15 vystrekov za tyzden...,behom dvoch hodin tri vystreky. To je standart. Ak nestrieknem aspon dvakrat, tak nie som dokonale uspokojeny
Boysboys si superman.
. 😊😊😊😊😊
Ja viem😊😊😊😊😊. Len co s toho ked nie je skym.
😁😁😁... C. D . P 💦🌊💦 čo to je ? Kklub megabýkov a sperminátorov 🙊🙉🙈..... 😁
Osobne mám denné minimálne 3 krát sex a to 365 dni v roku a stále sa mi máli.
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
To je choroba každej ženy. Osobne som poradila manželom kamošiek, aby im urobili masáž keď je na brucho a on robí jej chrbát a stehna. Ona zaspí a on si je premaže a šup do nej. Buď sa urobí a OOPS tak si ma navnadila alebo sa nezobudí a manžel si užije sexu bez nej. Chce to len aby zaspala.
...tento super kúsok iste nepísala žena...ale trápny kok.t, ktorý ešte ani šušku nevidel
Ahoj hladam neukojenu zenu ktora by chcela moja nadrzany ocas vzdy a hocikde si to rozdat
ja som sa raz v chorvatsku v noci na balkone urobil 20 krat.
Ojebavaj staru mamu, ta to zozerie
ja sa už viac ako 3x neurobím, nech robí partnerka čo chce......mušlička, riťka, ruka, ústa....max 3x....stojí mi ako stĺp na štátnu vlajku..... ten tretí raz aj tak už len trocha priezračnej tekutiny........jo, zamlada, to som tých 6-8 čísiel dal....
Mal som kamosa, tiez sa tak chvalil,no len s cislami

V akom časovom rozpätí si tie čísla dával?
no....tak............................3-4hodiny
ktora zena alebo par chce nadrzany kokot stale pravidelne s hrubsim zaludom? Nie gay
a čo?má ju velkú či nemaže?že ťa skôr spraví rukou.v pusinke to je niečo iné aj ja sa rýchlo spravím ked mi ho cmúla.ale ašte sa mi nestalo žeby som v pičke nevystrekol.
Ja potrebujem mat sex aspon raz denne pre ako take upokojenie :) Ked nie je spravim si to sam.
jja vždy.trvá kolko chcem,no minimálne 10-15 minút a max hodinu.
Ja teda vždy úplne. A priemerné tak 20-40 min prvý krát. Potom aj dlhšie druhý tretí krat
sexuálny apetít mám mega veľký a tiež by som len furt trkala..milujem kokot v sebe denne..chcela by som ešte častejšie ako ho mám...
Ahoj pekny den ja by tiez sexoval stale
Hľadám neskutočne nadržanou neukojená ženskú
Nekces vylizat vysat vytrtkat?
Ahoj Veľmi rád ti vyšukám všetky tvoje nadržané diely som večne nadržany a môj vták je tvrdý ako skala poriadne ti vytrtkám tie tvoje Jerry a vyplnením ich mojím 20cm vtákom
Ahoj aj by si chcela som k dispozicii
Viktória to čo píšeš sú len písmenká a kto vie kde je pravda
Napodobne som stále nadržaný kľudne by som ťa bral ako dobrú kamarátku s ktorou si vieme dobre pomôcť 😊
ako pozeram na tvoje foto tak kokot mi hned stoji ako rura krasny pohlad na tvojt picku prdelku od zadu
hmm tak taka baba sa tazko hlada ....
napises mi ,? ja tiez mam rad sex
správna samica,ako moja za mlada.
s tebou by som vedel trtkat stale!'m
A je tu snáď málo chlapov čo by ťa chceli trtkat?
To je ten tvoj (alebo tí tvoji) veľmi šťastný muž.
Sú také týždne, že za deň viackrát (3-6),ale sú aj také, že za týždeň 2-3krát
Pozri sa na jej galériu...... Postavil by sa ti 6 krát denne????
Pekný deň ti prajem suseda mám pre teba poriadne tvrdého a veľkého vtáka a túži tak poriadne rozplakať vyjebať vyšukať kľudne s tebou zvládnem aj 8-9 čísel strašne moc som nadržaný a už dlhšie poriadne neukojený. Veľmi rád čo to s tebou rozdám všade kde budeš mať chuť ozvi sa
no ja do 26 rokov som každý deň trtkával 3-4 krát denne a vystrekol som zakaždým 6-8 dávok z dostrekom1-1,5 metra
To povedz konovi, ten ma vacsiu hlavu!! Tiez sme mali 23 aj 26r...Ojebavaj staru mamu.
je mi ťa ľúto ked sa ti to zdá nemožné.ty budeš asi slabší samec ako jeden môj kolega.tomu stačilo raz za mesiac,ale jeho žene nie.

Nymfa/nymfoman?
Nikdy nemas dost?