Harry Styles nikdy nepojmenuje svou sexuální orientaci

1.5.2022 12:21 Izvor: Famous
Harry Styles nikdy nepojmenuje svou sexuální orientaci

LONDÝN – Je to již více než deset let, co zpěvák Harry Styles neustále naráží na otázku, jakou má sexuální orientaci. Britský hudebník ale svou sexualitu označovat nálepkou nikdy nebude. A to jednoduše proto, že hlásit se k jakémukoli pojmenování způsobuje diskriminaci těch, kteří jsou v menšině. Potřeba definovat sexualitu je podle něj zastaralá.

Bývalý zpěvák, který začínal ve skupině One Direction, se v minulosti trápil spekulacemi o svém milostném životě. Ale trvá na tom, že potřeba definovat sexualitu před veřejností je věcí minulosti.

„Vůbec nechápu, že to někoho stále zajímá. Ale jako společnost se musíme vyvíjet jiným směrem. Musíme dosáhnout stavu, kdy to, s kým kdo má sex, nebude vůbec nikoho zajímat,“ míní Harry.

Prý se ho také často ptají na to, kdy se zblázní ze slávy.

„Můj producent se mě pořád ptá, kdy se konečně zblázním. K tomu mě upřímně napadá jediné, v žádném případě jsem nevyrůstal v chudobě, ale neměli jsme moc peněz, a já jsem vždy tušil, čeho bych mohl v životě dosáhnout. Mám pocit, že všechno ostatní je prostě jen bonus, a já mám zrovna velké štěstí,“ dodal Harry v interview pro Better Homes nad Gardens.

Više članaka