekce. Jedná se o erekční kroužek, který muž nosí na pohlavním údu po celou noc. Kroužek zaznamenává změny v penisu a jeho prokrvení a předává data mobilní aplikaci, která pak analyticky zhodnotí zdraví mužova pohlavního orgánu. Lze tak včas předejít počínajícím poruchám nebo přesně určit, jestli má muž problém fyzický, či naopak pouze psychologický.

Kroužek Adam Sensor muž na svém penisu téměř nepocítí. Měří v podstatě počet erekcí během noci a také jejich délku a intenzitu. Zdravý muž má během noci tři až pět erekcí v celkové délce 1,5 až tři hodiny. Po probuzení pak muž vyplní v aplikaci několik důležitých faktorů a dozví se, v čem tkví jeho problém.

„Noční erekce, její délka a intenzita, je velmi dobrým indikátorem kondice mužova penisu,“ uvedl mluvčí Mezinárodní andrologické kliniky v Londýně, kde se dá sensor koupit. Online bude k dostání v polovině příštího roku.

„Lidé si dnes běžně počítají počet kroků, které za den ujdou, hlídají hladinu krevní glukózy a monitorují kvalitu spánku. Adam Sensor může být nová pomůcka pro měření zdraví mužů,“ věří šéf společnosti Adam Health Christos Vasilakos.

Više članaka