FKK forum

nudizam na Jadranu

Pozdrav iz Dalmacije. Ima li netko zainteresiran za nudistički forum, tema je nudizam na Jadranu? Vaša iskustva, sugestije, želje, prijedlozi...

http://adriaticnudist.forumcroatian.com/
Čudi me da je forum zamro a tema uvik zanimljiva i aktualna. Evo nove sezone dok si keks rekao.🥯🥰
Cao, ljetujemo na Valalta nudisticki kamp i volimo sex na plazi sa publikom, cesto odjecu Punta kriz.
Bilo bi zanimljivo upoznati vas na plaži..
Lijepo je ,a i vi ste fantastični
Kad se uđe na taj link komplicirano je...
Dolazi li netko ovo ljeto na Hvar?
Vrboska?
za sad katastrofa... danas skoro sve prazno... vj radi vitra...
Ajmo malo pokrenite se i živnite s komentarima jer sezona samo što nije počela, ustvari već se može sunčati na fkk...😉
Živogošće FKK plaže kod auto kampova Male čiste i Milo moje.
Neki par ili dama za upoznavanje.
S juga sam, volim ovu temu ako se moze nekom pomoci ili ga uputiti na mjesto koje trazi. Ili spojit s novim ljudima...👋
Djevojka i ja idemo na Rab ove godine. Zanima me na kojoj fkk plaži gore na sjeveru otoka bude najviše parova? Stolac, Sahara ili Ciganka
Pozdrav, bili smo na Rabu par puta i najbolje plaze, al idemo po divljim fkk su na jugozapadu kod FKK Kandarola... tocnije ima plaza Jelenovica koja je za tekstilce i kad produzis zapadno obalom ima puno malih uvalica di mozes radit sta ti je volja i ima puno hlada
Sutra idemo na Vruju i ruskamen pa ako neko jos ide ili zeli otici neka se javi, pa bi mogli imati ugodno druzenje i drustvo :))
Di na Ruskamen, ono lijevo od hotela ispod ceste jel? Kakva je tamo situacija, di auto parkirate?
Ja sam ove gidine prvi put poceo ici na fkk plaze i stvarno je posebno iskustvo, ali moram priznat da su vecinom miskarci gay sklonisti. 10% solo zena, 20% parova, a 70% muskarci. Naravno to su moja iskustva sta se tice Splita i okolice.
Posto vidim da je tema zaostala u pokusaju da bude svakodnevnih objava, ekipa netko mozda kacjak tokom 7 mjeseca??
Ima li tko na ruskamenu..?
Hvalaa..
Danas sam bio tamo, 3 muskarca solo ( bez mene), dvojica napadna, stalno gledanje šetanje po plazi, drkanje u moru...nije mi se ostajalo pa sam oko 19h otisao. Dama i parova nije bilo danas.
Upravo Ruskamen prije Mije nikog živog
Zivogosce lagano kupanje i suncanje*4**4*
Planiram već za tjedan dva...😉🍹
i mi cemo ove godine u živogošće..ima neka preporuka za plažu??
https://www.facebook.com/share/v/gqzrbLXXwJoh2Mi2/
Dali imate erekciju na FKK plazi ili ne? Mene vise palii je spusten pa da vidim ima li istomisljenika
ja letujem poslednjih nekoliko godina u Dalmaciji, i odusevljen sam morem i prirodom a posebno nudistickim plazama. Ima li u Dalmaciji plaza na kojima ima sexa?
ima na skoro svakoj nudistickoj. Ako ne tu odmah na plazi, onda u šumi iznad plaze bude cesto
Imaš koliko hoćeš samo uguglaš...sperme bude na potoke
Mi smo svake godine u makarskoj. Znamo bukvalno sve skrivene uvale. I ove godine takodje idemo. Ko hoce nek nam se javi. Najvise smo zadovoljni sa vrujom jer dosta bude parova i najvise zna da bude desavanja
a vec su nam ljudi pricali o vruji, nismo nikako dolazili, moze li se dole negdje ostaviti auto, izgleda nam jako nepristupacno
Možete i katamaramom....ide svako dva sata iz Dubrovnika
Ha ha ha ha
Ima ide se makadamon i doli se ostavi auto, bude većinom mjesta.
a tamo negdje Živogošce..??imal koja zanimljiva plažica ??
