Ženy jsou po osmi týdnech na veganské stravě výrazně vzrušivější při sledování porna

11.1.2024 11:32 Izvor: Famous
Ženy jsou po osmi týdnech na veganské stravě výrazně vzrušivější při sledování porna

STANFORD – Velmi zajímavé výsledky experimentálního výzkumu přinesli vědci ze Stanfordské univerzity. Testovali účinek veganské stravy na libido žen. Jedné části účastnic testu dávali po osm týdnů veganskou stravu, druhé konvenční obsahující živočišné produkty. Po osmi týdnech měřili to, jak se ženy vzrušily při sledování porna. U veganek byla pravděpodobnost, že se vzruší při sledování porna, dvakrát vyšší.

Odborníci již dříve prokázali, že konzumace rostlinné stravy zlepšuje zdraví oběhové soustavy, zlepšuje průtok krve genitáliemi, což může zlepšit sexuální funkce.

Poznatky experimentu z Kalifornie byly uvedeny v dokumentu společnosti Netflix s názvem You Are What You Eat (Jste to, co jíte).

Z experimentu vyplývá, co se očekávalo. Ženy, které cvičily pravidelně a středně intenzivně, se při pornu vzrušily dvakrát častěji než ty, které necvičily. O pozitivních účincích sportu na sexuální zdraví žen se ví dávno. Ale z experimentu také vyplývá, že vzrušení u veganek bylo silnější o 300 procent.

11.1.2024 11:32

Više članaka