Pozdrav, bili smo na Rabu par puta i najbolje plaze, al idemo po divljim fkk su na jugozapadu kod FKK Kandarola... tocnije ima plaza Jelenovica koja je za tekstilce i kad produzis zapadno obalom ima puno malih uvalica di mozes radit sta ti je volja i ima puno hlada
Di na Ruskamen, ono lijevo od hotela ispod ceste jel? Kakva je tamo situacija, di auto parkirate?
Ja sam ove gidine prvi put poceo ici na fkk plaze i stvarno je posebno iskustvo, ali moram priznat da su vecinom miskarci gay sklonisti. 10% solo zena, 20% parova, a 70% muskarci. Naravno to su moja iskustva sta se tice Splita i okolice.
Danas sam bio tamo, 3 muskarca solo ( bez mene), dvojica napadna, stalno gledanje šetanje po plazi, drkanje u moru...nije mi se ostajalo pa sam oko 19h otisao. Dama i parova nije bilo danas.
ja letujem poslednjih nekoliko godina u Dalmaciji, i odusevljen sam morem i prirodom a posebno nudistickim plazama. Ima li u Dalmaciji plaza na kojima ima sexa?
Mi smo svake godine u makarskoj. Znamo bukvalno sve skrivene uvale. I ove godine takodje idemo. Ko hoce nek nam se javi. Najvise smo zadovoljni sa vrujom jer dosta bude parova i najvise zna da bude desavanja
Ja san danas bija u Pakostanima fkk dio iza plaze pilatusa prema crvenoj luci, stvarno top misto mir tisina uredna plaza, do nje je tekstilna ali nemaju dalje jer je dalje crvena luka i nemoze se uc u nju znaci tekstilaca nema..
Još uvjek istraživamo te plaže,za sada Vrbovska Hvar je top ,plaza u Prapratnom bezveze iako je po forumima hvale ,Podgora fkk odlicna al nije bas za akcije ,imate super mir i nema gužve al preotvorena je.
nas dvoje smo nudisti do corone u 8 mjesecu smu vec 5-6 godina u Rovinju valata nudisticki kamp sa svim sadrzajima veliki i zaista lijepo prilagoden ali su uglavnom stranci a odemo i na punta kriza tamo ponekad ima sesa na divljoj plazi
Istra je opećenito slobdna po tome pitanju i nije problem....šta se tiče kampa, nije loše dosta slobodna ekipa i opuštena atmosfera...većinom su stranci i stariji ljudi....ali preporučam....ima dosta pozitivnog i u tome
Pozdrav, neko vrime cura i ja pricemo o tome kako cemo ovo lito ici na nudisticke plaze i evo danas lip suncan dan, ajmo vidit kako izgleda ta kosirina, dosli tamo plaza prilipa, samo neznan tamo kako je liti kad je kamp otvoren moze li se uci unutra??
Moja velika zelja je otici na nudisticku plazu ali na zalost moja zena nije za to. Moze li mi netko reci desi li se nekome da mu se digne nasred plaze? Kako na to gledaju drugi ljudi?
Baško polje. Ima dosta malih plaža i mom mužu ne smeta , nego mu je drago kao i meni da drkaju na mene. Naročito kad drka mlađi muškarac. To mi podiže ego. A nije svjestan koliko se ovlažim na to i da me pita nešto... moj muž bi čuvao stražu. Samo rijetko tko ima muda prići ... iako ima i toga
Baš takve jako volim, prave rasne napaljene žene. Još se volim tako napaljivati kad muž zaspe pored žene a ja doplivam na par metara od njih i samo gledam i drkam ga u vodi da žena vidi, pa se okrenem na leđa da mi dobro pogleda tvrdi obrezani Kar. Onda počne I žena prvo širiti noge da joj dobro vidim mokru pičku koju protrlja onako kao usput. To mi je jebeno.
Prošlu sezonu žena i ja otkrili Barbarigu.inače godinama u Rv.blizu punte ali počela i familija dolaziti u blizinu pa smo odlučili promijeniti lokaciju.
Ciao tek sad sam vidio vašu poruku jer sam van Hrvatske,danas se vračam doma.sutra idem sa curom do barbarige i ima super mjesto skroz do autokampa vestar se mora ići .ima lijepe ravne ploće i nema obitelji,to je jedino još ostalo gdje ih nema,id m tamo od 1991.mi smo rušili ogradu gdje jevojska bila i počeli se tamo još tada kao klinci kupati goli,roniti i obilaziti one utvrde.
Jako volim nudističke plaže i idem svako ljeto negdje drugdje na more. Ali dali netko možda zna ima li negdje na rijekama FKK npr Karlovac tamo su četiri rijeke??
Blizu sam Makarske, imao sam sezonku s kojom sam planirao neki soft swing ili tako neko druženje učetvoro ali je dobila otkaz i vratila se u unutrašnjost. Jbg,trenutno sam solo ali volim se kupati na fkk. Još dva tri tjedna i eto me od Makarske do Gradca...😉👋
FKK forum
nudizam na Jadranu
http://adriaticnudist.forumcroatian.com/
Vrboska?
Neki par ili dama za upoznavanje.
Ja sam ove gidine prvi put poceo ici na fkk plaze i stvarno je posebno iskustvo, ali moram priznat da su vecinom miskarci gay sklonisti. 10% solo zena, 20% parova, a 70% muskarci. Naravno to su moja iskustva sta se tice Splita i okolice.
Hvalaa..
Ha ha ha ha
(edited)
Jel ima tu uopće pristojnih ljudi.
Idem tamo u 8 mjesecu. Slijedi izvještaj