Ima ih par. Blizu kampa Čiste.
Ima ih dosta na tom potezu, svaka mala plažica je fkk
mislili smo zbog akcije .... :) :)
Vruja je vjerojatno najbolja, stijene kod zaostroga su meni super,gore na casti je parking doli se spustite i u stijenama uvik bude neke akcije
pa jel nije vruja prije makarske..kad se ide od splita??a zaostrog je opet na drugu stranu??
Ima li koja dobra fkk plaza oko Primostena?
Ima samo neznam ime,proguglaj malo
A otprilike di se nalazi zna li netko?
Ja san danas bija u Pakostanima fkk dio iza plaze pilatusa prema crvenoj luci, stvarno top misto mir tisina uredna plaza, do nje je tekstilna ali nemaju dalje jer je dalje crvena luka i nemoze se uc u nju znaci tekstilaca nema..
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Da li ima zainteresovanih za druženje s mladim, galantnim momkom na nekoj fkk plaži na Hvaru, okolina Jelse? Dama, par na nekoj skrovitoj uvali.
Istria, Kanegra camping or Kanegra beach at 11 today ?
Ima jos kakve akcije na punta krizu, vidim da je donekle vrijeme oke pa bi isao za vikend iz zagrrba, ako netko zeli moze samnom
Ima li neki par koji će ovo ljeto biti na Hvaru?
Još uvjek istraživamo te plaže,za sada Vrbovska Hvar je top ,plaza u Prapratnom bezveze iako je po forumima hvale ,Podgora fkk odlicna al nije bas za akcije ,imate super mir i nema gužve al preotvorena je.
slazem se za vrbosku. ovo lito je bilo svega, i domacih i stranih....
Gdje se nalazi fkk plaža u podgori
Uđeš u Podgoru i kad prolazis kraj plazq ides na samo dno
nas dvoje smo nudisti do corone u 8 mjesecu smu vec 5-6 godina u Rovinju valata nudisticki kamp sa svim sadrzajima veliki i zaista lijepo prilagoden ali su uglavnom stranci a odemo i na punta kriza tamo ponekad ima sesa na divljoj plazi
Mi smo nudisti zadnjih 12 g. Svako ljeto smo u Fkk kampu 7-10 dana. Nema boljeg odmora od fkk.
Jeste biliu Koversadi?Dal se može dići na plažu a da nisi u kampu?
Koju plažu nam možete preporučiti?Tnx*4*
Ove godine planiramo do Valalte pa ako je netko bio da kaže kako je?
Istra je opećenito slobdna po tome pitanju i nije problem....šta se tiče kampa, nije loše dosta slobodna ekipa i opuštena atmosfera...većinom su stranci i stariji ljudi....ali preporučam....ima dosta pozitivnog i u tome
Pozdrav, neko vrime cura i ja pricemo o tome kako cemo ovo lito ici na nudisticke plaze i evo danas lip suncan dan, ajmo vidit kako izgleda ta kosirina, dosli tamo plaza prilipa, samo neznan tamo kako je liti kad je kamp otvoren moze li se uci unutra??
Moze. Plati se ulaz oko 20 kn.
Camp kosirina na Murteru...odlično !!!
Vilim sex na nudistickoj vise od svega
Pozzz dobri ljudi! Kako ste ovo ljeto prosli...na plazama?
Zadnjih par dana Ruskamen, stranci sa izrazito dobrim gustom i raspolozenjem
Jucer je bilo jako zanimljivo na tom potezu i to na par plaza
Tamo je uvik lipo..zavisi di stanes..mislim na ruskamen
(edited)
a u okolici zadra što predlažete?
