Neil Patrick Harris vysvětlil, proč nemohl použít v seriálu vlastní penis

11.8.2022 13:18 Izvor: Famous
Neil Patrick Harris vysvětlil, proč nemohl použít v seriálu vlastní penis

LOS ANGELES – Neil Patrick Harris se rozpovídal o výběru penisu pro jednu scénu z nové show Uncoupled televize Netflix. Herec známý především ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku hraje v romantickém LGBT sitcomu, který produkuje autor Sexu ve městě Darren Star. V jedné scéně přitom ukazuje Neilova postava svůj penis. Není to přitom fotka hercova pyje. Prý proto, že tvůrci potřebovali penis průměrný.

Harris hraje realitního makléře Michaela, jehož po sedmnácti letech opustí partner Colin (Jonathan Stein). V jedné scéně Michael zveřejňuje fotku svého penisu na seznamovací aplikaci Grindr a Neil se rozpovídal o konkrétním dilematu, kterému čelil, když si vybíral, který penis použije.

„Musel jsem k tomu přistupovat dost pokorně. Bylo to trochu nejisté, nechcete vybrat masivní péro, protože to je jako divné pseudo zesměšnění. Nechcete vybrat ani malého ptáka, protože to je stejně tak divné pseudo zesměšnění. Potřebovali jsme něco, co je normální, průměrné velikosti. Ale ve scéně poté ten chlap říká, že je to krásný penis. Takže to měl být penis hezoun. Já nevím. Bylo velmi zvláštní vybrat ten správný,“ vysvětlil v rozhovoru pro magazín Variety. Což tedy mimo jiné znamená, že jeho pyj nebyl vhodný, protože nebyl průměrný a/nebo hezoun.

„Teď se ale cítím ve své kůži mnohem pohodlněji než před pěti lety,“ dodal Harris k tomu, že natáčení erotických scén a ukazování svého nahého těla mu nečiní problémy.

Više članaka