Kdyby ste to ale viděli.... žena v šatech, nepřizené prohnutí, jen aby ukázala kousek zadečku... bohužel mám nafocené pouze to v čem byla oblečená...
Nevím jestli to dělají schválně .Kámoška přes léto nosí krátké kratasky bez kalhotek a při určitých pohybech vždycky zahlidnu kousek kundičky.
Ja myslim, ze cesky maji jeste rezervy v tom "provokovani" , kdyz to srovnam treba s Kalifornii
Mě jednou osočila důchodkyně v autobuse že ji "strkám kozy pod nos". A mě fakt jen bolela záda a 2* jsem se protáhla...
A který kozy to byly ? Další blábol od tebe.
Není to spíš tím že čím větší je teplo, tím miň se oblékáme, takže je všechno líp vidět a tobě z toho stojí)))
Za mojich mladých let na střední, když sem jezdila narvanou MHD, tak byl co chvíli na mě pritisknutý chlap a přes šaty jsem cítila jeho tvrdý))) Takže náš cíl není žádný, ale váš cíl je si sáhnout, nebo ukázat jak ho máte tvrdého
Za mojich mladých let na střední, když sem jezdila narvanou MHD, tak byl co chvíli na mě pritisknutý chlap a přes šaty jsem cítila jeho tvrdý))) Takže náš cíl není žádný, ale váš cíl je si sáhnout, nebo ukázat jak ho máte tvrdého
Tak to se těším až tu bude 50 ve stínu ......
Tak jim to vrať taky tím že se nebudeš dívat
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
To mi pripomnelo. Jednou mi muj kamarad licil sve znechuceni z jedne damy.
A rika.
Se nesla a jeste se koukala jestli se ji dost houpaji kozy.
Moje odpoved znela.
A nemyslis, ze misto na svoje kozy se koukala na zem, aby vedela kam doslapne?
Lidi dost predejimaji. Dle asi - podle sebe soudim tebe.
A rika.
Se nesla a jeste se koukala jestli se ji dost houpaji kozy.
Moje odpoved znela.
A nemyslis, ze misto na svoje kozy se koukala na zem, aby vedela kam doslapne?
Lidi dost predejimaji. Dle asi - podle sebe soudim tebe.
Jednak se ženy rady paradi a rady se líbí a pak toto je podstata bytí.. Jinak by lidstvo vymrelo. Ženy to mají v genech. 😊

Provokace od žen
Děláte to schválně?
Druhý dotaz nebo námět k diskuzi je to, co vás nuti, když máte napr. Takovéto šaty, nebo upnuté legíny, se před muži naschvál ohnout, prohnout a všelijaké další pozice. Dělá vám dobře že potom muž má viditelnou bouli, nebo co je váš cíl?
Děkuji