Pozz, jeste našli kakvo fino mjesto.
Jel ima tu uopće pristojnih ljudi.
Ima divnih mjesta i ljudi kraj kampa Čiste i kampa Boban
Plaza iza Podgore prema Drašnicama Klokun, Fkk Komejača između Drašnica i Igrana, Brela prema Dubcu, kraj kampa Čiste Živogošće Blato.
Moja velika zelja je otici na nudisticku plazu ali na zalost moja zena nije za to. Moze li mi netko reci desi li se nekome da mu se digne nasred plaze? Kako na to gledaju drugi ljudi?
jarane tesko da ce ti se dici na plazi, svi goli, nema tu eroticnosti. mozda na nekim omanjim plazama ako neko prihvati igru ;)
Plaže pored kampa Čiste i kampa Boban su idealne za uživanje , nema obitelji sa djecom.
Bio. I kad sam se najviše opustio naletim na susjeda iz istog mjesta.😵‍💫😂
A nije nista strasno da te neko vidi kao nudist na plazi
U pravu ste...lako je tipkati a kad se desi live onda prpica ha ha ha
Pa idi sam. Ja volim da me gledaju a često kad je plaža sa malo ljudi i drkaju na mene. To mi je cool pa se uvijek zgodno namjestim *71*
Jeli i sada posjecujes da dodjem 😉🫣
Morat ću svratit specijalno zbog tebe jer sam blizu...😊😊🍹🍹
ja bi ga rado drkao na plaži da me ti gledaš :)
A di budeš? U baškoj vodi na oseki ili?
Baško polje. Ima dosta malih plaža i mom mužu ne smeta , nego mu je drago kao i meni da drkaju na mene. Naročito kad drka mlađi muškarac. To mi podiže ego. A nije svjestan koliko se ovlažim na to i da me pita nešto... moj muž bi čuvao stražu. Samo rijetko tko ima muda prići ... iako ima i toga
Tesko da bi se na takve grudi moglo samo drkati
Di budete na plaži rado bi povirio *49*
Pozna to podrucje, nekad se i okupam tamo, jer se ima di parkirat
Ima parkinga koliko hoćeš. Nikad nije problem
Mi planiramo tu ovo lito, mozda se vidimo... 😊
Da poznat mi je osjećaj, prije braka sam imao iskustva sa parovima
Baš takve jako volim, prave rasne napaljene žene. Još se volim tako napaljivati kad muž zaspe pored žene a ja doplivam na par metara od njih i samo gledam i drkam ga u vodi da žena vidi, pa se okrenem na leđa da mi dobro pogleda tvrdi obrezani Kar. Onda počne I žena prvo širiti noge da joj dobro vidim mokru pičku koju protrlja onako kao usput. To mi je jebeno.
Ja bi volijo sa tobom da ti pusim i da me jebes a da drugi drkaju na nas
Užitak je kad to doživim na plaži da se zgodna žena namjesti da je bolje vidiš i tako mi se diže tada..
Fino...a gdje ides na koju plazu
Baško polje - dječje selo pa između
Kako se nismo srili,i ja znan tamo otići bude lipo
Pozdrav, jesu bolje plažice u Baškom polju ili na Vrulji, na Vrulju često dolazimo a u Baško polje nikad još...
Sad znam ko i prije ha ha ha...nikad čuo
Pa Makarska rivijera. Čuo si za makarsku ? Imaš google maps pa traži
Daleko mi to...idem na Murter...Camp Kosirina...paradise
Ti naravno spadaš u ljude koji bi ,da mogu ,parkirali auto u dnevni boravak.... samo da manje hodaju
Ha ha ha ha...ako me pozoveš možda i dođem ha ha ha
HAHA a treba ti i smještaj HAHAHA
Naravno samo dan-dva ha ha ha više mi netriba
Da si žena još bi se dogovorili
Tko zna možda...ovisi o drugoj strani
Svakako, takav forum bi bio jako dobar. Ja bas radim na tome da Barbariga postane ono što je nekada bila punta križ..
