Nevěrný partner

Co teď odejít/zůstat ?

Přišla jsem partnerovi na nevěru , není to jen úlet jednorazovka, bylo to asi pravidelně.Kdyz jsem řešila co se děje bylo mi řečeno že neví má nějaký blok cítí ze mě Mámu a ne partnerku, spolu jsme nespaly jen s poradicky když chtěl ON dvě vteřiny a konec, rozhadany, cítila jsem že se něco děje před rokem si psal s nějakou osobou tvrdil že jen si píší a že nic v tom není vymaže a konec, ne on si ji nevymazal jen změnil jméno. Myslela jsem že mám doma chlapa který je stydlivý nic nechce zkoušet pořád se vymlouval z SMS jsem se dočetla že je to opak tam byl king ! Chápu doma děti brečí partnerka přijde urvana z práce tam měl klid žádný stres uvolnil se mohl i dva krát za sebou... Jsou v tom dvě malé děti chce to řešit a já mu nevěřím CO STIM ?
Jestl jsou tam děti tak to není jednoduchý odejít vím to u sebe družka mě taky podvádí ale je tam dítě která je na mě závislá takhle už bych ji neviděl
Jak pises dítě ,jsou na něm závislí jak vidí tátu rozari se jim oči a já nevím kudy kam...
to je řešení ? Baba s váma vyjebáva a tak to řešit ? :(
to taky snad není řešení ne ? :(
Je velice nepravdepodobne, ze by jsi nam vse mezi vama vylicila tak do podrobna, abychom do vaseho "vztahu" videli. Pro nekoho je to mozna jasna volba - "vyser se na nej" , nebo naopak "dej mu sanci" , ale podle me - pokecat si o tom, muze pomoct ti si to srovnat, ale sve rozhodnuti rozhodne nestav na nicem co ti tu kdokoli napisem (coz je paradox, protoze kdyby jsi tak mela ucinit doslova, tak by jsi nemela poslechnout ani me). Tva situace rozhodne neni zavideni hodna , ani jednoducha, nejspis ani "jednostrana". Takze ti popreju at uz to vyresis jakkoli, tak at jsi ve/z vysledku spokojena :)
Je mi jasne,ze to neni lehke rozhodovani,kdyz mate spolu male deri. Ja osobne beru ale sex jako neco naprosto intimniho a pokud by me partnerka podvedla,myslim ze bych to nezkousnul. Citil bych se hrozne zraneny a ikdyz by to bolelo,zkusil bych jit dal.
Musis se rozhodnout sama. Tady ti rozhodne nikdo neporadi. Ty musis vedet sama jak to citis. Btw a co on? Co ti k tomu rekl on? Chce s tebou byt?
Ano chce zůstat a řešit problém prej má nějaký blok ke mě no nevím děti chtěl to neměl blok a teď rok a půl co ho pozoruju má...
Lehko radit, těžko žít... Každopádně si to vyříkejte. Jeden druhému dopřejte respekt a porozumění, jaký sami očekáváte. A důstojně se domluvte co a jak dál, přičemž si zachovejte rovné podmínky. A teď ještě jak na to? :/
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Kdy by byla bábovka 😃 je to starší paní mezi 50-60 musí chtít on zatím se jeví že chce čas ukáže! Děkuji
No, můžeš být naštvaná, můžeš být smutná, ale rozhodnutí je nakonec jen a jen na tobě. Odejít nebo odpustit. Ale bez vzájemné komunikace nepůjde ani jedno. Já jsem rozvedený a hlavní důvod byl ten, že se mnou manželka nespala prakticky vůbec, resp. po narození druhého dítěte ubírala a ubírala, až jsme byli rok v kuse bez fyzického kontaktu. Já jsem začal zahýbat, a postupně to dopadlo, tak jak dopadlo. Letos jsem si začal dávnou kamarádkou, bylo to super, všechno směřovalo k vážnějšímu vztahu a co myslíš - v létě mi začala zahýbat ona, vždycky byla trochu divočejší, nechala se ojet od spolupracovníka a teď s ním už tři měsíce chodí, Jinými slovy, děje se to pořád, ze strany mužů i žen, chyby je potřeba hledat u obou, je potřeba umět si odpustit, ale i se rozhodnout, nečinnost je zničující.
Souhlasím stim nastává sexuální revoluce každý s každým ...
Před lety jsem s bývalou partnerkou řešil to samé, nejdřív jsem jí přišel na úlety s jejím jedním kamarádem, bylo to těžké, ale zůstal jsem s ní. Pak se nám narodila dcera, vše bylo fajn, dokud si po mateřské nezačala s kolegou z práce. Fakt, že spolu máme dítě a 7 let vztahu nic nezměnil, nedokázala se ho vzdát a já čekáním na to, jestli se to urovná a ona se vrátí ztratil 3 roky života.
Moje rady zní, udělal 1x, udělá znovu. Proto pryč od něj. Vztah podělal on, on byl nevěrný, tak ho oškubej jak slepici a ať si za tou svojí táhne s holou prdelí a najdi někoho jiného.
Určitě je problém jen a jen v tobě.
Přijde ti vhodné něco takového řešit tady na amatérech, s cizími a virtuálními lidmi ?
To nemáš kamarády, nebo někoho komu se svěřit ? Všichni už tě opustili ?
Tak se nediv.
Ono i s tou vášnivoukopretinkou to bude mimo realitu, asi nebudeš kopretinka, natož vášnivá.
Není to normální já taky se neridim cizím názorem mám svoji hlavu děkuji za odpověď 😊
Zkuste si promluvit...vždy to odnesou hlavně děti.
Hachiman_88
Hachiman_88 prije 4 godine
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Mluvím on spíš chce dusit v sobě ,neumí to popsat proč a chce jít řešit s odborníkem ...
Tak pokud to opravdu CHCE řešit, tak je přeci jedno, jestli doma mezi čtyřma očima nebo u odborníka. Dokonce je to asi lepší varianta, jak se dobrat vyřešení Tvého (vašeho) problému.
Pokud jste v ostatních směrech v pohodě tak mu povol milenku a nebude té podvádět. Jestli on tobě milence nedovolí, tak si ho najdi a neptej se. Oba budete šťastný až do smrti.
Takže.. Když žena zjistí, že má neverneho může, první co udělá je, že si založí profil na amaterech? 🙂
Tahle už tu je rok a půl... Takže otázka zda si mají co vyčítat...

Nicméně pokud to víš, máš 2 možnost. 1. kopnout ho do zadku nebo za 2. na Vašem vztahu začít pracovat..
Hele to že má někdo účet zde přeci není nebo spíš nemůžeš brát hned jako nevěru přeci ,takové myšlení by se dalo pak i přesunout třeba i na koukání a sjíždění Ero. Fotek a nedej bože videí . A přeci nechceme mít republiku bez hodnotných rodin .
Kopni ho do zadele ,nezaslouží si tě pokud vtom není vzajemné podvadění *4*
Není právě mohu ho i po 6 létech
Jenom tě bude stále oblbovat zvedni kotvy najdeš si lepšího.
Já to vím už hodně dlouho že hraje divadlo !!!