Ježíš měl malé přirození. Ulicemi Los Angeles prošli aktivisté bojující proti adoraci velkých penisů

29.10.2021 11:28 Izvor: Famous
Ježíš měl malé přirození. Ulicemi Los Angeles prošli aktivisté bojující proti adoraci velkých penisů

LOS ANGELES – V Los Angeles se o víkendu uskutečnil průvod Small Dong March. Kdo umí anglicky, už ví, že aktivisté v tomto zástupu s transparenty chtěli podpořit muže s malým penisem. Mezi hesly se objevilo třeba „Ježíš měl malé přirození“ a pokojný happening se snažil upozornit na nezdravé vyzdvihování nadprůměrných pohlavních údů, které mají herci v pornofilmech.

„Někteří lidé se stydí, aby se ukázali. Ale když máte malé přirození, pravda jednou vyjde najevo. Takže se přijďte postavit za tuhle pravdu,“ vyzývali na Twitteru organizátoři protestu.

Na samotné akci, kterou podpořily stovky obyvatel Los Angeles, se objevilo velmi mnoho hesel. Některá měla poměrně neutrální povahu. Třeba: „Všechny penisy jsou si rovny!“ Ale byly tam i poněkud peprnější se sexuálním podtextem: „S mým přirozením nehrozí udušení!“

A někteří muži v průvodu, z neznámého důvodu, tvrdili přítomným, že mají penis dost veliký, ale přišli podpořit své kamarády, kterým příroda nenadělila tolik centimetrů.

„Dnes už se skutečně protestuje kvůli čemukoli,“ zhodnotil na Twitteru celou akci jeden z obyvatel Los Angeles.

Nicméně jiní na sociálních sítích zveřejňovali studiemi potvrzené výhody toho, když mají muži menší přirození. Třeba že mají v průměru vyšší výdělek nebo jsou věrnější partnerkám.

29.10.2021 11:28

Više članaka