Prošlu sezonu žena i ja otkrili Barbarigu.inače godinama u Rv.blizu punte ali počela i familija dolaziti u blizinu pa smo odlučili promijeniti lokaciju.
Ciao tek sad sam vidio vašu poruku jer sam van Hrvatske,danas se vračam doma.sutra idem sa curom do barbarige i ima super mjesto skroz do autokampa vestar se mora ići .ima lijepe ravne ploće i nema obitelji,to je jedino još ostalo gdje ih nema,id m tamo od 1991.mi smo rušili ogradu gdje jevojska bila i počeli se tamo još tada kao klinci kupati goli,roniti i obilaziti one utvrde.
ovo ljeto sam bio u fkk Koversada i odlično je,non stop goli potpuno opuštanje,dosta je velik kamp
Odlicno na FKK Punat.. Bio tjedan dana svaki dan, lijepo opustanje svi goli..
Jako volim nudističke plaže i idem svako ljeto negdje drugdje na more. Ali dali netko možda zna ima li negdje na rijekama FKK npr Karlovac tamo su četiri rijeke??
Ima na nekoliko mjesta gdje se kupaju goli, ali zvaničnih plaža NE.Korana između Rakovca i Turnja
Dali si dobio koji odgovor za kupanje golih oko Karlovac?
Ima u karlovcu nudisticka plaza, lijepo uredena, ima hlada i povucena je dosta
Da, i ja to preporučujem . . . . . . . . . . . . . . . . . (edited)
Najviše akcije ima u Vrboskoj. Prošlo lito je bilo svega.
Idem tamo u 8 mjesecu. Slijedi izvještaj
ja odem u petrčane kod zadra .. super velika plaža za nudizam
Mi smo zainteresirani.. mi idemo ovo ljeto na punta-kriz
I mi smo svako ljeto na Punta kriz plazi posto ljetujemo u Valalti.
Dugo ste već nudisti to je super
Ja idem samo iza Omisa ima puno voajera
Gdje iza Omisa? Volio bi posjetit neko mjesto ,a ovo ljeto sam u bliuini Omisa .
Ja na vrulju a cesto na kosirinu
pridruzit cu se,mozemo uzivat dok drugi gledaju
Volis da te gledaju voajeri i uzivaju
registrirajte se na forum tamo možemo razmijeniti osobna iskustva i prijedloge
Ejj odakle si i jesi li za neka druzenja.
Nismo klasnicni nudisti,ali volomo se kupat goli po divljimplazama i tamo uzivat u svakakvim ljepotama života
Jel ima nekoga na pilatusi fkk? I dali ima jos negdje fkk oko pakoštana ili biograda?
Uh i mi smo takvi bili kada smo bili mladji ... obozavali divlje plaze za nudizam .
ide li neki par mozda u Makarsku i da je raspolozen za neko druzenje ?
Blizu sam Makarske, imao sam sezonku s kojom sam planirao neki soft swing ili tako neko druženje učetvoro ali je dobila otkaz i vratila se u unutrašnjost. Jbg,trenutno sam solo ali volim se kupati na fkk. Još dva tri tjedna i eto me od Makarske do Gradca...😉👋
Mi takođe nismo klasicni nudisti i ne volimo ici na prave fkk plaze ali zato rado posjecujemo male skrovite i kupamo se goli
Upravo u vruji, ima li netko da je tu?
Jeste za druzenje sex? Ljepe sise guza napaljujuce
Gdje obicnoo se ljeti kupate, ja sam vise babin kuk ili iza brsecina
Na Cavi na Babinom kuku izmedju stijena kroz jutro rijetko ko bude a i popodne nije guzva pa se moze uzivat
To je lipo tako se opustiti i okupati gol milina
idemo mi i na veće ali i na divlje, male plažice, zavisi od raspoloženja.