Masaz

senzualna, eroticka ... alebo nejaka ...

Ake mate skusenosti? kam radi chodite ... ale nemate len tak chut nechat si spravit fajn masaz s nadychom erotiky? piste skusenosti alebo co by ste chceli skusit ...
ja hľadám ženu 50+ na masáž, ideálne aj viac keby má. Nepožadujem nutne HE, kľudne aj obyčajná slušná klasika. Ale zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť hocijakú staršiu masérku
myslím, že 100 km nie je v dnešnej dobe žiadny problém.... pozri Rebeka0173...... masíruje výborne a vie aj pridať k masáži zaujímavé činnosti. Vek síce nemá uvedený, ale ak jej niečo chýba do 50, tak veľmi málo...
Rad by som nasiel m alebo z ktori sa radi hraju masirovanim a vedia sa uvolnit. Naj masaz mne alebo vzájomná.
Pracujem v Košiciach, senzuálna masáž by sa ti páčila mám nad 50 rokov
Ahoj,ja som mladší 24 ročný .chcel by som zažiť senzuálnu masáž ale bez intímnych max zadok pomasirovat je to možné?
veľmi rád by som šiel, ale bohužiaľ som z druhého konca republiky
I u vás sú určite masaže podobného typu, senzuálna alebo tantrická
Ahoj. Věděl by někdo poradit masáž pro dva (manželský pár)? Hledáme masáž celého těla (záda, ruce, nohy, zadok, prsa bez intim partií). Preferujeme maséra s masérkou. Budeme rádi za Vaše nabídky připadně skušenosti a doporučení.
Lokalita: Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště, Zlín, Malacky, Senica, Skalica a okolí.
Hladam masera pro ženu, BA,PK, mobilny u nás doma. Iba profi maser.
Ahojte rád by som sa dal vymasírovať a trebars aj s ukončením nájde sa tu maserka?
Tiez by som rad nasil maserku,masera pred ktorymi by som mohol lezat nahy a nevadilo by im ze mi mozno stvrdne.
Nerobí niekto v Košiciach na súkromí celotelovú masáž?
8r.som robil masera a zazitky boli rozne a po jednom takom zazitku som si dokupil knihy o sqiurte a robim aj er.masaze aj zo sqiurtom...kazda zena je ina kazda reaguje inak,tak ako aj muzi,ked opisuju maserky..vsetko je hlavne o vnimani tela ,reakcii tela a komunikacii...ano,muzom sa vela krat postavi,hlavne pri maserke...no nezahalaju ani zeny,mne jedna "vytiekla"na lehatku po tom ako sa zacala triast..bola to klasicka masaz,masiroval som jej stehna vtedy......doteraz chodi ku mne hoc uz len na sukromne miesto a na er.masaz
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Moze to byt aj tim ze niektore zeny namaju radi ked sa ich dotyka cudzi muz teda maser. Muzi take problemy nemaju.
Stava sa vam pri normalnej masazi u maserky ziadna eroticka masaz ze sa vam postavi? Ako t oriesite vy a hlavme ako to riesi maserka
Maserky to neriesia ... mas na sebe vzdy nejaku plachtu alebo uterak. Tvaria sa ze to nevidia ... A zase asi ak nechces tak sa ti maximalne trochu stopori a nestoji ti ako stlp na Slavine / ak teda nechces naschval aby ti tak stal /.
No neviem neviem mne ked sa rozhodne ze sa postavi tak je to ako Dankov stoziar😂ja len ze ci to nieje pruser tipu ze uchyl zavolam policou a podobne
Mne sa pri kazdej masazi postavi a je jedno aka je..maserka to neriesi...ani ja..no a co..aspon viem,ze som.zdravy muz.
Fajn masáž sa dá zažiť aj v prírode ... kto sa pridá ;)?
Robí aj niekto takto masáže v okolí BB? Ak áno poprosím napísať správu. Ďakujem
nejaka zena neprispeje do diskusie alebo neposle sukromnu spravu?
No ja som robila tiez maserku..a vzdy ked som masirovala muza a hlavne nohy videla som ako sa mu stavia ...neodolala som a vymasirovala som mu aj jeho .....
rád by som sa s tebou stretol ako masér s masérkou*114*
Mne sa stalo, že som bol na masáži u masérky, podotýkam že sa jednalo o normálnu masáž bez nádychu erotiky. Masírovala mi zadok, nohy pritom ako som ležal na bruchu a stalo sa, že kúsok tekuby samovoľne vyšlo bez toho aby sa mi dotkla masérka pohlavných orgánov. Je to normálne?? Ako masérky vnímaju keď sa niečo také stane.. Nie je to hamba pre chlapa??
ahoj nevies poradit maserku ktorej by nevadilo ked sa mi postavi pri masazi a pripadne mi vymasiruje aj jeho?
Veď tu maš maseriek amaterok plny tucet,Stači si len vybrať.Od 50eur nahor
Tak niečo také by som prijal veľmi rád.
Kto ponúka v BA masáž?........
Hmm to musel byt zazitok..aj ja by som chcel taku masaz
niektoré klientky aj keď prídu na klasickú či lymfatickú masáž sa postupne rozpália a ponúknu sa mi vyslovene s rumencom na tvári a cielenými vzdychmi na ich ukájanie! Väčšinou im rád vyhoviem. A potom prídu vždy keď majú zo sebou nejaký problém! Niektoré vyprázdnené o veľké množstvo telesných tekutín, ktoré z nich opustili telo formou tryskajúcej fontánky.*28*
Mna bavi viac masirovat ako byt masirovany keby nejaka mala zaujem podla jej scenaru rad pomozem ....
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
masírujte v erotickom salóne a nemusíte čakať niekoľko rokov
Pracuješ v SR?...............................................
pokračovanie,,,,odchádzajú uspokojené domov!
No aj ja som.maser no nie dlho ale sa mi to ešte nestalo 😎
Je tu nějaký civilní masér - dělá klasické masáže/fyzioterapie ku kterému bych poslal ženu?