Ale dle toho jak dloho děláme sex jinak nežli ve 2 to je 23 roků, tak to určitě sahá dál .Připojeni k internetu jsme od roku 1998, ale amateři asi tehda ještě nebyli spíše jsme inzerovali v Sex kontak magazinu..Potom na netu bylo před amatéry : Vaše sex fotky. cz . Kde jsme vyhrali i fota měsíce a dostali potištěné triko a potom už vzikli amíci ,jestli si dobře pamatují.
Tehda to tu přece jen bylo jiné, i lidé ,nebylo tu tolik honiču, a dalo se ne ledasčem reálně domluvit, ne jako nyní, někteři střidaji nicky jak na běžicím páse a adimam je to jedno, hlavně jak jich tu je co nejvíc, což se nám nelíbí. .
My jsme zde už 6.4.2004, ale to jsme měli ještě jiný nick, který jsme museli zrušil , jelikož nám zde 1 dotyčný muž vyhrožoval jak, jsme odkryli svojí identitu , a byl nám doporučeno adimem, založte nový nick i fota aby na nás něměl vazby. Tak, jsme ten původní smazali a tehda založili daší, tak možá jsme zde byli ještě dřív.
Co má tvé vyjádření společného s tímto tématem?
Tak nezajimavym a nudnym ze te jenom zminka o me nasira tak, ze o tom musis napsat uplnou blbost, jako nejaky zoufaly debil
dam ti radu, chces?
Zaloz o me vlakno, aspon budes psat o tematu
Zaloz o me vlakno, aspon budes psat o tematu
Nematurovl jsi ted z matiky, nebo nebudes maturovat? Podle toho tveho pocitani to tak totiz vypada.
Ale seru te moc vid?
Ale seru te moc vid?
Nepovidej 
Jak jinak si vysvetlit tu tvou trapnost mimo tema, nez ze ti neskutecne lezim v zaludku a stale se vracis a vracis
Jak jinak si vysvetlit tu tvou trapnost mimo tema, nez ze ti neskutecne lezim v zaludku a stale se vracis a vracis
Myslis do toho smazaneho prispevku, kde jsi se ocitl na uzivatelskem blacklistu jako zdejsi kral pedofilu?
Ano, byl jsi na uzivatelskem blacklistu jako usvedceny pedofil a zdejsi jejich kral
Ale na to, ze te muze nasrat jen inteligent, jsi nabrouseny poradne teda
jooo to je tak kdyz se veci delaji poradne
Ale na to, ze te muze nasrat jen inteligent, jsi nabrouseny poradne teda
Tak bylo to na uzivatelskem blacklistu, tak to musi byt prece pravda 
Ty jsi vazne drsny, jeste neco tam mas pro nekoho kdo te vubec ale vubec nenasira, protoze tebe muze prece nasrat jenom inteligent?
Ty jsi vazne drsny, jeste neco tam mas pro nekoho kdo te vubec ale vubec nenasira, protoze tebe muze prece nasrat jenom inteligent?
Ty mas v hlave dobre vymeteno
Ano, velmi luxusne vymeteno
Ty umis teda paradne cist a chapat psany text
myslenkove pochody a fungovani jako 6ti, maximalne 7mi, lete dite 
A co nam teda jeste o me povis zajimaveho?
A co nam teda jeste o me povis zajimaveho?
To je vse? Cekal jsem od tebe ze se pochlapis vice
Neco o me nam povez, to i to zminene 7mi lete dite toho zvladne vice nez ty. Tak pojd, ukaz co v tobe drime
Ahoj, my jsme od 20.12.2004 , ale jsou tu samozřejmě starší nicky
My máme manželský nick od r.2009
Já mám 16.7.2007, nic moc 
(edited)
(edited)
24.10.2006 je moje datum založení....
Ahoj my jsme tady od 24.3. 2004....
Zdravím tě, já od 2006. Bylo zde kdysi milo s úsměvem a amatéři se setkávali. Kdysi
Já tu měl profil s nebožkou tak 2005 cca
2. Ledna 2005, ale uz je pozde a ja jsem unaveny a jdu spat, tak jsem nenasel, kde je nejake ID nicku. Ale neva;-)
32782
My 5.10.2004 😉, ale za tu dobu a za těch xx galerií co jsme tu měli (i s obličejem) a za těch zaplacených VIP ani ručník natož osuška 👎😢
Mam 4, chces jednu?
Spíš by mě zajímalo jak je získáváte?
Ano chci...🤣
Ano chci...🤣
ja je mam ze srazu 
muzes je ziskat za soutezni galerie/videa/povidky.
muzes je ziskat za soutezni galerie/videa/povidky.
Ahoj to jsme zkoušeli a nikdy nedostali. Máme zájem.
už jsme tu od roku 28.2.2004 první dva tři roky paráda a ted nou koment
Máme to tu od 10.12.2003.
A máte ID 400... to znamená 400 registrací za 10 dní provozu amatérů. To musela bejt někde dobrá reklama :-)
Nicky so skorším dátumom registrácie ako 1.12.2003 ("Dada" a "paja") som nenašiel. Staršie asi ani neexistujú, lebo tie dva spomenuté majú najnižšie existujúce id-y.
Tuším, že to byli admini zakladatele.
Minimálně dada tu jako admin tenkrát vystupoval.
Minimálně dada tu jako admin tenkrát vystupoval.
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Zase ta chybka kdy jsi psala vzkaz a ten se poslal do diskuzniho fora? :D
stalo se mi to jednou jenom. Nevim proc :/
Ajo.... doplníš ID a sám se doplní nick. To je dobrý
Sem teď koukal, že nejstarším doposud aktivním nickem by měl být compaq8 s registrací 6.8.2004.
Ahojky tak tu hranici posuneme.......
Jaký to bylo? Myslim co se týče lidí, vztahů tady...?
Hele xChat byl sranda :) rad na tu dobu vzpominam :)
Urcite daleko lepsi. Tenkrat jsi musel udelat IQ test aby jsi dostal ADSL pripojeni 
Krásná jsi pořád a mládí? no to záleží jak se cítíš :-))
Tento? 2/Dada
Neee 😊😁
Úplně jiný... 😊
Úplně jiný... 😊
No tak to už jsem tedy asi taky dinosaurus :-) 2005
Nas parovy nick 28.10.2005 a bylo nas tady tehdy malo
První párovy nick sme měli s ex kdysi kolem roku 2007.
Co si pamatuju, tak nejstarsi jsem zahledl 2004

Nejstarší nick
Nejstarší nick podle data